Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Răzvan Simion. Dani Oţil a intervenit între cei doi: ”În primul rând se zice cu P”
Pe lângă pasiunea pentru bucătărie, lui Cătălin Scărlătescu îi place foarte mult să călătorească. De asemenea şi colegul său Răzvan Simion împărtăşeşte această pasiune, iar recent cei doi au avut o discuţie despre o destinaţie exotică. Iată ce mesaj i-a dat celebrul bucătar, prezentatorului TV.
Răzvan Simion se poate lăuda cu faptul că a vizitat numeroase destinaţii de-a lungul timpului. Astfel, prietenii matinalului îi cer părera sau anumite sfaturi atunci când pleacă în vacanţă.
A fost și cazul lui chef Cătălin Scărlătescu care l-a întrebat pe Răzvan Simion dacă cunoaște pe cineva tocmai în Thailanda, în Phuket.
Răzvan Simion a povestit ce discuţie a avut cu chef-ul, iar colegul său, Dani Oţil a făcut câteva comentarii legate de acest subiect.
Ce mesaj i-a dat Cătălin Scărlătescu lui Răzvan Simion
”Răzvan: Îmi da mesaj Scărlătescu ieri. Știi pe cineva în Phuchet? Nu știu pe nimeni. Știi tu, Dani?
Dani: În primul rând se zice cu P, în pronunția turiștilor, nu cu F. Spune-i așa: Scărlă, ai ajuns într-un loc mult prea turistic, mută-te într-o zona mai retrasă. Sunt meniuri in rusă in toată zona.
Răzvan: Am văzut un ”Ph” și am crezut că se citește ”F”.
Ramona către Răzvan: Mai lasă Milano și du-te în tu în altă parte.
Dani: Eu lumea am văzut-o acum, mă apuc de alte lucruri. Anul ăsta mai departe de Bulgaria nu mă duc.”, a fost dialogul dintre Răzvan, Dani și Ramona Olaru.
Care a fost primul job al lui Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu și-a impus să ajungă bucătar încă din timpul liceului. Ideea i-a venit în vara anului 1987, când muncea la Hotelul “Flamingo”, unde era curier. A fost, practic, primul lui job. Pentru a-și împlini visul, a început, în 1989, cu munca de jos, de la manipulare marfă, curăţenie și apoi curăţat legume.
Apoi, în anii ’90, a plecat pe mare, unde a muncit ca stewart pe un vapor cargo. Ulterior, a plecat în Germania, unde a început să lucreze în localuri de lux, printre care “Kempinski Sporting Club Badsarrow” sau “Filippo Nisi”.
Cătălin Scărlătescu a revenit, în final, în România, unde a devenit bucătar-șef la restaurantul Angels, după care manager executiv la Museum și copartener la localul “Il Gambero Rosso”. De ani buni, lucrează la “Howard & Johnson“.
Sursă foto: Instagram