Minune de Pasti: pizza cu gust de drob! Fratii Toader de la “Romanii au talent” au invartit cea mai traznita reteta de Pizza
Claudiu si George Toader fac pizza de 14 ani. Combinatiile inovatoare i-au adus lui Claudiu si premiul doi la campionatul mondial de pizza.
Anul acesta vrea sa le arate gospodinelor care au trudit in bucatarie facand drob, stufat si alte preparate traditionale ca puteau scapa mult mai usor. A intordus toate aromele de pe masa de paste intr-o pizza. “Am ales sa fac un stufat – drob din patrunjel, ceapa verde, ardei gras, ardei iute, rosie, pastrama de berbecut. O s-o prepar ca pe pizza turceasca, compusa intr-un stil traditional de Paste”, spune Claudiu Toader.
Toate ingredientele se taie marunt laolalta cu pastrama de berbecut. Toate acestea se leaga intr-un bol cu doua oua crude. Marginea blatului capata si nuante de sarbatoare asemeni impletiturilor de pe traditionala pasca. Intindeti uniform umplutura peste blatul aruncat pana-n tavan si acoperiti totul cu o ploaie de mozzarela.
Patru minute ii sunt suficiente la cuptor, timp in care se coace si o barfa. Si cum Mihaela Radulescu n-a avut ocazia sa se tavaleasca prin faina lor, cei doi vor sa participe din nou dar nu vor sa se lase… gustati. “Ca suntem prea frumosi! Tocmai, ai vazut ce se intampla cu baietii frumosi, cum ii pupa Mihaela. Sunt sotiile geloase. Nu, mergem, ni s-a propus si o sa mergem”, au spus cei doi frati experti in pizza.
Reinterpretarea drobului intr-o pizza este analizata pe toate partile de cei doi specialisti iar papilele gustative dau verdictul… cu felicitari.
Marius Dan
This browser does not support the video element.