Frumoasa mulatra de la "Scoala vedetelor" a ajuns femeie de casa. Nadine spune ca gateste foarte mult si a adoptat un regim de viata sanatos, iar sotul si fiul lor sunt principalii "beneficiari" ai talentului sau in bucatarie.
„Renunt, pe perioade de cativa ani, total la produs animal. Mananc doar legume, fructe, grane, seminte, alge si multi germeni de lucerna, ridiche, fasole, etc. Daca insa, mi se face pofta de lactate, nu mi le refuz. In weekend mananc numai raw, adica totul crud: supe, tocanite, deserturi, etc.Imi este mai simplu sa-mi pastrez greutatea fara produs animal si am si mai multa energie peste zi, nu mai racesc asa usor si ma simt mult mai bine in pielea mea”, a declarat Nadine pentru protvmagazin.ro.
De cand a adoptat acest stil alimentar, vedeta spune ca cel mai greu i-a fost sa renunte la sana si la alimentele de origine animala, dar si-a gasit refugiul in fructe si legume.
„Sana, care imi place in mod deosebit. Insa, ma bucur din plin de legume, fructe, verdeturi si seminte. In plus, putinele alimente de origine animala cu care gatesc pentru restul familiei”, a spus mulatra.
Vedeta a dezvaluit cum arata meniul ei pentru o zi obisnuita: „Am doua meniuri diferite. Daca vreau sa slabesc, stau departe de grane, seminte si fructe uscate; daca vreau sa ma mentin, atunci ma rasfat dimineata cu niste lapte din alune de padure cu granola facuta de mine, peste care arunc niste fructe, ce am prin casa. La pranz este nelipsita linte peste care adaug legume crude, germeni de lucerna si ridiche si peste toate, adaug pesto facut din recolta mea de busuioc proaspat. Cina inseamna o supa cruda de dovlecel, castraveti si masline, plus unul-doi biscuitti crocanti digestivi, facuti tot de mine”,