Artista a recunoscut recent ca nu prea calca in bucatarie pe vremea cand nu avea copil, dar acum, de cand cu micutul Noah, invata in fiecare zi cate ceva nou.
„La ora 7 dimineata sunt in bucatarie, iar la ora 9 am toata mancarea pregatita pentru copil, catel, pentru mine – de dieta, dar si mancare normala pentru sotul meu. Nu am gatit niciodata, inainte sa devin mamica dar acum explorez, invat sa gatesc de pe net si din carti, ba chiar mi-am cumparat multe mirodenii. Nu pot spune ca am talent la gatit, dar sigur ma pricep sa inventez mancaruri. Sotul meu e incantat de cate bunatati i-am pregatit pana acum. Cel mai bun desert pe care am curajul sa-l fac si cu care vreau sa-mi impresionez mereu invitatii si prietenii care vin la mine prima data este banana cu branza si smantana la cuptor. Am reteta din Costa Rica. Recunosc ca ma dau in vant dupa mancarea de cartofi cu foi de dafin si muraturi si mancarea de castraveti murati”, a declarat Nadine pentru Pro TV Magazin.