Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Mesaje de Anul Nou 2022. Cele mai frumoase urări, felicitări, sms-uri pentru oamenii pe care îi iubești

Mesaje de Anul Nou 2022. Cele mai frumoase urări, felicitări, sms-uri pentru oamenii pe care îi iubești

De: Isabela Popescu 31/12/2021 | 09:55
Mesaje de Anul Nou 2022. Cele mai frumoase urări, felicitări, sms-uri pentru oamenii pe care îi iubești

Urările de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur şi de a le împărtăşi gândurile noastre bune. Pentru a vă fi mai ușor să alegeți ce mesaje de Anul Nou să le scrieți celor dragi în 2022, am făcut o selecție de mesaje, urări și sms-uri frumoase pe care să le trimiteți. Iată câteva sugestii de mesaje pe care să le trimiți celor dragi în noaptea de Revelion 2022.

Mesaje haioase de Anul Nou 2022

„În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!”

”Cățeluș cu părul creț, să ai jeep-ul în coteț și o vilă cu piscină, pe Madonna că vecină. O lopată pentru bani, la anul și La Mulți Ani!”

”Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

„Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

”Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

”Anul nou cu veselie, facturi mici la energie, un Tesla în garaj, că nu-i trebuie ambreaj, virușii să te-ocolească, conturile să îți crească, și la voi dar și la noi La mulți ani în 2022!”

Mesaje de Anul Nou și de Revelion 2022 pentru prieteni

”Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

”Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!”

”Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!”

”În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2022 minunat!”

”Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2022!”

”Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!”

Mesaje creștine de Anul Nou 2022

”Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!”

”La mulți ani și buni!  Domnul să înveșnicească în viață și sufletul tău lumina, bucurie și liniște sporitoare de nădejdi întotdeauna reînnoite!”

”La mulți ani și buni!  Domnul să-ți străjuiască inimă cu sfințenie și dragoste spre împlinire, creștere și desăvârșire lăuntrică!”

”Să va dea Bunul Dumnezeu sănătate pe calea vieții, înțelepciune în cuvânt și oameni sinceri alături!  La mulți ani și buni!”

”Noul an, încă mititel și plăpând, să aducă belșug de credința și bucurie în suflet! Domnul să va dea sănătate și împliniri!”

Mesaje frumoase de Anul Nou 2022

”Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou fericit!”

”Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

CITEȘTE ȘI: ZODIAC CHINEZESC PENTRU 2022. CELE TREI ZODII CARE DAU LOVITURA ÎN DRAGOSTE ŞI BANI

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI”

“Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de caldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite!”

”Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

”În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

”Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2020”

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2020!”

”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

”Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!”

”E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

Mesaje de Anul Nou pentru părinţi

”Dragii mei părinţi voioşi, eu vreau să fiţi bucuroşi, vreau ca noul an să vă aducă, sănătate multă, multă şi belşug ca să v-ajungă! La anul și la mulți ani!”

”Dragii mei, iubiții mei părinți, de Anul Nou, cel mai frumos cadou pentru voi cred că ar fi promisiunea mea că voi fi mereu alături de voi și nu vă voi dezamăgi. Vă doresc mulți ani, sănătate și restul va veni de la sine. Sunteți înțelepți, gata mereu să-i ajutați pe cei care au nevoie, inclusiv pe mine, pentru asta astăzi vă mulțumesc. Sunteți cei mai minunați părinți din lume. La mulți ani!”

”Dragii mei, vă felicit cu prilejul Anului Nou. Vă doresc, în primul rând, multă sănătate, înțelegere și răbdare. Fie ca dorințele voastre să se împlinească cât mai curând. Să trăiți doar clipe fericite. La mulți ani!”

”Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La mulţi ani pentru 2022!”

”Pentru vremurile bune, recunoştinţă! Pentru cele rele, multă speranţă! Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2022!”.

Mesaje de Anul Nou 2022 deosebite

”Anul vechi în cântec pleacă, Vine vesel anul nou”
– Să preţuim ce a fost bun din anul vechi;
– Să nu uităm ce a fost rău în anul vechi;
– Să trecem cu mai multă chibzuinţă în anul nou”

”E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!”

”Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. Tot ce se întâmplă în 2022 găsești pe alba24. La Mulţi Ani fericiţi!”

”Un An Nou mai fericit,
Cu de toate garnisit.
Sănătate şi iubire
Şi cu multă fericire!”

”Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!”

”Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!”

Sursa foto: Arhiva, Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Isabela Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență. Și-a început cariera ca reporter, la numai 20 de ani, căpătând experiență ca jurnalist încă din timpul facultății. În trustul de presă Gândul lucrează de trei ani, unde își citeste mai mult
Parteneri
O mai recunoști? E iubită de toată lumea, dar s-a transformat radical din cauza operațiilor estetice
O mai recunoști? E iubită de toată lumea, dar s-a transformat radical din cauza operațiilor...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Zodiile care vor începe un nou capitol în viața lor. Divinitatea o să îi apere de cele rele și îi ajută să reușească în ceea ce și-au propus
Zodiile care vor începe un nou capitol în viața lor. Divinitatea o să îi apere...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
VIDEO Mircea Geoană - prima zi de campanie, prima gafă: „Dumnezeu să-i dea sănătate” Regelui Mihai
VIDEO Mircea Geoană - prima zi de campanie, prima gafă: „Dumnezeu să-i dea sănătate” Regelui...
Ai voie să conduci ÎN PARCARE dacă nu ai permis? Ce scrie în Codul Rutier 2024
Ai voie să conduci ÎN PARCARE dacă nu ai permis? Ce scrie în Codul Rutier...
Imagini spectaculoase din vila Anei Baniciu. Locuința este veche de un secol și se află într-o zonă protejată
Imagini spectaculoase din vila Anei Baniciu. Locuința este veche de un secol și se află...
„Patru cuie cu patru scânduri
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu...
Marina Dina vorbește despre traumele din copilărie: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și tata a fost una toxică. A avut și un comportament nepotrivit față de mama.”
Marina Dina vorbește despre traumele din copilărie: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Furtuna
Furtuna "Boris", care loveşte acum în vestul Europei, ajunge la noi în weekend. Aduce răcire,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Doctore, doctore, toată lumea îmi spune că sunt urât!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Doctore, doctore, toată lumea îmi spune că sunt urât!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Premieră ASTRONOMICĂ! Ce au observat pe suprafața unei stele gigantice?
Premieră ASTRONOMICĂ! Ce au observat pe suprafața unei stele gigantice?
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au...
Ce pensie are, de fapt, Dumitru Dragomir după recalculare. E printre puținii pensionari din România care primesc lunar o asemenea sumă
Ce pensie are, de fapt, Dumitru Dragomir după recalculare. E printre puținii pensionari din România...
Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi în această toamnă. I se spune mica Romă
Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi în această toamnă. I se spune mica...
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Este doliu uriaş în politică. Fostul preşedinte a murit în urmă cu puţin timp
Este doliu uriaş în politică. Fostul preşedinte a murit în urmă cu puţin timp
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris
„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai...
Se schimbă harta Europei. Planul propus de Ungaria: UE are nevoie de prospețime
Se schimbă harta Europei. Planul propus de Ungaria: UE are nevoie de prospețime
Parfumul perfect în funcție de zodie. Ce ți se potrivește cel mai bine
Parfumul perfect în funcție de zodie. Ce ți se potrivește cel mai bine
Bunurile fetei ucise pe litoral, folosite ca probe, sunt încă la TRIBUNAL. Mama Alinei, nevoită să recupereze în instanță banii de pe cardul fiicei
Bunurile fetei ucise pe litoral, folosite ca probe, sunt încă la TRIBUNAL. Mama Alinei, nevoită...
Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi 100 de milioane de euro la noi: E fraudă!
Ion Ţiriac a răbufnit după ce a aflat motivul uluitor pentru care nu poate investi...
Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era în pământ și-au făcut cruce. Peste ce au dat
Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era...
Jon Bon Jovi, eroul zilei! Celebrul artist a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod
Jon Bon Jovi, eroul zilei! Celebrul artist a salvat o femeie care era pe punctul...
Lovitura fabuloasă pe care au dat-o frații Pavăl în afaceri. Ce au cumpărat proprietarii Dedeman și cum își pot crește averea
Lovitura fabuloasă pe care au dat-o frații Pavăl în afaceri. Ce au cumpărat proprietarii Dedeman...
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas șocată când a văzut rezultatele
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas...
CRBL rupe tăcerea despre noua sa relație. Ce spune despre  iubita care are jumătate din vârsta lui
CRBL rupe tăcerea despre noua sa relație. Ce spune despre  iubita care are jumătate din...
×