Meniu afrodisiac de Valentine?s Day
RASFAT. Iubaretii au ocazia sa se delecteze, in seara Sfantului Valentin, cu o cina din fructe de mare cu efect afrodisiac (foto mic) Bucatarii unui restaurant thailandez din Romania vor pregati de Ziua Indragostitilor preparate menite sa ii stimuleze erotic pe consumatori. Pentru prepararea acestor mancaruri se folosesc ingrediente afrodisiace precum busuiocul, scortisoara, ardeiul picant, fructele tropicale, cocosul si ciocolata. Daniela Catrina Indragostitii care au planuri mari de Valentine?s Day pot opta sa-si petreaca seara intr-un restaurant in care vor fi serviti exclusiv cu mancare afrodisiaca. „Primele telefoane, care solicitau rezervari pentru ziua de 14 februarie, le-am primit chiar la sfarsitul lunii ianuarie. Cei care ne-au contactat erau foarte curiosi sa afle ce mancaruri afrodisiace vom pregati si, de asemenea, ce cocktailuri”, ne-a dezvaluit Marius B., patronul unui local cu specific thailandez. Maestrii din bucataria acestor restaurante ne-au destainuit cateva dintre retetele pe care le vor pregati de Ziua Indragostitilor, in care se vor regasi combinatii inedite de ingrediente cu efect afrodisiac, precum busuiocul, ciocolata, scortisoara, alunele, ardeiul picant, fructele tropicale si cocosul. Oaspetii vor avea ocazia sa aleaga dintre trei feluri de meniuri, fiecare din ele ajungand la pretul de 40 de lei de persoana. Unul dintre aceste meniuri include cocktail cu lapte de cocos, rom alb si fructe, rulada de file de pui cu busuioc, garnitura de legume inabusite cu unt de Galanga (puternic afrodisiac thailandez), iar la desert prajitura cu ciocolata, frisca si scortisoara. Un alt meniu din aceeasi gama afrodisiaca, denumit „Meniul romantic”, contine cocktail cu Martini si fructe thailandeze, pui cu garnitura de orez cu alune, budinca cu crema de smantana si ciocolata cu coniac. Un al treilea meniu afrodisiac consta in fructe de mare. Nu doar arta culinara ii va impresiona pe iubitareti, ci si decorul intim, cu lumanarele parfumate si buchete de trandafiri pe masa.