Tambalagiul este foarte ocupat cu muzica si afacerile sale, asa ca nu are timp sa gateasca.
Atunci cand trebuie sa gateasca, Marius Mihalache este nevoit sa aleaga intre doua retete la care se pricepe: oua prajite sau paste.
„Stiu sa prepar doua feluri de mancare: oua prajite si paste bolognese, care imi ies foarte bine”, a declarat Marius pentru showbiz.ro.
Artistul s-a implicat si in afaceri. A redeschis un restaurant care a facut istorie in Bucuresti.
„Este prima mea afacere si nu ma simt ca un patron. Fac ceea ce-mi place de mic copil, programele artistice fac parte din domeniul meu, iar daca ies si bani din chestia asta, cu atat mai bine! Nu sunt un investitor, o fac de placere. Am o echipa foarte buna la „Sarpele roz” si am incredere in partenerii mei, alaturi de care as mai face si alte afaceri”, a explicat el.
Din muzician de succes vrea sa devina si patron de restaurant! Marius Mihalache reinvie Sarpele Rosu