Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Nadine Vladescu, prezentatoarea de la TVR, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat doi bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția

Nadine Vladescu, prezentatoarea de la TVR, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat doi bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția

De: Andrei Iovan 31/08/2024 | 23:40

Povestea a început cu Marian Olaianos! Pe el l-a ”arestat” colega din trust și nu s-a lăsat până când nu l-a ”executat” din TVR! Dar despre acest scandal vom reveni cât de curând, cu dezvăluiri năucitoare. Acum, CANCAN.RO vă prezintă două episoade la fel de uluitoare, petrecute în ultimii patru ani, cu același personaj principal, colega lui Olaianos! Este vorba despre Nadine Vlădescu, prezentatoarea de emisiuni (nu mai puțin de patru) care s-a ”înfipt” bine în doi bărbați: i-a plăcut și, apoi, i-a terorizat! S-a ajuns în instantă, cu ordin de protecție, brățară de monitorizare și trimitere la psihiatrie! Avem toate detaliile, în exclusivitate.

Pentru a vă introduce în peisaj, trebuie obligatoriu să parcurgeți câteva rânduri. Nadine Vlădescu și celebrul jurnalist și comentator Marian Olaianos au fost prinși într-un mega-scandal. Nadine ar fi ”tras” de Marian în repetate rînduri, după ce i-a căzut cu tronc, însă acesta a refuzat-o constant. A acuzat-o, într-un final, de hărțuire! Doar că…stupoare! Cel făcut vinovat de TVR a fost chiar Olaianos, pedepsit apoi cu demiterea. Un tablou amplu al clipelor neplăcute prin care a trecut comentatorul vă vom oferi, cum vă promiteam, cât de curând. Acum, să relatăm ce au avut de ”înfruntat” alți doi bărbați, căzuți în mrejele ”devoratoarei” Nadine.

Nadine Vlădescu, o prezentatoare cu patru emisiuni la TVR, dar care are drum și la psihiatrie (Foto: Facebook)

 

A vrut să-i facă un copil pe blat!

Prima victimă, acum patru ani. Alexandru K. și Nadine s-au întâlnit, s-au plăcut. Trei luni a durat relația, timp în care și-au făcut planuri mari. Nadine și iubitul ei aveau de gând să facă un copil și au apelat la o clinică de fertilizare în vitro. Au fost amândoi acolo, au semnat actele, cum prevede procedura, doar că el și-a dat seama, apoi, cine e, de fapt, iubita lui. Omul s-a speriat de apucăturile pe care le avea, așa că a renunțat. S-a despărțit de ea și a făcut o notificare la clinica medicală că renunță la tot, dar ce avea să i se întâmple…

(CITEȘTE ȘI: Amantlâc BOMBĂ în showbizul românesc! S-au sărutat pasional în miezul zilei + Prima reacție a soțului încornorat)

Iar de aici povestea o ia razna rău! Nadine ar fi făcut acte false, s-a dus cu ele la clinică, acolo i s-au acceptat, iar ea a rezolvat problema! Nu putea să iasă, însă, basma curată! Cel păcălit a dat în judecată clinica, dar și pe Nadine, pentru fals, uz de fals, uzurpare de persoane și furt. Iar procesul este, acum, pe rol. Mai mult, bărbatul păcălit a cerut și ordin de protecție, iar instanța i-a dat decizie favorabilă.

Să mai spunem că în motivarea pentru eliberarea ordinului de protecție sunt prinse numeroase fapte ale lui Nadine, în perioada în care bărbatul nu mai voia sub nicio formă să mai aibă vreo legătură cu ea. Nu putea trece peste despărțire, deși trecuseră peste patru luni de atunci, așa că îl căuta des. Practic, tot timpul se simțea urmărit, așteptat în scară, la mașină, la ușa casei, ba chiar ar fi intrat peste el în locuință. Peste toate, Nadine l-ar fi amenințat pe bărbat, voalat, că el nu poate avea o altă relație atât timp cât ea se află în apropiere.

Nadine Vlădescu este obligată să poarte brățară electronică pentru 12 luni (Foto: Facebook)

L-a terorizat pe medic, de față cu soția lui!

A doua victimă, un medic! Alexandru Cristian I. S-a ”fript” și el cu Nadine. Medicul, căsătorit, a început o relație cu prezentatoarea TVR, dar și el și-a dat seama că ceva este în neregulă cu ea. La rându-i, avea să aibă parte de cele mai neplăcute surprize, deși se despărțise de ea. Medicul a ieșit, într-o zi, la restaurant alături de soția lui, doar că… S-ar fi trezit cu Nadine la masă, care s-a așezat și l-a întrebat de ce nu și-a părăsit, încă, soția, așa cum îi spusese!!

(NU RATA: Povestea anului se derulează într-un celebru oraș din Moldova! Ofițerul stării civile, o femeie, i-a căzut cu tronc și… I-a cununat, apoi s-a culcat cu mirele!)

Mai mult, s-ar fi dus la școală, unde și-a făcut poze cu copiii medicului, pe care apoi i le-a trimis!
Exasperat, Alexandru Cristian a cerut ordin de restricție, iar instanța a acționat în consecință. Astfel, a obținut o interdicție de 12 luni, extinsă, el, soția, copiii, dar și pentru prietenii lui.
Mai mult, Curtea de Apel a hotărât ca Nadine Vlădescu să poarte un dispozitiv electronic (brățară) timp de 12 luni, dar și să efectueze, în această perioadă, control psihiatric.

Este interesant cum a gestionat TVR toată această situație, pentru că Nadine Vlădescu, formatoare de opinii, prezintă nu mai puțin de patru emisiuni!!

Rămâneți pe CANCAN.RO, pentru că urmează povestea la fel de suculentă, în care vom dezvălui, pas cu pas, momentele uluitoare dintr-un alt scandal, cel cu Marian Olaianos!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom...
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat?...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
"A venit viitura şi l-a înecat". Patru oameni au murit în Galaţi, în urma celor...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să...
Proiectul uriaș care ar pune România lângă cele mai mari țări din Europa: linia de tren de mare viteză care leagă Bucureștiul de alte capitale importante
Proiectul uriaș care ar pune România lângă cele mai mari țări din Europa: linia de...
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun experţii: „Ar fi o escaladare dramatică a conflictului”
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun...
Un iubit actor a plecat spre stele. A fost un actor cameleonic, un monstru sacru al cinematografiei
Un iubit actor a plecat spre stele. A fost un actor cameleonic, un monstru sacru...
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de...
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
Planta care nu te lasă să îmbătrânești. Este bogată în colagen, conține multe vitamine și i se mai spune “aurul verde al frumuseții”
Planta care nu te lasă să îmbătrânești. Este bogată în colagen, conține multe vitamine și...
Cât trăiește un gândac de bucătărie, de fapt. Așa scapi de ei cel mai ușor
Cât trăiește un gândac de bucătărie, de fapt. Așa scapi de ei cel mai ușor
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
×