Mihai Bobonete şi Răzvan Simion au mers la restaurantul lui Dani Oţil şi s-au plâns de preţurile uriaşe. Ce s-a întâmplat apoi cu localul matinalului de la Antena 1
Mihai Bobonete și Răzvan Simion i-au pus bețe în roate prietenului lor, Dani Oțil, după ce au fost să ia masa în oraș la localul pe care vedeta îl deține. După declarațiile celor doi, restaurantul prezentatorului de la Antena 1 a primit o mulțime de plângeri.
Dani Oțil a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care prietenii săi, Răzvan Simion și Mihai Bobonete au mers în restaurantul său și au declarat ulterior că prețurile preparatelor culinare sunt exagerate. Desigur, totul a fost doar o glumă între prieteni, însă restul clienților au considerat că este total adevărat.
Dani Oțil, de la Antena 1, a avut de suferit din cauza lui Mihai Bobonete și a lui Răzvan Simion
Răzvan Simion și Mihai Bobonete frecventează restaurantul prietenului lor de la Antena 1. Într-un număr de stand-up comedy, Bobonete a glumit pe seama prietenului său, spunând că prețurile sale sunt cu mult peste media normală, tocmai de aceea nu crede că va mai trece pragul localului prea curând. Deși a fost o simplă glumă între prieteni, Dani Oțil susține că toți clienții care au auzit aceste declarații, au început să se plângă.
„Datorită prietenilor mei, „datorită”, a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice ca e scump, dar nu e așa scump. El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac mișto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a povestit Dani Oțil.
CITEȘTE ȘI: SECRETUL LUI RĂZVAN SIMION. CE ALIMENT CONSUMĂ ÎN FIECARE ZI, ÎNCĂ DE CÂND ERA COPIL
Dani Oțil a avut o problemă recent cu persoanele care au speculat în nenumărate rânduri că soacra sa ar face parte din personalul restaurantului și ar primi un salariu de 3.000 de euro pe lună. Pentru a lămuri această situație, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut o postare publică în care a vorbit pe larg despre acest aspect. Se pare că mama Gabrielei nu lucrează în restaurant, iar salariile angajaților nu sunt chiar atât de mari pe cât se speculează.
„Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite ca să zic așa”, a susținut Dani.