Meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Preparate sofisticate și un tort spectaculos pentru invitați

Publicat: 06/10/2024 | 10:37
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit/ Sursa foto: Instagram

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus marele „DA”. Cei doi și-au unit destinele, iar petrecerea de nuntă a fost una fastuoasă. Printre cei prezenți s-au numărat oameni importanți din politică și lumea medicală. Așadar, celebra actriță s-a ocupat de fiecare detaliu pentru ca totul să fie bine pus la punct. Vedeta a ales un meniu special pentru invitații săi. 

Sâmbătă, 5 octombrie, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit într-o locație de lux. Mai exact, evenimentul a avut loc la Palatul Snagov. De la decorațiuni și aranjamente florale până la meniu, totul a fost la superlativ.

Citește și: Monica Bîrlădeanu, burtică ”suspectă”! Detaliul care le-a dat de gândit fanilor, după ce au văzut valsul mirilor

Ce meniu au avut la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales un meniu special pentru invitații lor. La starter, cei prezenți s-au putut delecta cu ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocale, piept de rață afumat, servit cu dulceață și tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă, biscuit sărat, trio de brânzeturi și smochine. Iată ce au servit apoi!

  • sturion rumenit (servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat)
  • sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute)
  • medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmari sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.
Meniul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu/ Sursa foto: Instagram

Tortul mirilor a fost și el unul spectaculos și foarte gustos. Bucătarii l-au realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool. De asemenea, invitații s-au putut bucura de înghețată pe tot parcursul nunții.

Printre cei prezenți s-au numărat oameni importanți din politică și lumea medicală, dar și nume cunoscute din showbiz precum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Maria Buză, Andreea Raicu, Daciana Sârbu, Elvira Deatcu și soțul ei.

Citește și: Dansul mirilor de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Piesa specială, aleasă de cei doi! VIDEO