Meniu cu friptura in sange la hotelul Dracula
CURAJ. Amatorii de senzatii tari sarbatoresc noaptea dintre ani in castelul lui Dracula Cei care vor sa petreaca la sfarsit de an intr-o atmosfera putin iesita din comun au ales o locatie pe masura: hotel-castel Dracula, la Piatra Fantanele, Bistrita. Hotelul e aproape plin in acest sfarsit de an, semn ca romanii care vor sa traiasca senzatii tari nu sunt putini. Dupa cum au declarat cei de la receptie, au venit turisti din majoritatea zonelor tarii, de la Timisoara, Craiova sau Bucuresti. Meniul e unul special pentru masa de Revelion si cuprinde preparate din vanat – medalion de mistret si caprioara – rulouri de somon cu susan si cotlete in sange. Cum zona este de o frumusete aparte, proprietarii au pentru oaspeti activitati care alunga plictiseala – plimbari cu sania trasa de cai, drumetii, dar si partii de schi si de saniute. Tarifele sunt pe masura: 270 de lei pentru camera cu doua paturi si 195 de lei pentru camera cu un pat. (M.P.)