Mijlocasul Viera, la cratita

De: Cancan
Publicat: 17/08/2009 | 00:00

EMOTII. Colegul de echipa al lui Viera, Kone, se pregateste sa scoata puiul din cuptor TALENTAT. Dupa cum se misca in bucatarie, Viera chiar stie ce face REZULTAT. Asa arata mancarea preparata de fotbalist Jucatorul echipei FC International Curtea de Arges isi poate deschide cu succes un restaurant cu specific african. Ioana Zafira Ivorianul a invatat sa gateasca de mic, iar acum, la 23 de ani, poate sa spuna ca bucataria nu mai are secrete pentru el. Mama si surorile lui l-au invatat ca, pana afla daca dragostea trece prin stomac, mai bine sa stie el sa gateasca. Viera nu mananca niciodata in oras. Fotbalistul si-a adus din Coasta de Fildes, tara natala, toate condimentele necesare, inclusiv anumite sortimente de preparate pe care le tine la congelator, ca sa simta cu adevarat gustul mancarii de acasa. Ca sa-si demonstreze talentul culinar, Diarassouba Ousmane Viera a gatit gris la cuptor, care dupa o ora s-a transformat intr-un fel de supa, si aripioare de pui cu garnitura de ceapa si rosii, la cuptor, invelite in staniol si condimentate cu mirodenii pentru creveti.