Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Marturiile intime ale celui mai curtat sexagenar din Romania! “Cel mai mare pacat pe lumea asta este sa refuzi o femeie!”

Marturiile intime ale celui mai curtat sexagenar din Romania! “Cel mai mare pacat pe lumea asta este sa refuzi o femeie!”

De: Cancan 04/10/2014 | 00:03
Marturiile intime ale celui mai curtat sexagenar din Romania! “Cel mai mare pacat pe lumea asta este sa refuzi o femeie!”

Ovidiu Lipan Tandarica si-a pus sufletul pe tava intr-un interviu-document acordat revistei SPY, in care vorbeste fara perdea despre femeile care i-au trecut prin asternut.

Pe monstrul sacru al rock’n roll-ului, Ovidiu Lipan Tandarica, nu trebuie sa-l scoti din elementul lui spiritual daca vrei sa-ti arate ce ascunde in cutia Pandorei. Cu greu am reusit sa aflam de la el cum faceau femeile coada la usa lui, cand nici nu inca implinise 20 de ani. Astfel, artistul a acceptat sa vorbeasca despre cele mai ascunse secrete din dormitorul lui, dar si cele mai frumoase amintiri la care foarte putini au avut acces.

Ovidiu Lipan tandarica

Cam la ce vârstă vă simţiţi acum?

Aşa, pe la un 38, pe acolo. Asta a fost perioada în care am trăit frumos şi am rămas cumva acolo…

Dar şi copilăria, şi adolescenţa au fost nişte episoade speciale.
Daaa, vreau să spun că am avut o copilărie extraordinară. Practic, eu am învăţat să merg ţinându-mă de tobe prin casa lui bunică-miu, care era percuţionist. Veneam acasă cu picioarele umflate de la atâta bătut la tobe. Puştiul ăla care dădea repede din mâini, cum spuneai… Păi, la 13 ani mi-am însuşit o tehnică unică. Am studiat foarte mult şi am avut norocul să lucrez cu nişte trupe care cântau la vremea aia ceva special, un jazz-rock de o expresivitate şi o creaţie deosebite. Eu, la 13 ani, eram de departe cel mai mic de la Roşu şi Negru, dar eu avusesem trupă de la 10-11 ani, Club 69, apoi Dragonii

Oamenii de 40, 50, 60 de ani vă cunosc foarte bine. Dar dacă aţi avea în faţă un puşti de 20 de ani, ce i-aţi povesti despre dumneavoastră, ca să-l câştigaţi?

Asta e ideea, că eu nu vreau să câştig pe nimeni. Eu fac lucruri atât de nebuneşti, care surprind, dar firesc. Firescul, dacă e în ecuaţia asta, este o formă normală de a te exprima. Eu n-am făcut lucrări de-o vară, ci lucrări complete, care or să rămână peste timp. Să impresionezi este foarte uşor, pentru că asta fac toţi. Noi, neluând nimic cu noi de pe Pământ, suntem doar într-o vizită aici şi trăim ca să supravieţuim, dar de fapt aici e Raiul, dacă tu îţi găseşti echilibrul şi ştii să fii firesc cu tine şi cu lumea care te încojoară. Dacă începi să îţi pui măşti, la un moment dat nu o să te mai cunoşti tu pe tine, ajungi în rătăcire. Dar de ce să-i spun eu unui puşti că uite ce am făcut? Drumul către izbândă este foarte greu şi de aceea cred eu că mulţi, dacă nu aproape toţi, plecăm de aici aşa cum am venit. Eu, înainte de a mă naşte, am ştiut totul! M-am născut, am ieşit pe lumea asta, am uitat totul şi a trebuit să o iau de la început.

Ovidiu Lipan tandarica

Deci v-aţi dus în Germania ca mari vedete şi aţi ajuns să faceţi foamea?

Păi, la început, pentru că am plecat cu mulţi bani la noi, aveam tot ce ne trebuie: stăteam într-un bungalow de lux, mâncare, băutură, sală de repetiţie… Eram ca într-un Rai: lăzi de whiskey, beam numai single malt, Chivas, astea, cea mai bună bere, Nicu (n.r. – Covaci) fiind amator de bere. Şi chemam pe toată lumea la noi, vecini, cunoştinţe, ca să ne împrietenim, să socializăm. Pentru că eram o trupă românească, din Transilvania ziceam noi, şi eram puţin ciudaţi pentru ei. Şi aşa ne-am apropiat. Noi, însă, am făcut şi imaginea României în acea vreme. Să ştii, veneau toate ziarele mari, Der Spiegel, Der Zeit, să ne plătească, să dăm interviuri. Domne, n-am dat nici un interviu, nici politic, nici social, dimpotrivă, vorbeam doar frumos de ţară şi-mi era un dor nebun de România, adică n-aş fi putut niciodată să vorbesc de rău. Şi uite, că acum totul se plăteşte. Dacă eram nişte nebuni, nişte infantili, bezmetici, vorbeam la vremea aia urât şi ne băteam joc de frumuseţea anilor trăiţi în România, s-ar fi ţinut minte. Aşa lumea a apreciat ce am făcut noi atunci, pentru că am creat o imagine pozitivă. Eram urmăriţi non-stop în Germania de către Securitate, dar împrăştiindu-ne, n-am mai reprezentat un pericol şi s-au potolit. Dar condamnat am fost până în ‘90 în România.

În adolescenţă aveaţi gagici mai mari şi la bătrâneţe aveţi mult mai tinere

Măi, eu nu am bătrâneţe. Asta e o vârstă modică. La mine timpul are altă rezonanţă, eu trăiesc în alt spaţiu, în altă energie, cu altă lumină…

Ovidiu Lipan tandarica

Ce vârstă are iubita actuală?

E mai tânără cu 20 de ani.

Aşa mult?

Ei, au fost şi cazuri când erau mult mai tinere, adică diferenţa era mult mai mare.

Şi acum vă mai gândiţi să vă căsătoriţi?

Dar de ce nu? Sigur, sigur, dar care este problema? Stai puţin, oricând mă gândesc să fac şi copii, dar asta-i culmea… Ideea e că eu las lucrurile să curgă şi las Divinitatea să lucreze. Crede-mă, asta este o mare înţelepciune: să laşi Divinitatea, pe Dumnezeu, să lucreze!

Şi doar femeile mult mai tinere vă fac cu ochiul?

Culmea, că îmi plac şi femeile mai apropiate de vârsta mea, ca şi vârstă biologică, pentru că în interior pot fi la fel de tinere şi frumuşele, fetiţe aşa pe interior…

Aţi ţinut vreodată numărul femeilor cu care aţi fost, iubirile?

Nu, nu, nu, nu mă interesează… Au fost foarte multe iubiri, am fost un iubăreţ şi m-am lăsat iubit, am avut nevoie de multă, multă dragoste.

Dar vă mai menţineţi acea declaraţie cum că iubirea vieţii a fost Corina Chiriac?

Aaa, astea sunt lucruri din tinereţe. Şi nu mai vreau să deranjez pe nimeni.

Să înţeleg că doamna Corina s-a supărat pe dumneavoastră  pentru că aţi povestit despre acea poveste de dragoste

Au fost momente extraordinare pe care le-am trăit noi doi şi n-aş vrea să le scot în evidenţă. A fost un moment foarte frumos, o experienţă din care am avut numai de învăţat, au fost nişte trăiri speciale, o femeie deosebită… Eu nu m-am dus să povestesc „Uite, eu am făcut sex cu Corina Chiriac pe balcon”, aşa cum s-a interpretat şi s-a spus că aveam eu nevoie de imagine. Prostii! Nu, cineva a venit şi a povestit, dar în vremea aia se întâmplau multe lucruri de genul ăsta.

Un bărbat are în viaţă o singură mare iubire?

Nu, nu cred, nu. Pentru că noi suntem făcuţi să iubim mai multe femei, cu siguranţă, şi invers la fel. Dar există timpul şi încărcătura acelui moment. Uite, de exemplu eu la 16 ani m-am îndrăgostit de o suedeză care venise la noi, la mare. Arăta ca un înger, avea părul lung până la fund şi când ieşea din mare aşa, cu părul ăla cârlionţat, auriu… Biritte Svenson o chema, îţi dai seama dacă şi acum îi ştiu numele după atâţia ani? A fost o pasiune adolescentină din aia incredibilă. La despărţire ne-am spus: „Dragostea noastră rămâne, dar tu ai murit pentru mine”, ceva de genul ăsta, pentru că ştiam că nu ne vom mai vedea niciodată. Doamne, câte sute de poveşti am, dacă stau să-mi amintesc. Până la urmă, cel mai mare păcat pe lumea asta e să refuzi o femeie!

Cititi interviul integral in revista SPY si pe site-ul www.spy.ro

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prima româncă care a pozat într-o revistă de bărbați arată fenomenal la 54 de ani! Nu se sfiește să apară provocator pe internet
Prima româncă care a pozat într-o revistă de bărbați arată fenomenal la 54 de ani!...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Detalii îngrozitoare în cazul fetei din Călărași găsite moarte în casă. Ar fi dat curs unei provocări pe TikTok
Detalii îngrozitoare în cazul fetei din Călărași găsite moarte în casă. Ar fi dat curs...
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți deghizați în instalatori au bătut o femeie și i-au ucis soțul
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți...
Războiul din umbră care ar putea arunca Rusia într-o criză economică. Amenințarea Arabiei Saudite
Războiul din umbră care ar putea arunca Rusia într-o criză economică. Amenințarea Arabiei Saudite
Medicul de familie poate să-ți ia permisul auto? Ce stabilește legea
Medicul de familie poate să-ți ia permisul auto? Ce stabilește legea
Ce sumă a plătit Mr. Beast pentru a filma în România! Videoclipul din Salina Turda a devenit viral
Ce sumă a plătit Mr. Beast pentru a filma în România! Videoclipul din Salina Turda...
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități?...
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
Adolescentă olimpică, sinucidere tulburătoare în Călăraşi. Copila ar fi acceptat o provocare de pe TikTok
Adolescentă olimpică, sinucidere tulburătoare în Călăraşi. Copila ar fi acceptat o provocare de pe TikTok
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, am îmbătrânit. Bulă: - De ce zici asta măi femeie?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, am îmbătrânit. Bulă: - De ce zici asta măi femeie?
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult bugetul
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult...
VIDEO extraordinar! Momentul în care SpaceX „prinde” boosterul Starship
VIDEO extraordinar! Momentul în care SpaceX „prinde” boosterul Starship
Wow! Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia...”. Cum a reacționat Iulia Vântur
Wow! Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut...
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni de zile. Costă în jur de 1 leu și un bucătar cu experiență o recomandă
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni...
Băutura pe care chinezii o consumă cu moderație și care este un secret al longevității lor. Este foarte răspândită și în România
Băutura pe care chinezii o consumă cu moderație și care este un secret al longevității...
S-a dat ordinul de luni, 14 Octombrie. Este interzis între orele 22.00 şi 6.00
S-a dat ordinul de luni, 14 Octombrie. Este interzis între orele 22.00 şi 6.00
Cine e NOUL IUBIT al Alexiei Eram. E amic cu Mario Fresh. Alex lucrează în același domeniu ca și fiica Andreei Esca
Cine e NOUL IUBIT al Alexiei Eram. E amic cu Mario Fresh. Alex lucrează în...
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030
Germania avertizează că Rusia ar putea ataca NATO până în 2030
Șoferii cu mașini pe benzină și motorină vor plăti mai mult. Se aplică de azi, 15 octombrie
Șoferii cu mașini pe benzină și motorină vor plăti mai mult. Se aplică de azi,...
Idilă ca în telenovele, în lumea mondenă a Capitalei. Alex Bodi, Cristian Costin și Meko, implicați
Idilă ca în telenovele, în lumea mondenă a Capitalei. Alex Bodi, Cristian Costin și Meko,...
Ce se întâmplă cu românul acuzat de DIICOT că ar fi spionat pentru Rusia. Ploieșteanul a avut deja primul termen de judecată
Ce se întâmplă cu românul acuzat de DIICOT că ar fi spionat pentru Rusia. Ploieșteanul...
David Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac!
David Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele...
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
VIDEO. Astrologul Sushil Kumar Singh, preziceri tulburătoare despre situaţia critică în care se află Salman Khan:
VIDEO. Astrologul Sushil Kumar Singh, preziceri tulburătoare despre situaţia critică în care se află Salman...
Patru zodii protejate de divinitate până pe 20 octombrie. Lovituri pe plan financiar, schimbări, dar și oportunități uriașe pentru ele
Patru zodii protejate de divinitate până pe 20 octombrie. Lovituri pe plan financiar, schimbări, dar...
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la...
Raluca Pastramă a rupt tăcerea, la trei ani de la divorțul de Pepe. Ce spune despre artist: „A fost greșeala vieții mele. Nu înțeleg răutatea lui”
Raluca Pastramă a rupt tăcerea, la trei ani de la divorțul de Pepe. Ce spune...
×