Meniu condimentat cu trufe, sare himalayana si cristale de la Paris
Primul care a luat cuvantul a fost presedintele amplasamentului, Nicusor Stan. „Nunta lui Cristi Borcea cu Alina este cel mai important eveniment al anului. Pot spune ca un eveniment de o asemenea amploare nu cred ca va mai avea loc la noi multi ani de acum inainte. Pentru astfel de nopti am deschis centrul, pentru astfel de cerinte suntem pregatiti suta la suta. Dupa ce oficialii centrului de ceremonii si-au incheiat discursul, cuvantul a fost preluat de catre bucatarul desemnat sa prepare meniul pentru cei peste 500 de invitati, Joseph Hadad: „Eu si Cristi suntem prieteni de peste 15 ani si sunt foarte fericit ca m-a ales pe mine sa-i fac meniul. Avem cateva lucruri inedite. Zilele trecute ne-am intors din Franta cu cateva ingrediente speciale printre care trufa neagra, sare himalayana si cristale”. Pe langa meniul minutios pregatit, nunta anului in Romania va avea parte si de un cadru sublim, ce poarta amprenta Ioanei Sucu, una dintre cele mai apreciate „weeding planner” (organizatoare de nunti) de la noi. „La cererea miresei, tema petrecerii va fi de „fairy tail”. Totul va fi aranjat in culori naturale, roz pastel, ivory si alb indeosebi. Aranjamentele florale au fost alese tot de catre Alina si vor fi formate din hortensii, orhidee plus alte combinatii. De asemenea, piscina va fi acoperita cu inimi formate din trandafiri. Pe scurt, este o munca pe cat de grea si de migaloasa, pe atat de frumoasa si provocatoare”, a explicat Ioana Sucu.