Mohombi are pretentii culinare excentrice in Romania. A cerut sa manance „fufu” si „pondu”
Daca unii doresc camere de hotel in care sa nu existe niciun aparat electrocasnic sau cer sa bea sampanie cu foita de aur pe care sa o consume din cupe din argint, cantaretul Mohombi le-a cerut organizatorilor, ca inainte de concertul pe care il va sustine joi seara in clubul Princess din Capitala, sa fie servit cu „fufu” si „pondu”, mancare traditionala africana.
„Ne-a luat ceva pana am aflat ce inseamna. Inteleg ca fufu este un fel de mamaliga de pe la noi, doar ca este facuta din faina de manioc. Mai greu va fi sa preparam pondu, o mancare africana, ce are ca ingrendient de baza tot maniocul”, a declarat Oana Craioveanu, managerul clubului. Chiar daca acest ingrendient nu este unul tocmai scump, organizatorilor le-a fost extrem de greu sa-l gaseasca in Romania si mai ales o bucatareasa care sa stie sa-l prepare.
„Am fi preferat ca Mohombi sa-si aduca o bucatareasa din Congo, sa stie exact despre ce este vorba. In general, colaboram cu bucatarii unui hotel celebru de pe la noi. Cand le-am cerut insa fufu, ne-au privit neincrezatori, convinsi ca ne tinem de glume”, mai spune Oana. Mohombi se afla pentru a treia oara in Romania, dar este pentru prima data cand va canta pentru publicul din Bucuresti.