Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Altceva Podcast » Momentele uluitoare care nu s-au văzut la ”Insula Iubirii”! Daiana n-a iertat pe nimeni, de la ispite până la staff-ul prezentatorului, dar… Radu Vâlcan o ”pulverizează”

Momentele uluitoare care nu s-au văzut la ”Insula Iubirii”! Daiana n-a iertat pe nimeni, de la ispite până la staff-ul prezentatorului, dar… Radu Vâlcan o ”pulverizează”

De: Beatrice Dumitru 07/08/2024 | 19:05

CANCAN.RO vă dezvăluie tot ce nu s-a văzut pe micile ecrane de la ”Insula Iubirii”. În centrul atenției este astăzi Daiana, iubita lui Rares. Tânăra, originară din Oradea, ar fi avut un comportament execrabil față de toată lumea de pe Insulă. De la ispite la echipa de producție, concurenta n-ar fi ”iertat” pe nimeni. Se pare că Daiana ar fi sfidat și ar fi vorbit extrem de urât la adresa tuturor, fără absolut niciun motiv.

CANCAN.RO vă dezvăluie cele mai tari informații, știți deja, așa-i?! De data aceasta, în prim-plan o avem pe Daiana de la ”Insula Iubirii”, care ar fi fost oaia neagră a emisiunii. Și pe bună dreptate! În cadrul unui bonfire, care nu a fost difuzat integral pe micile ecrane, Radu Vâlcan o face cu ouă și cu oțet pe tânăra din Oradea. Dialogul dintre prezentatorul TV și concurentă este absolut halucinant. Deși Radu îi explică tinerei cu calm și răbdare că atitudinea ei este extrem de sfidătoare și nepotrivită, Daiana continuă în aceeași manieră, adoptând fix aceeași atitudine chiar și față de crainicul show-ului. Lipsită de inhibiții sau orice fel de rușine, Daiana îl ia peste picior, râde ironic și îi răspunde cu o nonșalanță de nedescris prezentatorului care și-a păstrat eroic calmul în fața comportamentului concurentei.

Se pare că Daiana ar fi jignit, înjurat și vorbit extrem de urât la adresa ispitelor masculine. Deși recunoaște că știa exact ce presupune formatul emisiunii atunci când s-a înscris, pe Insulă, Daiana ar fi fost extrem de răutăciosă cu băieții, din senin. Fără niciun motiv, orădeanca ar fi făcut tot felul de răutăți gratuite la adresa acestora.

Radu Vâlcan: ”De ce urăști oamenii, Daiana?!”

În episoadele trecute, Daiana l-a lovit pe Radu. Susținând sus și tare că tânărul polițist ar fi încercat să o atingă pe sub apă, concurenta-problemă l-a articulat pe acesta fără rețineri. Gestul ei a fost blamat de toți cei prezenți, dovadă că atitudinea Daianei n-a fost susținută de aproape nimeni dintre colegii săi. Din fericire, Radu a reacționat ca la carte și, ca un adevărat gentleman, a lăsat subiectul să se stingă destul de rapid, deși susține că vina nu i-a aparținut în niciun fel.

Acum, în cadrul unui bonfire, care nu a fost difuzat integral pe micile ecrane, asistăm la o discuție strigătoare la cer între Radu Vâlcan și concurenta cu pricina.

”R: De ce vrei să fugi?

D: Nu știu, mă doare corpul, e ciudat ce simt de dimineața până seara.

R: Simți și ură.

D: Ură față de mine că am vrut să vin aici!

R: Nu, ură la adresa oamenilor din jurul tău, la adresa multor lucruri. De ce urăști oameni, Daiana?!

D: Nici ei nu mă plac!

R: Dar ai încercat să te faci plăcută?!

D: Dar nu urăsc oamenii, așa mă port eu!”

(NU RATA: MAMA CRISTINEI, STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR: „VREAU SĂ-MI SALVEZ COPILUL!”. CE A PĂŢIT SOŢIA LUI ANDREI, DUPĂ CE L-A VĂZUT ÎN PAT CU DIANDRA)

Radu Vâlcan a ”articulat-o” verbal după ce Daiana a jignit staff-ul show-ului. (sursa: captură video)

Daiana ar fi înjurat inclusiv staff-ul lui Radu Vâlcan

Din mustrarea prezentatorului, deducem clar că Daiana de la ”Insula Iubirii” nu a fost nepoliticoasă doar cu ispitele și colegele sale, ci și cu întreg staff-ul. Se pare că iubita lui Rares ar fi jignit și înjurat ca la ușa cortului inclusiv oamenii din producția emisiunii. Deși întreaga echipă făcea tot posibilul ca show-ul să se desfășoare conform planului, se pare că nici acest lucru n-ar fi fost de ajuns pentru concurenta-problemă, care le-ar fi adresat tuturor cuvinte de nereprodus. Așadar, Radu Vâlcan n-a mai suportat atitudinea lipsită de bun simț a concurentei și a decis că este momentul să o pună la punct rapid. Cu tact și multe replici cu subînțeles, prezentatorul TV a taxat-o grav pe concurenta care i-a denigrat întreaga producție.

”R: Da, așa te porți tu, dar nu te porți foarte drăguț, adică te porți urât!

D: Cu cine?!

R: Cu toți!

D: Care toți?!

R: Oamenii cu care interacționezi în fiecare zi.

D: Mie nu mi se pare că mă comport urât.

R: Nu ți se pare ție, pentru că tu așa ești obișnuită să te porți, dar asta nu înseamnă că cei din jurul tău nu sunt răniți de felul în care te porți (…) Atunci când tu nu că vorbești urât, că asta este deja o certitudine, când tu vorbești urât cu cineva, înseamnă că te porți frumos? (…) Vorbesc despre colegii mei, Daiana, despre oamenii care lucrează la această emisiune! Ei doar muncesc, nu au nicio vină! Au și ei niște familii. (…) O să vezi la televizor, ai vorbit urât cu majoritatea. Vreau să te pregătesc, pentru că vei vedea la televizor!

D: Sunt conștientă.

R: Aceste vorbe nu vor fi redate așa, vor fi acoperite de anumite efecte. Sper ca acest comportament să nu fie preluat de celelalte fete. (…) Cum procedezi și cum te exprimi nu este bine și decent pentru tine, în viață, în general. (…) Ți se pare că nu ai fost tratată corect? Dacă ai nemulțumiri, este important să le rezolvăm.

D: Le-am rezolvat cu colegii tăi. Avem probleme la început cu make-up-ul, cu părul, cu ținutele.

R: Și chiar dacă aveai probleme la început, cu make-up-ul, cu părul, cu ținutele, cu colegii mei operatori de aici, era normal să te adresezi așa lor?! 

D: Dar cum m-am adresat?!

R: Acum se uită lumea la noi și chiar nu vreau să reproduc, eu am copii!

D: Eu așa vorbesc, de fiecare dată când m-am adresat unuia dintre ei și am vorbit cum vorbesc eu, au râs.

R: Daiana, este foarte simplu să spunem: eu așa vorbesc.

D: Nu mi s-a spus niciodată că deranjez, tot timpul s-a râs (…)

Radu Vâlcan: ”Părinții lui Rareș? Ce o să spună ei?”

Ba mai mult, văzând că atitudinea Daiana este în continuare una extrem de nepotrivită, Radu Vâlcan a încercat să apeleze la latura ei emoțională. Poate, poate, Daiana se va simți astfel vinovată după ce a jignit tot ce a văzut în cale: de la ispite la angajații emisiunii. Fără rezultat însă, concurenta nu s-a simțit rușinată nici măcar când proprii părinți au fost aduși în discuție. Același lucru a fost valabil și pentru părinții lui Rareș, față de care, se pare, Daiana n-ar avea nici cea mai mică urmă de rușine.

”R: Lasă-i pe colegii mei, pe ei n-o să-i mai vezi. (…) Dar familia ta, părinții lui Rareș?! Ce o să spună ei?!

D: Nu mă știau părinții lui Rareș, m-am întâlnit de vreo 2-3 ori cu părinții lui Rareș, deci nu am apucat să interacționăm! Nu mă interesează părerea nimănui, să fiu sinceră!”

Se pare că discuția cu Radu Vâlcan a fost în zadar. La finalul dialogului de la bonfire-ul nedifuzat integral, Daiana a părut că nu se simte vinovată de jignirile și injuriile aduse tuturor oamenilor de pe Insulă și a continuat să aibă aceeași atitudine deranjantă.

(VEZI ȘI: „FRUMUŞELUL” DE LA INSULA IUBIRII S-A „ANTURAT” LA NUBA ŞI… ÎMBRĂCAT ELEGANT, PARFUMAT, TEO A IEŞIT LA AGĂŢAT!)

Radu Vâlcan a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Daiana, după ce aceasta i-ar fi înjurat echipa. (sursa: captură video)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Vica Blochina, de nerecunoscut la 49 de ani. Fosta lui Pițurcă a apelat la diverse intervenții chirurgicale pentru a arăta mai tânără
Vica Blochina, de nerecunoscut la 49 de ani. Fosta lui Pițurcă a apelat la diverse...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata întregii echipe. Imaginile momentului
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata...
Mihai și Iulia Albu au făcut pace în prima zi de liceu a fiicei lor: „Am participat împreună, a fost emoționant”. Mikaela are chip de fotomodel!
Mihai și Iulia Albu au făcut pace în prima zi de liceu a fiicei lor:...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de încă o faptă. Motivul crimei
Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de...
Se interzice circulația mașinilor pe timpul nopții? Decizia va fi luată la nivelul UE
Se interzice circulația mașinilor pe timpul nopții? Decizia va fi luată la nivelul UE
Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: "Viața se poate schimba într-o clipă."
Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este...
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian!...
Tânărul care a venit îmbrăcat în
Tânărul care a venit îmbrăcat în "steagul" Americii în prima zi de şcoală explică gestul
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși:
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși: "Sunt...
Fabricile din România care produc pe bandă rulantă. Au făcut uitate importurile și angajează constant
Fabricile din România care produc pe bandă rulantă. Au făcut uitate importurile și angajează constant
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți...
Mașinile care nu vor mai putea fi înmatriculate. Măsura se aplică din 2035
Mașinile care nu vor mai putea fi înmatriculate. Măsura se aplică din 2035
Breaking News! Se întâmplă ACUM, este ştirea aşteptată de toată România
Breaking News! Se întâmplă ACUM, este ştirea aşteptată de toată România
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
Surse Reuters: Germania va impune controale temporare la toate frontierele terestre
Surse Reuters: Germania va impune controale temporare la toate frontierele terestre
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar pe trotuar
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar...
Anunț important pentru pensionari: Au 45 de zile la dispoziție
Anunț important pentru pensionari: Au 45 de zile la dispoziție
Cine este „ȘACALUL”, criminalul în serie din Constanța. A filmat drumul unde a aruncat trupul uneia dintre victime!
Cine este „ȘACALUL”, criminalul în serie din Constanța. A filmat drumul unde a aruncat trupul...
David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR
David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul...
O mamă și-a pozat copiii în parc, dar când a privit mai atent s-a îngrozit. Ce detaliu apărea, de fapt, în spatele lor
O mamă și-a pozat copiii în parc, dar când a privit mai atent s-a îngrozit....
Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă:
Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a...
Locul de muncă din România plătit cu 8.000 de lei. Angajații beneficiază de 40 de zile de concediu pe an
Locul de muncă din România plătit cu 8.000 de lei. Angajații beneficiază de 40 de...
Leguma care conține o cantitate foarte mare de vitamina A și protejează vederea. Este delicioasă și are multe beneficii pentru sănătate
Leguma care conține o cantitate foarte mare de vitamina A și protejează vederea. Este delicioasă...
De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se recăsătorească. Ce planuri are cu Victor Cornea
De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se recăsătorească. Ce planuri are...
×