Monica Gabor, probleme cu legea din cauza unor datorii uriaşe. Fosta doamnă de la Izvorani riscă să fie executată silit dacă nu se va prezenta la procesul care are ca prin termen data de 19 octombrie 2021. Vedeta trebuie să dea socoteală pentru datorii de peste 300.000 de lei!
În anul 2006, Monica Gabor, pe atunci soţia lui Irinel Columbeanu, se bucura de un succes răsunător cu reality-show-ul în care îşi expunea viaţa privată.
La 15 ani de atunci, vedeta trebuie să achite o sumă uriaşă pentru faptul că nu a depus documentația necesară atunci când firma care îi producea emisiunea a intrat în insilvenţă.
Deşi a început o viaţă nouă în America, trecutul nu îi dă pace. Monica Gabor nu şi-a încheiat socotelile în România, iar acum are probleme cu legea din cauza faptului că nu și-a lichidat, legal, afacerea. Mai exact societatea care i-a produs faimosul reality-show, ”Monica Columbeanu SRL”, dar și pentru datorii de peste 300.000 de lei la ANAF.
NU RATA: NU MAI ESTE NICIUN DUBIU! DOVADA CLARĂ A FAPTULUI CĂ MONICA GABOR ȘI MR. PINK S-AU ÎMPĂCAT
Nicolae Elena Gabriela persoana desemnată să se ocupe de acest caz, a oferit detalii despre dosar în cadrul unui interviu pentru impact.ro.
Aceasta a explicat cp a fost nevoită să apeleze la ajutorul instanţei, deoarece nici Monica, administrator al firmei, nici Irinel nu au ridicat nicio scrisoare de notificare de la ultimele adrese în care sunt înregistrați la Evidența Populației.
”Momentan, nu este vorba despre atragerea răspunderii pentru intrarea în nsolvență. Până acolo ne așteaptă un proces lung. Atunci când falimentul e declarat iar societatea are datorii mai mari de 50.000 de ei, mai întâi se trimit notificări, pentru a pune la dispoziție bonurile, actele.
Toate scrisorile prin care au fost notificați la ultimele adrese unde figurează că locuiesc s-au întors înapoi, nimeni nu le-a ridicat. Sper ca totuși măcar dl Columbeanu să dea un semn”.
Mai mult decât atât, femeia a ţinut să sublinieze faptul că în cazul neprezentării celor doi în instanţă, se va ajunge în final la executarea silită: ”Când activul e finalzat, se va trece la recuperarea bunurior, iar când pasivul e finalizat, după ce s-au vândut bunurie și s-au scăzut banii obținuți, atunci se va trece la executarea silită.
Depinde cum va încuviința instanța. Atragerea răspunderii se exercită asupra conducerii, a administratorului. În această situație, administrator este Monica Gabor”.
Sursă foto: Arhivă Cancan