OMUL-ALBINĂ, MARIUS TECȘAN, demontează MITURILE DESPRE MIERE!
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Cancan » Mega-scandal la ”Insula Iubirii”! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: ”O bătea golănește pe Ada!” + ”A mai avut amante, Iustina a fost ultima!”

Mega-scandal la ”Insula Iubirii”! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: ”O bătea golănește pe Ada!” + ”A mai avut amante, Iustina a fost ultima!”

De: Delina Filip 17/07/2024 | 23:40

CANCAN.RO continuă seria dezvăluirilor de la ”Insula Iubirii”! De data aceasta, protagoniștii sunt Iustina și Cornel, ea- 26 de ani, el- 38 de ani și patru copii din fosta căsnicie. Acum, o apropiată a concurentului iese la atac și face declarații uluitoare! Agresivitate fizică în nenumărate rânduri, crize de nervi și numeroase episoade de infidelitate. Deși Iustina și Cornel s-au căsătorit în secret luna trecută și așteaptă primul copil împreună, trecutul nu le dă pace!

Ieri vă dezvăluiam, în exclusivitate ca întotdeauna, că Iustina și Cornel de la ”Insula Iubirii” s-au căsătorit în iunie și așteaptă primul copil împreună. Puteți vedea AICI toate detaliile poveștii. Astăzi, o apropiată a lui Cornel face declarații strigătoare la cer și îl acuză pe acesta de lucruri absolut oribile! Doamna cu pricina ne-a contactat din propria inițiativă, pe motiv că vrea să arate țării întregi ce ascund cei doi concurenți.

După cum a povestit Iustina în cadrul emisiunii, Cornel a avut un accident rutier grav în Italia, acolo unde locuia alături de prima sa soție și copiii lor, înainte să se cupleze cu ea. Acum, doamna respectivă, a cărei identitate dorim să o protejăm, confirmă cele spuse și oferă detalii cutremurătoare.

”Cornel lucra în construcții în Italia, el are opt clase, a făcut un curs de ucenic, apoi s-a angajat. El era fix în spatele șoferului la momentul accidentului. L-am ajutat cu cel mai bun avocat din Italia și l-a rezolvat cu despăgubirile, a primit o sumă foarte frumoasă din care el și fosta soție și-au cumpărat un apartament cu banii cash. El este pensionat în Italia pe caz de boală! A avut operație la creier, are o plăcuță de aur acolo, nu știu exact să explic, are și urmele de la operație, fix pe la ceafă. Osul cranian s-a fărâmat în urma accidentului, așa că acolo i-au pus o plăcuță de aur. Inclusiv oasele din partea inimii s-au fărămât. Medicii din Bologna au fost foarte buni! A fost în comă aproape o lună, nu avea multe șanse să trăiască”, afirmă femeia.

(VEZI ȘI: DETALII TERIFIANTE DESPRE UN CUPLU DE LA ”INSULA IUBIRII”, SEZONUL 8! POZAU ÎN CUPLUL IDEAL, DAR A BĂTUT-O CU BESTIALITATE, IAR CANCAN.RO ARE TOATE FOTOGRAFIILE EXCLUSIVE!)

În plus, persoana care ne-a contactat explică și cum stă treaba cu firma de construcții pe care aceștia ar fi avut-o în România.

”Firma lor din România era doar pe numele fostei soții, el nu avea voie să muncească, pentru că este pensionat pe caz de boală în Italia. În prezent, firma a dat faliment. Nu știu foarte multe detalii în acest sens”, spune femeia.

Inițial, Iustina ar fi fost amanta lui Cornel, susține sursa noastră.(SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

”Cornel și-a bătut propriul tată”

În legătură cu cei patru copii pe care Cornel îi are alături de fosta parteneră, sursa noastră spune că acesta îi iubește mult pe cei mici, însă față de fosta soție ar fi fost violent fizic în nenumărate rânduri. Acuzațiile nu se opresc aici, însă! Pare-se, obsesia lui Cornel pentru jocurile de noroc ar fi cauzat aceste episoade agresive fața de mama copiilor lui, obsesie pe care ar avea-o chiar și acum, în relația cu Iustina, pretinde femeia.

”Primii trei copii s-au născut în Italia, al patrulea în România. Își iubește copiii, asta nu pot nega, dar fostei îi făcea de toate! Are manie să joace la jocuri de noroc, a pierdut mulți bani. Cornel o bătea golănește fosta lui soție! În familia lor așa se obișnuia! Are accese de furie, sunt motivate medical din cauza leziunilor pe care le are la creier. Când este obosit psihic, devine foarte agresiv! Când juca la jocuri, fosta soție afla mereu. Sigur mai joacă și-n prezent! Cornel și-a bătut și propriul tată! Într-adevăr, și tatăl lui era agresiv… Dar dacă nu era mama copiilor lui să se bage între ei, nu ieșea bine! Poate ajunge la violență extremă! Vă spun sincer, mă doare ce vă spun”, pretinde sursa.

Iustina a recunoscut și în cadrul emisiunii că iubitul ei a mai călcat strâmb, inclusiv când a trimis-o să se opereze pe banii lui în Turcia. Chiar și așa, se pare, problemele lui Cornel în legătura cu infidelitate ar fi mult mai grave decât au fost expuse în cadrul show-ului. În fosta căsnicie, acesta și-ar fi înșelat mama copiilor în nenumărate rânduri, cu femei diferite.

”Diplomele Iustinei sunt cumpărate”

”Cornel a mai avut amante, Iustina este ultima dintre ele. Eu știu că și Iustina e ca el, de același calapod ca el. Eu m-am informat despre ea, diplomele Iustinei de la facultate sunt cumpărate”, adaugă femeia care ne-a contactat.

Supărată să vadă cât mint Cornel și actuala iubită în legătura cu mariajului concurentului din trecut, femeia a hotărât că este momentul oportun să arate care ar fi adevărata față a lui Cornel.

”Fosta lui soție nu este grasă, ea nu a avut nevoie de operații estetice! A avut nașteri grele, cel de-al treilea copil are autism. Acel copil este foarte legat de Cornel. Copiii nu prea sunt apropiați de Iustina, ei o vor doar pe mama lor. Cel puțin, cu cel care are autism, Iustina nu are nicio șansă!”, încheie sursa noastră.

Rămâneți cu ochii pe CANCAN.RO, căci seria dezvăluirilor uimitoare despre ”Insula Iubirii” va continua! Știm informații care vă vor lăsa mască, atât despre concurenți, cât și despre ispite! Habar nu aveți cu cine a petrecut la mare una dintre ispitele acestui sezon, avem poze și clipuri incendiare! Fiți pe fază!

(NU RATA: CE NU S-A VĂZUT LA INSULA IUBIRII SEZONUL 8. SCENE NEDIFUZATE: „VREA SĂ FIE BĂRBAT. PARE INOFENSIV, DAR NU E”)

Sursa noastră pretinde că bărbatul și-ar fi bătut fosta soție și propriul tată. (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Imagini incendiare cu INNA pe plajă. Artista de 37 de ani arată fenomenal, într-un costum de baie minuscul! Fanii, în extaz
Imagini incendiare cu INNA pe plajă. Artista de 37 de ani arată fenomenal, într-un costum...
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și...
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Cauza morții tatălui lui Cătălin Măruță. De ce a murit Constantin Măruță, de fapt
Chef Florin Dumitrescu, detalii din culisele noului sezon MasterChef de la Pro TV: „După o perioadă în care s-a făcut mult scandal în bucătărie, ne-am dat seama că...”
Chef Florin Dumitrescu, detalii din culisele noului sezon MasterChef de la Pro TV: „După o...
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut...
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit cel mai dorit bărbat din Ucraina
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit...
Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci astăzi
Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul - Tradiții și obiceiuri. Ce nu este bine să faci...
O bancă din România vinde un Ferrari cu doar 1.100 KM la bord. Cât costă supercar-ul de peste 600 CP – GALERIE FOTO
O bancă din România vinde un Ferrari cu doar 1.100 KM la bord. Cât costă...
Ion Ţiriac i-a cerut mașina înapoi Ionelei Cozmiuc, sportivă medaliată cu argintul olimpic la Paris. Ce motiv a invocat fostul marele tenismen
Ion Ţiriac i-a cerut mașina înapoi Ionelei Cozmiuc, sportivă medaliată cu argintul olimpic la Paris....
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și cum a pășit pe drumul independenței de la 16 ani. “Nu voi uita niciodată.”
VIDEO Adrian Cuculis, despre relația pe care a avut-o cu mama lui în adolescență și...
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați
Cum a devenit o insulă inexistentă destinaţie virală pe internet, în Grecia. Guvernul, nevoit să intervină
Cum a devenit o insulă inexistentă destinaţie virală pe internet, în Grecia. Guvernul, nevoit să...
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez” mult și bine?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, în pat tu semeni cu un telefon! Bulă: - “Vibrez”...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
COMORI arheologice de mare valoare, găsite în Norvegia! Cui au aparținut?
COMORI arheologice de mare valoare, găsite în Norvegia! Cui au aparținut?
Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie...”
Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care...
Comuna din România unde aproape 100 de locuitori au peste 80 de ani. Care este secretul longevității
Comuna din România unde aproape 100 de locuitori au peste 80 de ani. Care este...
Patru zodii sunt protejate de divinitate după 1 septembrie. Prosperitate, oportunități, dar și evenimente neașteptate pentru ele
Patru zodii sunt protejate de divinitate după 1 septembrie. Prosperitate, oportunități, dar și evenimente neașteptate...
Cutremur în România. Iohannis, amenințat direct de Rusia. Risc național
Cutremur în România. Iohannis, amenințat direct de Rusia. Risc național
Gestul făcut de Monica Bîrlădeanu înainte de a îmbrăca rochia de mireasă la nunta cu dr. Gheorghiţă
Gestul făcut de Monica Bîrlădeanu înainte de a îmbrăca rochia de mireasă la nunta cu...
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Indiana Jones and the Great Circle – dată de lansare și ediții speciale
Rusia se confruntă cu o „luptă dificilă” în recucerirea teritoriilor pierdute din regiunea Kursk
Rusia se confruntă cu o „luptă dificilă” în recucerirea teritoriilor pierdute din regiunea Kursk
Adevărul despre Traian Băsescu. O celebră artistă a spus ce i-a făcut fostul președinte
Adevărul despre Traian Băsescu. O celebră artistă a spus ce i-a făcut fostul președinte
Pentagonul vânează OZN-uri. Acum anumit un nou director
Pentagonul vânează OZN-uri. Acum anumit un nou director
Compania care le interzice angajaților să mai iasă în PAUZĂ. Patronul miliardar a dat ordin! „Nimeni nu părăsește clădirea…”
Compania care le interzice angajaților să mai iasă în PAUZĂ. Patronul miliardar a dat ordin!...
Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român
Ion Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina...
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum
Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în...
Sancho Bronchalo, fiul cunoscutului actor spaniol Rodolfo Sancho, condamnat la închisoare pe viață:
Sancho Bronchalo, fiul cunoscutului actor spaniol Rodolfo Sancho, condamnat la închisoare pe viață: "Îmi pare...
I se spune ”aurul lichid”. Alimentul vedetă care e la mare căutare. Cât de sănătos este, de fapt
I se spune ”aurul lichid”. Alimentul vedetă care e la mare căutare. Cât de sănătos...
Se deschide un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 4 poduri, 3 pasaje și 2 parcări și legături cu alte șosele importante
Se deschide un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 4 poduri,...
Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic
Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii. Cu ce se ocupă Daria, în...
×