Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Naşa de cununie a lui Cătălin Bordea iese la atac, după ce Livia a fost acuzată că nu își îngrijea soţul: „Gătea în fiecare luni”

Naşa de cununie a lui Cătălin Bordea iese la atac, după ce Livia a fost acuzată că nu își îngrijea soţul: „Gătea în fiecare luni”

De: Irina Vlad 31/07/2024 | 08:36

În urmă cu doar câteva zile, Livia Bordea s-a decis să iasă public și să spună și partea ei de poveste. După divorțul de Cătălin Bordea, bruneta nu a oferit niciun fel de declarație oficială despre relația lor, dar nici despre motivele care au dus la divorț. Declarațiile făcute de fosta soție a comediantului nu au rămas fără răspuns. 

Declarațiile Liviei au împărțit lumea în două tabere: cei care îl susținut pe Bordea și cei care au rezonat cu povestea și trăirile ei. Printre aceștia, (cândva) prietenii lor comuni,  Nelu Cortea, Ioana State, dar și  Radu Bucălae și soția sa, foștii lor fini, și-au exprimat părerea public pe rețelele de socializare.

Fosta nașă de cununie a cuplului Bordea-Livia a făcut o serie de declarații tranșante despre perioada în care cei doi formau un cuplu. Aceasta a vorbit despre ziua în care a acceptat să le fie părinte spiritual, dar și despre munca pe care Livia o ducea cu cei din jur, cu fostul ei soț și cu ea.

Citește și: Nelu Cortea, cel mai bun prieten al lui Bordea, o face praf pe Livia Eftimie după ce și-a spus partea ei de adevăr: ”Toți am încercat să te ajutăm, dar tu aveai alte planuri”

Nașa de cununie a lui Cătălin Bordea iese în apărarea Liviei Eftimie

Dezvăluirile făcute de Livia Bordea au aruncat în aer internetul. Alexandra, fosta nașă de cununie a cuplului Livia – Cătălin Bordea, a ieșit public și a contrazis tot ceea ce s-a zvonit până acum despre fina ei. Femeia și-a justificat decizia de a ”juca„ în tabăra opusă, spunând că a fost alături de prietena ei încă de la primele greutăți apărute în relația cu fostul ei soț.

”Mă numesc Alexandra și sunt o prietenă de-ale Liviei. Joc în tabăra opusă, cum s-ar zice. Once upon a time, când încă lumea nu avea să fie dată peste cap, am fost nașa fostei familii Bordea. Pe Livia o știu de prin 2012. Ne-am întâlnit la o sală de sport și nu am avut nevoie de mult timp să realizăm că pe cât  suntem de diferite, pe atât de mult ne asemănăm. Știam că e într-o relație cu un tip care face stand up, că locuiesc în chirie și că se ocupă de booking pentru show-urile lui și parcă și a unor colegi de breaslă de-ai lor. Când ieșeam cu ea, îi zdrăngănea telefonul ăla continuu. Programări, dar nu vreau masa aia, da pe dracu și pe lacu. Apoi  desena aranjamente de mese, le rotea până era toată lumea mulțumită. Apoi mergea și le căra, le așeza și se certa cu toți netoții ce căutau nod în papură înainte de show-uri. Când nu se ocupa de club, se ocupa de casă. Zicea cineva că nu a gătit de două ori în  viața ei. Dragă cineva, află de la cei care au fost prezenți la început, că Livia gătea în fiecare luni. Și tot atunci făcea și curățenie generală. Fără să se abată de la asta, cu o precizie absolut robotică. Ani de zile, luni de luni. Nu că ar fi trebuit să ne uităm în oala asta… dar mna. Detalii.

Nu știu exact prin ce conjunctură a vrut Cătălin să-i fim nași, pentru că ne văzuserăm de vreo 2 ori în patru. Am acceptat fără să mă gândesc de două ori, pentru că o știam pe ea și aveam încredere în deciziile ei. Nu am avut niciun soi de părere formată în ceea ce îi privește, eu interacționând real, cu el, strict din momentul în care Livia a decis să plece de acasă. Până atunci, ne vedeam la o masă o dată pe an și schimbam frivolități. Când lumea lui s-a năruit, am încercat de la capătul pământului, să-i fiu aproape. Să le fiu aproape. Atât și așa cum am putut și cum am putut eu, cu informațiile pe care le aveam eu. Back to my gril. Nu pot spune despre Livia că a fost vreo răsfățată a vieții. Când am dat peste ea în sala de sport, sprijinea un perete, că nu mâncase de câteva zile. Cătălin avea niște standarde, totuși. Iar ea, zdreanța, ar fi făcut orice pentru el…”

”Când a decis să dea foc lumii, Livia nu mai avea nimic de pierdut”

”Îmi spunea adesea, mai târziu, că îi e teamă și că nu știe când și cum – dar mai ales de ce – rolul ei, în viața lor, a devenit mai mult unul de caregiver, nicidecum de soție. Cumva, sub imperiul prejudecăților că ea nu avea un job și era ”doar” un satelit al bunăstării lui Cătălin, și a preluat sarcini care nu ar trebui să fie gender based, ci task -uri comune. Alea de le minimalizează majoritatea populație masculine, că se ocupă mami de ele. S-au iubit. (P.S iubi hates eat). Și nu a mai știut să se oprească. O nenorocită, serios. Că doar nu a forțat-o nimeni. Cui nu-i place să ferece parchetul cu periuța de dinți. Cine căra bagajele și sarsanalele de cumpărături și absolut orice? Baxuri în ziua nunții? E plin internetul de glumițe de cum unii jucau Candy Crash, iar alți alergau ca demenții, în toate direcțiile. De cum ajungeau ai mei la orice destinație și a mea nu se vedea de sub mormanele de rahaturi din cârcă. O sclavă, nu? Când au deschis clubul, cine a frecat podele și tot? Cine stătea noapte de noapte ca totul să fie ok? Vai, team work. Că era pentru ei. Sure. Recitește.

Când a decis să dea foc lumii, Livia nu mai avea nimic de pierdut. Aveam să aflu și eu asta. Pentru că era o carcasă de om. Cred că efectiv nu-i mai păsa de nimeni și nimic. Cel mai grav era că nu-i mai păsa de ea. Ne legăm de Crăciun și brăduți, dar uităm să menționăm că Livia plecase de acasă ceva vreme. Terapia la care a renunțat după o ședință? Să fi fost după ce s-a semnat prima tură de acte de divorț? Oricum, tot DUPĂ CE DECIZIA FUSESE LUATĂ? Dar internetul nu aflase încă asta. Scuze, interneeet. Greu să resuscitezi cadavre. Serios? Observ că în tabăra opusă s-a scris o poezie pe care o repetă continuu toți. Toți știu eu mai bine. Cine, când, cum.

De când. Care mai de care se urcă și ei în spatele ei. Să fie văzuți. Să fie grozavi. Să-i vadă cineva. Să-i audă. Justițiari înrăiți în vieți netrăite de ei. Să o ardem pe rug pe nenorocita care a ales altceva. Sulițe și insulte că s-a dus cu unul prea aproape de casă. Prea prost, prea prieten, prea bogat, prea altul. ”Ajutorul” primit de la voi în ultimii ani, doi la număr, cum va învățat la școală să spuneți, doar i-au confirmat că locul ei nu mai este lângă voi și ați ”iubit-o” toți cât a făcut ce și cum ați vrut voi. Prietenii adevărați te susținut necondiționat. Read that again. Nu vă temeți. O iubim noi destul cu bune și cu rele. Că e unic, most of you”, a spus Alexandra, fosta nașă de cununie a foștilor soți.

”Paul nu a fost „motivul”. Motivele au fost altele”

Femeia a simțit să puncteze începutul relației dintre Livia și Spike și a menționat că la mijloc nu a fost vorba despre infidelitate. Căsnicia lor se destrămase cu mult timp înainte ca prietenea ei să-și refacă viața alături de cel numit prietenul lui Bordea.

”Un mariaj nu se încheie într-o clipă. E un cumul de factori ce duc la destrămare. Și nimeni în afara celor direct implicați nu cunosc adevărul real. Crud. Avem toți bucăți de dreptate, furnizate de-o parte sau de alta. Fiecare cu dezamăgirea sa. Cu povestea sa. Cu varianta sa. Pot eu spune unui om că nu e singur, dacă el așa se simte? Că a avut de toate? Dar nu ce ar fi avut nevoie? E simplu să ne axăm pe ultima sută de metri, că nu a vrut a mea, că n-a făcut și nu a dres. De ceva vreme nu mai răspundea la comenzi. Plângea în hohote în taxi. Cătălin? Și Livia, în mijlocul străzii, când asta căzuse de nu știu unde dracu. Și de atât de multe ori. Și chiar și atunci când Cătălin plângea în taxi, înainte de spectacole, plângea și Livia. Că nu e ușor să te ștergi dintr-un loc în care ai investit atâta amar de vreme și suflet.

Paul nu a fost ”motivul”. Motivele au fost altele. Adunate. Paul a fost în viața ei de mai mulți ani de cât au, cumulat, comentacii păreriștii absoluți. Paul a fost la locul și momentul nepotrivit, pentru purtătorii de torțe. Pentru alții, a fost adăpost. Nu știu exact când și cum, oricum realitatea nu bate imnul echipei adverse. Ce știu sigur e că nu e treaba internetului. Urât tare să-ți speli chiloții în public, fără voia ta.”, a fost mesajul Alexandrei, fosta lor nașă de cununie.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc la bani pentru ele
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc...
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub...
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit despre relația amoroasă. ”Sunt împlinită”
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată în afaceri
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată...
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie. Te bucuri de hoteluri cu condiții bune și multe locuri de vizitat
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie....
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică odihna
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică...
Ramona Bădescu, criticată pentru că a devenit mamă la 51 de ani. Cum le-a răspuns răutăcioșilor: „Plătesc pentru acțiunile mele”
Ramona Bădescu, criticată pentru că a devenit mamă la 51 de ani. Cum le-a răspuns...
×