Sotia lui Irinel Columbeanu este dependenta de un anumit tip de crema de ciocolata pe care o consuma, pe nerasuflate, cand se afla pe bancheta din spate a masinii sale. Constienta de slabiciunea sa, Monica recunoaste ca a ajuns sa consume acest produs ca "medicament" impotriva oboselii, ca sa faca fata programului incarcat.
De cand s-a mutat in Statele Unite si a inceput sa faca „naveta” intre doua continente, Monica Columbeanu a devenit pur si simplu dependenta de ciocolata. Dar nu de o „bucata”, asa cum ar fi de asteptat, ci una cremoasa, care, in mod normal, este de preferat sa fie intinsa, in strat subtire, pe paine la micul dejun. „Zilele trecute, cand veneam de la aeroport, am oprit masina si mi-am trimis soferul sa imi cumpere un borcan de ciocolata. Eram franta de oboseala si simteam nevoia de ceva dulce. Pana am ajuns la destinatie am mancat trei sferturi din borcan… pe nesimtite”, ne-a dezvaluit Monica. Ea are si o explicatie pentru „foamea” de dulciuri pe care o resimte in ultimul timp. „Cred ca asa reusesc sa trec de problemele cu fusul orar si sa fac fata solicitarii. Nici nu ajung sa ma acomodez cu ora de aici, ca trebuie sa plec inapoi”, spune, cu un aer inocent, Monica.