In ciuda faptului ca are doar 23 de ani, Roxana Ilie se descurca de minune in bucatarie si stie sa preagateasca tot soiul de delicatese. Cu toate acestea, existe momente cand experimentele ei culinare ajung sa explodeze, la propriu.
Serile trecute, satula de bucatele traditionale de sarbatori, Roxana Ilie-Plesea a vrut sa gateasca ceva mai „light”, insa sofisticat, pentru ea si sotul ei, Mihai.
Desi nu era pentru prima data cand pasea in bucatarie, fotomodelul a fost, insa, pe punctul de a da foc lustrei. Motivul? A incercat sa flambeze somonul cu whisky insa a turnat prea mult alcool. Din fericire pentru ea a stiut cum sa iasa din impas si imediat a rezolvat solutia, agitand tigaia. Astfel, Roxana nu doar ca si-a salvat lustra, dar si casa de la incendiu.
„Eu gatesc de mult timp, imi place sa stau in bucatarie si mereu sa invat ceva nou. De data asta am sunat-o pe prietema mea Andreea Moldovan (n.r. „Casnica”) care mi-a explicat cum se face o reductie si cum sa flambez. Nu am vrut sa incerc nimic nou, doar sa flambez. Din pacate, era sa prajesc lustra pentru ca prima data flamba prea tare din cauza faptului ca pusesem prea mult whisky. La inceput m-am speriat, dar am luat tigaia de pe aragaz si am inceput sa o agit pana s-a stins. In final, am prins schema si mi-a iesit de minune, iar reteta mea cu somnon flambat cu whisky si reductie de sos de soia a fost delicioasa”, ne-a declarat Roxana Ilie-Plesea.
Denisa Macovei