Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au spus marele „DA”. Cei doi și-au unit destinele, iar petrecerea de nuntă a fost una fastuoasă. Printre cei prezenți s-au numărat oameni importanți din politică și lumea medicală. Așadar, celebra actriță s-a ocupat de fiecare detaliu pentru ca totul să fie bine pus la punct. Vedeta a ales un meniu special pentru invitații săi.
Sâmbătă, 5 octombrie, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit într-o locație de lux. Mai exact, evenimentul a avut loc la Palatul Snagov. De la decorațiuni și aranjamente florale până la meniu, totul a fost la superlativ.
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales un meniu special pentru invitații lor. La starter, cei prezenți s-au putut delecta cu ou de găină aromat cu sfeclă, file de somon uscat, cu arome de lămâie și portocale, piept de rață afumat, servit cu dulceață și tomate, salată de crevete cu sos cocktail, tartină cu icre roșii, tartină cu icre negre, terină de ficat de gâscă servită cu dulceață de ceapă, biscuit sărat, trio de brânzeturi și smochine. Iată ce au servit apoi!
Tortul mirilor a fost și el unul spectaculos și foarte gustos. Bucătarii l-au realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool. De asemenea, invitații s-au putut bucura de înghețată pe tot parcursul nunții.
Printre cei prezenți s-au numărat oameni importanți din politică și lumea medicală, dar și nume cunoscute din showbiz precum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Maria Buză, Andreea Raicu, Daciana Sârbu, Elvira Deatcu și soțul ei.