Mancare la discretie la Festival Food
OSPAT. Oala in care va fi preparata fasolea cu ciolan si borsul de peste a costat 2.000 de euro Gurmanzii se vor delecta in weekend cu cele mai gustoase mancaruri puse la dispozitie de bucatari renumiti, din 11 restaurante, in zona Baneasa. Acestia vor pregati pentru vizitatorii Festival Food 1.500 de litri de bors de peste si fasole cu ciolan. Alexandru Saulea Bucurestenilor li s-a pregatit pentru weekend un ospat pe cinste, in zona Baneasa. Cei mai buni bucatari din 11 restaurante si-au unit pasiunea pentru gatit si se vor intrece in prepararea celor mai gustoase delicatese, pe care le ofera gratuit vizitatorilor. Gurmanzii care nu se pot abtine sa savureze deliciile culinare isi pot cumpara de aici diverse produse si mirodenii. Cel mai ieftin preparat este saramura de crap, care ajunge la 15 lei portia. La polul opus, se afla salata de rata cu telina, pentru care pofticiosii trebuie sa scoata din buzunar 20 de lei. Doritorii de produse bio pot gasi lapte de migdale. „Le promit vizitatorilor cea mai buna fasole cu ciolan pe care au gustat-o vreodata”, ne-a spus Mircea Macelaru, cel care va sfatui bucatarii cum sa o pregateasca. Maine, ei le vor oferi vizitatorilor aproximativ 10.000 de portii de fasole, iar duminica, tot atatea, de bors de peste. Maestrii bucatari se pregatesc asiduu, preparand cate 1.500 de litri din cele doua feluri de mancare. Pentru acest eveniment deosebit a fost achizitionata o oala uriasa, cu 2.000 de euro.