Meniu de fite la un restaurant de lux deschis la Sibiu: actrita la tava
Unul dintre cele mai atractive momente ale reprezentatiei a fost aparitia unei tavi uriase, purtata de doi barbati, pe care statea tolanita o femeie mai mult dezbracata, incadrata de pepeni si ananasi, asteptand parca sa fie devorata de barbati. Regizorul Bogdan Saratean a fost povestitorul si elementul de legatura intre comeseni si actul teatral, a carui tema a fost initierea in arta prostitutiei de catre o diavolita. Personajul a fost interpretat de actrita Cendana Trifan. Diavolita interactiona si cu spectatorii, iar unii dintre ei, sefi ai unor institutii, s-au simtit jenati de intrebarile actorilor si de limbaj. Ei au preferat sa priveasca spectacolul de pe margine. Cei mai multi clienti au ramas insa la mese, savurand atat spectacolul artistic cu pronuntate accente erotice, cat si „show-ul” culinar. Crevetii, caracatitele, homarii si somonii au fost piesele de rezistenta ale aperitivelor mediteraneene pregatite de bucatarul restaurantului, un roman scolit la Roma. Vinurile speciale au destins atmosfera, iar la incheierea serii clientii au plecat acasa multumiti. Esti frumoasa? Intoarce lumea capul pe strada dupa tine? Urca-ti acum pozele pe superfete.cancan.ro si castiga premii de exceptie!