ALIN OPREA, atât de singur în fața dramelor vieții! Fără tată și fără dragostea copiilor
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Misterul crimei din Brăila se adâncește! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea

Misterul crimei din Brăila se adâncește! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea

De: Alexandra Costea 19/07/2024 | 16:49
Ce i-ar fi spus suspectul crimei din Brăila mamei sale, la telefon, despre dentista Marina Gavril/ sursă foto: captură video

Investigația în cazul dentistei din Brăila, ucisă în propriul cabinet, stagnează. La trei zile de la crimă, polițiștii și procurorii continuă să caute dovezi, iar lipsa camerelor de filmat și a sistemului de alarmă din cabinet, împreună cu dispariția telefonului victimei, complică și mai mult cazul. Se pare că ucigașul ar fi încercat să disimuleze fapta sub pretextul unui jaf, după ce portofelul victimei a fost găsit gol și aruncat pe jos. Un fost șef al IPJ Brăila susține că probele ar fi fost contaminate și că anchetatorii „se învârt în jurul cozii”.

După mai bine de 60 de ore de la crima care a șocat România, procurorii nu au niciun indiciu concret despre identitatea ucigașului. Cercetarea în cabinetul dentistei din Brăila a fost reluată pentru a treia oară, iar criminalul rămâne liber pe străzi.

„Eu cred cu tărie că este vorba de o crimă cu premeditare, nicidecum despre un jaf. Având în vedere că s-a reluat cercetarea la fața locului de 3 ori, este o problemă. Asta înseamnă că fie probele au fost contaminate de prima oară, fie nu s-a găsit nimic sau, fiind acest blocaj total, se tot încearcă recercetarea, poate, poate apare ceva. Din punctul meu de vedere, s-a greșit la fața locului de prima oară, nu cred că speța era foarte grea. A ‘transpirat’ informația că telefonul a dispărut și s-au dus în cap cu ancheta. Asta cred eu. Și acum toți se învârt în jurul cozii și se întrebă: ‘Ce mai facem?!’ Dar merg în orb, nu pe ceva clar”, a declarat Cătălin Chivu, fost inspector șef al IPJ Brăila, pentru Digi 24.

Oamenii legii au încercat să localizeze telefonul victimei, dar până acum nu au făcut publice informațiile obținute.

„Telefonul poate să îți ofere informații despre locația celui care îl are, despre mesajele pe care le-ai primit sau le-ai trimis, despre numere de telefon care au fost apelate sau pe care le-ai apelat și multe alte informații. Probabil că, la această oră, și este doar o supoziție, telefonul se află undeva pe fundul Dunării”, a mai dezvăluit Cătălin Chivu, conform sursei citate.

Citește și: DETALIUL-CHEIE CARE LIPSEȘTE DIN ANCHETA CRIMEI DE LA BRĂILA. CRIMINALIȘTII ÎL CAUTĂ DE ZOR, DETALII DE ULTIMA ORA

Criminalul a încercat să-și ascundă fapta sub pretextul unui jaf

La locul crimei, polițiștii au descoperit geanta femeii și portofelul gol. Acest lucru ar indica că ucigașul ar fi încercat să ascundă crima sub pretextul unui jaf, pentru a induce anchetatorii în eroare.

„În clipa în care comiți un omor nu iei banii din portofel și îl lași acolo, în condițiile în care acea clinică avea bunuri de mare valoare acolo, de zeci de mii de euro, ceea ce mă conduce la ideea că nu este vorba despre un jaf, ci doar despre o încercare a autorului de a-i trimite pe o pistă falsă pe anchetatori”, a mai spus fostul inspector șef al IPJ Brăila.

În plus, cabinetul nu dispunea de sistem de supraveghere video sau alarmă, iar vecinii blocului afirmă că doctorița se închidea cu pacienții în clinică. De asemenea, femeia avea permis de portarmă și achiziționase un pistol cu bile. Conform surselor Digi24, în 2021, când a urmat cursul, se afla într-o stare de disperare.

„Este singura clinică stomatologică din Brăila care nu are camere de luat vederi. De ce a făcut acest lucru?! Nu putem să știm. Trebuie să ținem cont și ca victima a făcut și cursuri de arme și și-a achiziționat și o armă cu bile. A avut, așadar, pistol cu bile. De ce?! Iarăși trebuie să răspundă anchetatorii la această întrebare”, a mai dezvăluit Cătălin Chivu.

Marina Gavril a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge

Stomatoloaga a fost găsită fără suflare, într-o baltă de sânge, marți, 16 iulie 2024, la orele serii. Conform rezultatelor necropsiei, moartea dentistei a fost cauzată de rănile de la gât, cu o tăietură de 12-13 centimetri, sugerând că ucigașul a acționat „cu sete”, potrivit surselor din anchetă. Femeia avea, de asemenea, răni pe mâini și pe un picior, indicând că s-a luptat cu agresorul pentru a-și salva viața.

„Profilerul ar putea ajuta. Este acea persoană care se aduce la fața locului și, pe baza informațiilor pe care le primește, își poate face o idee și poate creiona un anumit tip de conduită al autorului, conduită în ceea ce privește săvârșirea omorului. Trebuie avut în vedere și că, în clipa în care nu ai ceva despre autor, trebuie să te legi de victimă. Deci cred ca trebuia să se plece de la victimă. Nu pot săă le dau sfaturi celor care fac ancheta, pot doar să le sugerez să îi contacteze pe colegii lor mai vechi, care nu au avut în mandatul lor nicio crimă cu autor necunoscut”, a încheiat Cătălin Chivu.

În cadrul anchetei, au fost audiați soțul și familia victimei din Chișinău, alături de prieteni, vecini ai cabinetului și pacienții programați în ziua respectivă. Potrivit surselor Digi24, fratele victimei lucrează în Serviciile de Securitate din Republica Moldova.

Citește și: IPOTEZĂ-ȘOC ÎN CAZUL MORȚII MARINEI GAVRIL: A FOST ASASINATĂ?! ”O CRIMĂ LA COMANDĂ”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Cea mai sexy conducătoare de federație din România, imagini fierbinți pe plajă! Are 49 de ani și arată bestial: „Pentru aspectul fizic e nevoie și de asta”
Cea mai sexy conducătoare de federație din România, imagini fierbinți pe plajă! Are 49 de...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Georgică Cornu pierde războiul în instanță cu Marina Almășan! „Mă uitam la ea ca la o icoană, acum mă uit ca la o escroacă!”
Georgică Cornu pierde războiul în instanță cu Marina Almășan! „Mă uitam la ea ca la...
Gheorghe Dincă aruncă bomba, la 5 ani de la cazul Caracal! Ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Gheorghe Dincă aruncă bomba, la 5 ani de la cazul Caracal! Ce i-a făcut, de...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Caz revoltător! Un bărbat e acuzat că își droga soția, după care recruta online persoane pentru a o viola
Caz revoltător! Un bărbat e acuzat că își droga soția, după care recruta online persoane...
Ce se întâmplă dacă nu plătești amenda de parcare? În cât timp se prescrie sancțiunea
Ce se întâmplă dacă nu plătești amenda de parcare? În cât timp se prescrie sancțiunea
Cum a fost păcălit un bucureștean, după ce a cumpărat o garsonieră cât o „boxă”. Păgubit și „țepuit”, bărbatul o vinde pentru a recupera o parte din bani
Cum a fost păcălit un bucureștean, după ce a cumpărat o garsonieră cât o „boxă”....
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă...
Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”
Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în...
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
O delicatesă în bucătăria asiatică este cultivată la Buzău. Fructul are un strat de ceară natural şi rezistă şi un an fără refrigerare
O delicatesă în bucătăria asiatică este cultivată la Buzău. Fructul are un strat de ceară...
BANCUL ZILEI. Gheorghe: - Socru-meu și-o făcut operație de schimbare de sex!
BANCUL ZILEI. Gheorghe: - Socru-meu și-o făcut operație de schimbare de sex!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Fructul pe care să NU-L mănânci dacă iei medicamente!
Fructul pe care să NU-L mănânci dacă iei medicamente!
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”, la aproape 18 ani. Este model internațional și s-a schimbat mult, în ultimii ani
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
De ce e bine să pui sare în fața ușii. Trucul care te va ajuta să scapi de o problemă enervantă
De ce e bine să pui sare în fața ușii. Trucul care te va ajuta...
Patru zodii care vor avea noroc din belșug până pe 15 septembrie. E cea mai bună perioadă din an pentru ele
Patru zodii care vor avea noroc din belșug până pe 15 septembrie. E cea mai...
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
Cristina Ciobănașu, vestea momentului în showbiz! Din păcate, actrița a confirmat totul. „Cu tristețe în suflet declar și eu…”
Cristina Ciobănașu, vestea momentului în showbiz! Din păcate, actrița a confirmat totul. „Cu tristețe în...
Când apare LEGO Harry Potter Collection ?
Când apare LEGO Harry Potter Collection ?
Aliaţii Kievului se aşteaptă ca Iranul să furnizeze Rusiei rachete balistice în mod iminent
Aliaţii Kievului se aşteaptă ca Iranul să furnizeze Rusiei rachete balistice în mod iminent
Putin a ordonat masacrul. Doliu național. Sute de morți și răniți
Putin a ordonat masacrul. Doliu național. Sute de morți și răniți
Marele regizor ne-a părăsit. I-a înseninat pe români, în zilele cenușii ale comunismului
Marele regizor ne-a părăsit. I-a înseninat pe români, în zilele cenușii ale comunismului
Cu cât i-a crescut PENSIA lui Mitică Dragomir, după recalculare/”Am avut salariu 15.000 dolari pe lună. Plăteam 6000 la stat”
Cu cât i-a crescut PENSIA lui Mitică Dragomir, după recalculare/”Am avut salariu 15.000 dolari pe...
Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor: Ciocu` mic!
Milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor: Ciocu` mic!
Motivul pentru care Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă în timpul unui concert. Patronul a urcat lângă el și a oprit cântarea
Motivul pentru care Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă în timpul unui...
Motivul pentru care Vlad Pascu a fost transferat la o clinică medicală: ”Îmi doresc este să-mi văd din nou familia”
Motivul pentru care Vlad Pascu a fost transferat la o clinică medicală: ”Îmi doresc este...
Aparatul pe care nu e bine să-l lași în priză peste noapte. O mulțime de oameni fac această greșeală și îi distrug durata de viață
Aparatul pe care nu e bine să-l lași în priză peste noapte. O mulțime de...
Ce a putut să descopere un cuplu în subsolul locuinței. Imaginile înfricoșătoare au făcut înconjurul internetului. ”A locuit aici înaintea noastră”
Ce a putut să descopere un cuplu în subsolul locuinței. Imaginile înfricoșătoare au făcut înconjurul...
Mădălin Ionescu a spus adevărul după 14 ani. De ce a fost dat afară, de fapt, de la Antena 1: „Dacă făceam asta, relația cu Cristina nu ar mai fi generat nebunie”
Mădălin Ionescu a spus adevărul după 14 ani. De ce a fost dat afară, de...
×