Omul momentului în tenis, GABRIEL TRIFU, despre Halep, Ţiriac & divorțul de Catrinel Sandu
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Mama Elodiei nu și-a mai văzut nepotul de peste zece ani. Emilia Ghinescu, strigăt disperat de ajutor: ”Cred că a fost înfiat!”

Mama Elodiei nu și-a mai văzut nepotul de peste zece ani. Emilia Ghinescu, strigăt disperat de ajutor: ”Cred că a fost înfiat!”

De: Claudia Voicu 21/09/2024 | 23:40

Părinții Elodiei Ghinescu poartă în suflet nu doar durerea morții fiicei lor, ci și distanțarea față de singurul lor nepot. Nu l-au mai văzut pe Patrick de când acesta era în clasele primare. De-a lungul anilor, au încercat să se apropie de el, dar familia fostului lor ginere s-a opus. Soții Ghinescu au sperat că atunci când nepotul lor va crește, îi va căuta. Speranțele lor au fost, însă, deșarte. Patrick, care este deja un tânăr în toată firea, nu le-a mai dat niciun semn. Fiul Elodiei poartă acum numele de familie al mătușii sale, sora lui Cristian Cioacă. Mama Elodiei crede că băiatul ar fi fost adoptat de sora fostului polițist, care nu avea copii.

După moartea fiicei lor, părinții Elodiei Ghinescu au încercat să-și găsească alinarea sufletească având grijă de copilul acesteia. Familia lui Cristian Cioacă a făcut, însă, în așa fel încât să rupă orice legătură dintre bunici și nepotul lor, Patrick. Ani la rând, aceștia au depus eforturi să se afle în preajma nepotului lor, dar fiecare încercare a fost doar un eșec. Familia lui Cristian Cioacă s-a opus ca fiul Elodiei să rămână în relații cu bunicii materni.

Emilia Ghinescu, mama Elodiei, povestește că ultima dată când și-a văzut nepotul, acesta avea vreo 9 ani. Ea și soțul ei s-au dus la Patrick la școală, chiar de ziua lui, ca să îi ducă un cadou. Nu mică le-a fost uimirea când și-au dat seama că puștiul nici nu știa că este ziua lui. Situația a degenerat în momentul în care sora lui Cristian Cioacă nu a vrut să-l lase pe copil să vorbească cu bunicii săi. Femeia își amintește de acea zi ca și cum totul s-ar fi întâmplat ieri.

”Când ne-am dus la școală la el, era ziua lui și el nici nu știa. I-am spus ”Este ziua ta, mămicuță!”. Noi doream să îi ducem tot felul de lucruri, de bunătăți. Drăguțul de el, ce s-a bucurat! A venit, însă, sora lui Cioacă, pentru că a sunat-o careva de acolo, și a făcut circ. Copilul plângea de credeam că moare. Voia să vină cu noi, dar aia îl strângea de mână. Nu l-am mai deranjat apoi, ca să nu-l mai aud plângând”, ne-a spus Emilia Ghinescu.

CITEȘTE ȘI: Cristian Cioacă, executat silit de ANAF. De ce vrea statul să îi ia banii

”L-o fi înfiat”

După această experiență care i-a întristat foarte mult, părinții Elodiei au mai încercat să-și vadă nepotul, dar tot în zadar.

”Am zis să ne ducem și noi o dată să îl luăm acasă, nu mai știu când exact. Când să plecăm, ne-a spus să nu ne ducem și nu ne-am mai dus. N-am vrut nici să îl mai suparăm pe copil, să plângă”, a mai spus femeia, care a sperat că, atunci când va mai crește, Patrick îi va căuta el singur.

Nu a fost, însă, așa, astfel încât părinții Elodiei mai știu câte ceva despre nepotul lor doar din auzite. Băiatul și-a schimbat numele de familie, iar acum îl cheamă Ene. Mama Elodiei crede că este posibil ca acesta să fi fost adoptat de sora lui Cristian Cioacă.

”Ea l-a ținut pentru că nu a făcut copii și o fi zis ”Hai să punem mâna pe copilul asta!”. Patrick are 20 de ani, stă la Pitești și acum îl cheamă Ene, ca pe sora lui Cioacă. L-o fi înfiat”, ne-a mai spus Emilia Ghinescu.

CITEȘTE ȘI: Mama Elodiei, criză puternică de nervi, printre hohote de plâns, după ce Cioacă a fost eliberat din închisoare: “Nici iadul nu-l primește, să spună unde e cadavrul”

”Acum este rândul lui, noi am umblat după el peste tot”

După atâția ani de încercări, bunicii lui Patrick au obosit sufletește să se lupte pentru o cauză pe care au simțit-o pierdută. Nu și-au mai căutat nepotul, dar au sperat că acesta le va da el un semn.

”Acum este rândul lui, noi am umblat după el peste tot, că doar noi l-am crescut aici. L-au zăpăcit, l-au îndoctrinat cu tot felul de prostii, ei nu au putut să îi spună decât lucruri negative atât despre mama lui, cât și despre noi”, a adăugat femeia.

Emiliei Ghinescu i s-a rupt sufletul când a auzit că nepotul ei a trecut prin Brașov și nu a căutat-o. Cristian Cioacă și fiul său ar fi fost în orașul natal al Elodiei cu treburi. Mai exact, ar fi perfectat actele pentru vânzarea biroului care i-a aparținut avocatei, o garsonieră situată central.

”În urmă cu câteva luni, i-au vândut biroul de avocatură. Era, de fapt, o garsonieră mare, exact cum intrai în curtea Tribunalului Brașov. Au luat pe ea cam 30.000 de euro și a fost cumpărată de două avocate. Apartamentul mare de patru camere, unde locuiau, l-a luat banca, pentru că nu a plătit el niște rate. Mai aveau un apartament de două camere, tot în Brașov, și l-a vândut și pe ăla. A vândut tot, a luat bani din toate părțile, de unde a putut. Toate au fost cumpărate de ea, el din ce să le cumpere, din salariu? Avea 3.000 de lei salariu”, a mai spus Emilia Ghinescu.

Au trecut 17 ani de la uciderea Elodiei

În august, s-au împlinit 17 ani de când avocata Elodia Ghinescu, din cadrul Baroului Brașov, a fost ucisă de soțul ei, Cristian Cioacă, la acea vreme ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Brașov.

În iunie 2014, Cioacă a fost condamnat definitiv la 16 ani și 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și pentru violarea corespondenței electronice a Elodiei.

Fostul polițist a fost încarcerat la Penitenciarul Colibași. În august 2023, el a fost eliberat condiționat, după ce a ispășit peste 10 ani de închisoare din pedeapsa primită. Deși, de-a lungul anilor, anchetatorii au organizat mai multe acțiuni de căutare a Elodiei, cadavrul acesta nu a fost găsit.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Recunoști fetița din imagine? Acum este mamă a patru fiice și arată spectaculos
Recunoști fetița din imagine? Acum este mamă a patru fiice și arată spectaculos
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Niculina Stoican, în doliu! Interpreta de muzică populară suferă cumpli de când a aflat
Niculina Stoican, în doliu! Interpreta de muzică populară suferă cumpli de când a aflat
„Ne-au păcălit, jos pălăria!” Cu câteva ore înainte de explozia pagerelor, Hezbollah încă le împărțea membrilor săi
„Ne-au păcălit, jos pălăria!” Cu câteva ore înainte de explozia pagerelor, Hezbollah încă le împărțea...
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii...
Chinezii au lansat în România rivalul Dusterului 3 Preț accesibil și dotări pe care nu le vedem pe SUV-ul românesc - FOTO
Chinezii au lansat în România rivalul Dusterului 3 Preț accesibil și dotări pe care nu...
Pensia lui Irinel Columbeanu a crescut, după recalculare! Patronul azilului unde locuiește a dezvăluit cât încasează, acum, fostul milionar
Pensia lui Irinel Columbeanu a crescut, după recalculare! Patronul azilului unde locuiește a dezvăluit cât...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”
VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează...
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Viitura de pe Dunăre se îndreaptă spre România. Primele măsuri luate de Apele Române, pentru a preveni un dezastru
Viitura de pe Dunăre se îndreaptă spre România. Primele măsuri luate de Apele Române, pentru...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de ficat si a murit de inimă…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de...
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Nu o să vă vină să credeți! Ce a fost mai întâi: PORTOCALA sau CULOAREA?
Nu o să vă vină să credeți! Ce a fost mai întâi: PORTOCALA sau CULOAREA?
„Facem foarte mult sex și doarme...”. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță
„Facem foarte mult sex și doarme...”. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct,...
Cum se bea, de fapt, dintr-o sticlă care are dopul atașat. Este un secret al producătorilor. Nu o să te mai deranjeze niciodată, indiferent că recipientul e de Cola, apă sau bere
Cum se bea, de fapt, dintr-o sticlă care are dopul atașat. Este un secret al...
Orașul din România pe care l-au făcut rușii. A fost proiectat chiar la Moscova, străzile sunt paralele și foarte lungi. E ceva unic la noi în țară
Orașul din România pe care l-au făcut rușii. A fost proiectat chiar la Moscova, străzile...
Mașinile pe benzină care dispar din UE. Cutremur pe piaţa auto: Se va întâmpla din 2025
Mașinile pe benzină care dispar din UE. Cutremur pe piaţa auto: Se va întâmpla din...
Viitura de pe Dunăre va intra în România peste o săptămână! Apele au făcut prăpăd în Budapesta: Parlament inundat, trafic suspendat
Viitura de pe Dunăre va intra în România peste o săptămână! Apele au făcut prăpăd...
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu pot”
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu...
Producătorii de cafea se confruntă cu riscuri din cauza noii legi UE privind defrişările
Producătorii de cafea se confruntă cu riscuri din cauza noii legi UE privind defrişările
Putin a dat ordin. Anunțul cel mai așteptat pe planetă. Rusia a renunțat
Putin a dat ordin. Anunțul cel mai așteptat pe planetă. Rusia a renunțat
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Ți-ai pierdut telefonul? Acum îl poți depista și offline. Ce pași trebuie să urmezi
Acești doi părinți au ales un nume pentru fiul lor, însă Evidența Populației nu i-a lăsat. Cum voiau să-și numească băiatul
Acești doi părinți au ales un nume pentru fiul lor, însă Evidența Populației nu i-a...
Milionarul român de 28 de ani, un alt gest uriaş după ce a ajutat o mamă singură cu 3 copii: Iubesc să ofer cât pot de mult
Milionarul român de 28 de ani, un alt gest uriaş după ce a ajutat o...
Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Fostul iubit al lui Hannelore și fosta ispită a sezonului 6 a făcut anunțul
Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Fostul iubit al lui Hannelore și fosta...
Medana a răbufnit după declarațiile scandaloase făcute de Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea: „Rămăsese asemeni unui maidanez abandonat, fără bani, fără casă, fără nimic”
Medana a răbufnit după declarațiile scandaloase făcute de Larisa Uță, fosta soție a lui Alin...
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Catena din întreaga țară. Puțini români știu că în spatele acestei mega-afaceri se află o femeie
Cine deține, de fapt, lanțul de farmacii Catena din întreaga țară. Puțini români știu că...
Animalul crescut numai în România și care oferă un produs premium. Străinii plătesc oricât pentru așa ceva. Statul îți dă 500 de euro doar pentru că îl ai în curte. Poți face bani frumoși, fermierii vând totul de la poartă, nici măcar nu ajung în magazine
Animalul crescut numai în România și care oferă un produs premium. Străinii plătesc oricât pentru...
Dan Bittman, părere sinceră despre femeile care apelează la operațiile estetice: „Nu știu când să se oprească”
Dan Bittman, părere sinceră despre femeile care apelează la operațiile estetice: „Nu știu când să...
×