Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Noi ne alegem părinții!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Mama Catena, nr. 1 complet: i-a făcut prințisorului nuntă de 3 milioane € la Paris! Paparazzii CANCAN au fost în Franța la evenimentul anului

Mama Catena, nr. 1 complet: i-a făcut prințisorului nuntă de 3 milioane € la Paris! Paparazzii CANCAN au fost în Franța la evenimentul anului

De: Adrian Nicolae 15/09/2024 | 19:21

Miliardara Anca Vlad, proprietară a lanțului de farmacii Catena, și-a însurat băiatul, weekendul acesta, cu mezina familiei Cristescu, deținătoarea ”Opticris”. Ce a rezultat? O super-nuntă, în inima Parisului, care a costat (așezați-vă pe un scaun, când citiți!)… 3 milioane de euro! De la un asemenea eveniment, la care au luat parte unii dintre cei mai bogați români, desigur că nu ar fi putut să lipsească CANCAN.RO. Paparazzii noștri au fost acolo, iar imaginile, în exclusivitate națională, sunt fabuloase. Avem full video și detalii incredibile de la ”locul faptei”!

Înainte însă să începem să vi le prezentăm, vă facem cunoștință cu mirii. Alex este prințișorul ”Mamei Catena”, Anca Vlad, și moștenitor al unei averi care depășește 1 miliard de euro. Iar aleasa lui, Monica Cristescu, e mezina familiei care are în proprietate celebra rețea de magazine Opticris. Un business înființat în 1993 la Cluj Napoca și care este evaluat acum la multe zeci de milioane de euro. Deci bogăție, nu glumă!

Cererea în căsătorie, despre care CANCAN a scris în exclusivitate (VEZI AICI), a venit la sfârșitul anului trecut, la Londra. De Ziua Națională a României, Monica a pus mâna pe telefon și și-a sunat toți prietenii și toate prietenele din România: „Mă mărit!”. Cu inelul primit de la juniorul Catena, ”prințesica Opticris” nu avea cum să țină doar pentru ea o astfel de veste. Așa că anunțul s-a rostogolit rapid în lumea bună, care a și început să-și pregătească ținutele pentru nunta ce avea să vină. Și nu a întârziat prea mult, fiindcă ”mama Catena” s-a pus pe organizat fără să se uite la conturile din bancă, de unde a scos aproape 3 milioane de euro, pentru că o dată i se însoară fiul… prima dată! Ce-o mai fi, vom vedea! Până atunci, nunta trebuia să fie nemaipomenită. Și fiindcă mulți români bogați s-au grăbit să se căsătorească ba pe malul lacului Como (CITEȘTE AICI DESPRE SUPER-NUNTA LUI DON PEPE!), ba la Venezia (AFLĂ DETALII DESPRE MEGA-NUNTA FIICEI LUI MIRCEA GEOANĂ!), Anca Vlad a căutat să fie originală și a optat pentru inima (apropo de ”Farmacia inimii”) poate celui mai romantic oraș din Europa, Parisul. Aici a avut loc nunta anului în weekendul care încă nu s-a încheiat.

Soacra mare, Anca Vlad, își privește cu admirație nora, pe Monica Cristescu, veselă între prietenele ei

Listă impresionantă de invitați extrem de bogați

Mega-party-ul a început încă de vineri seară. A fost preambulul unei nunți faraonice, care avea să aibă loc sâmbătă noapte, la Pavillon Cambon Capucines aflat în mijlocul Capitalei Franței. În prima seară, cei aproape 200 de invitați (despre care vom vorbi imediat) veniți din România s-au acomodat la o ”petrecere de bun venit”, la Pavillons de Bercy – Fairground art museum. Atmosfera de carnaval, care a reconstituit farmecul Moulin Rouge, a fost absolut de poveste. Totul impecabil până la ultimul milimetru. Nici nu avea cum să fie altfel, de vreme ce soacra mare a angajat una dintre cele mai scumpe agenții pariziene, Banana Split, fără să ezite să achite și un fee pe măsură: în jur de 400.000 de euro.

Pentru party-ul din prima seară, întreținut de un DJ până aproape de ora 02.00, totul s-a construit de la zero. Cost, din sursele noastre: 500.000 €. Exceptând comisionul agenției. Atât au costat doar mâncarea sofisticată, băuturile fine, închiriatul pavilionului și întreaga butaforie tematică (carusele, vată pe băț etc).

Ginerică e îndrăgostit lulea de iubita lui, căreia i-a jurat credință până la moarte

Așa cum vă promiteam, nu trecem peste invitații care au apărut la petrecerea de ”bun venit” și pe care i-am regăsit și la nunta de sâmbătă. Familii din lumea bună a Bucureștilor. Printre acestea, familiile ex-ministrului Adriean Videanu, multi-milionarului Raul Doicescu, a lui Bebe ”Syda” Ionescu și Dan Drăgoi, dar și familia jurnalistului Bogdan Chireac ori Camelia Șucu. Și lista continuă: copii lui Mircea Geoană, Matei Stratan (fostul Mădălinei Ghenea și fiul lui ”Mr. Cash”), Laurent Goudchaux alături de Cristina Gherardi, Olivia (fiica miliardarului Ioan Micula) și soțul ei, fostul fotbalist Dorin Floruța. Invitați numai unu și unu! Așa cum și nașii au fost aleși pe sprânceană.

Despre aceștia din urmă merită să deschidem o paranteză. Alex și Monica au vrut ca nașii spirituali să le fie o prietenă apropiată, Maria Calagiu, și soțul ei. Familia Calagiu este un nume cunoscut în piaţa locală de lux. De-a lungul timpului, a deţinut mai multe francize de modă, iar acum controlează un magazin de design interior pe calea Dorobanţi din Capitală. În trecut, familia nașei a operat francizele Gucci şi La Perla, ambele magazine din Bucureşti fiind închise între timp. Și închidem și noi paranteza și ne întoarcem la petrecerea de vineri seară.
Acolo unde au apărut și băiatul lui Don Pepe, dimpreună cu influencerița Cristina ICH. Legat de ei, ați putut savura zilele acestea în CANCAN.RO o adevărată televonelă (MAI MULTE DETALII AICI!) Însă vă vom povesti și separat, despre pățania lor de la Paris, după ce au plecat în crucea nopții de la party.

A doua zi, sâmbătă, evenimentele prilejuite de nunta anului au început să se succeadă, de la ora 18.00, cu ceremonia religioasă la Pavillon Vendome, unde invitaților li s-a comunicat să sosească cu cel puțin 20 de minute înainte întrucât ușile au fost închise ulterior pentru a nu se strecura niciun nepoftit la unirea destinelor noului cuplu. Codul vestimentar impus: Black tie glamour. De aici, mirii s-au mutat apoi, la Pavillon Cambon Capucines, lipit de faimosul Hotel Ritz, iar invitații au început să-și facă apariția începând cu 19.15. Paparazzi CANCAN.RO au răspuns și ei prezenți, așa încât vă oferim imagini în exclusivitate națională din inima Parisului.

Nunta Paris
Lista invitaților la super-nunta de la Paris

Ina și Jean de la Craiova, printre artiștii care au cântat

Pentru ca invitații să ajungă la nuntă, soacra mare Anca Vlad s-a îngrijit să închirieze 20 de Mercedesuri V Class, care să bată drumul de la hotelurile unde mesenilor li s-au rezervat camere până la locul evenimentului. Mulți dintre cei care au luat parte la nuntă au fost cazați la cele mai scumpe hoteluri din Paris. Unii la Plaza Athenee, unde au înnoptat și mirii, alții la Ritz, așa cum s-a întâmplat cu băiatul lui Don Pepe și Cristina ICH. Iar zecile de camera închiriate a mai costat-o pe ”mama Catena” încă 400.000 de euro. Dar, până la urmă, obrazul subțire cu cheltuială se ține.
Iar petrecerea împărătească a început să curgă în jurul orei 20.00. Meniul, pe măsură. Homari, pește fin, steak-uri fragede ca untul, care să se muleze pe vinurile extrem de scumpe și șampaniile de colecție. Totul într-un decor paradisiac și pe muzica preferată a mirilor. Căci seara a fost întreținută de Inspiration Live Music și de câteun program susținut de Ina, iar, spre dimineață, de Jean de la Craiova.

Nunta Paris
Meniul de la super-nunta de la Paris

Și ca să vă imaginați că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, e suficient să menționăm un singur lucru: doamnele, cărora din cauza dansurilor puternice le cedau gleznele, primeau din partea mirilor câteo pereche de balerini argintii. Dar să nu vă închipuiți că micile detalii nu au încărcat nota de plată cu încă 1.200.000 de euro. Sumă în care, afirmă sursele noastre, am regăsit muzica, aranjamentele florale ori delicatesele așezate pe mese. N-am inclus aici ținutele mirilor, dar aceasta este altă poveste. Despre care vom scrie separat. Fiindcă merită să publicăm un articol independent despre o rochie de mireasă realizată pe comandă și pentru care ”Mama Catena” a plătit aproape 300.000 de euro.

Mama Catena: „Nimeni să nu filmeze, să nu se vadă ce am făcut!”

Apropo de miliardara Anca Vlad, aceasta a rezistat la nuntă până la ora 02.00. Și-a lăsat fiica și ginerele, Morgan, să o reprezinte în continuare. După care, însoțită, de un actualul partener (care este director în companiile ei), s-a retras cu un Mercedes S Class la un apartament nu departe de locul petrecerii. Nunta s-a mai întins câteva ore, până în zori.

Nici băiatul lui Don Pepe & Cristina ICH n-au rezistat până la spartul mega-party-ului (simțindu-se înjosiți pentru că au fost puși la masa 4, lângă ieșire, cu spatele la sală și cu fața la perete), cum, de altfel, nici Ana Geoană. Aflată într-o stare ușor euforică, fiica lui Mircea Geoană și-a reprezentat tatăl, care n-a putut onora invitația. Ana Geoană, soțul ei, dar și fratele ei, Alex Geoană (care a venit neînsoțit), au fost printre invitații care au părăsit, de mai multe ori, petrecerea. Pentru că nu totul s-a desfășurat în interior, ci, în multe momente, mireasa și mirele au ieșit pe trotuarul din fața locației, unde amenajeseră un loc pentru fumat și socializare. Iar invitații vicioși au făcut cărare de la mese la țigară.

”Mama Catena” a cerut, expres, ca imagini de la nuntă să nu apară pe rețelele de socializare, dar nu a reușit să le oprească

De socializat, doar acolo s-a socializat. Pe rețelele sociale, mai puțin spre deloc. De vreme ce mirii au cerut, în mod expres, invitaților să nu posteze fotografii sau videoclipuri de la nuntă. ”Vrem să prețuim acest weekend într-un mod personal și intim și sperăm că ne puteți ajuta să-l păstrăm special și să nu postăm”, a fost cererea Monicăi și a lui Alex Vlad, în invitația trimisă virtual, prin intermediul unui site creat special pentru nuntă cu user și parolă, în care erau precizate absolut toate detaliile evenimentului.

Solicitarea a stârnit câteva reacții printre invitați, care au comentat că, în realitate, soacra mare, Anca Vlad, a considerat că festivalul rar văzut de la nunta de o opulență greu de reprodus în România n-ar fi tocmai o asociere fericită cu businessul Catena, clădit pe ideea că este ”farmacia poporului”, ”farmacia inimii tale”. Și că mama Catena ar fi fost auzită spunând ca „Nimeni să nu filmeze, să nu se vadă ce am făcut!” Dar CANCAN.RO vă arată totul în exclusivitate, fiindcă ar fi fost păcat ca o asemenea nuntă să rămână secretă.

CINE DEȚINE VIDEOURI DINĂUNTRU ȘI DETALII LEGATE DE NUNTA PRINȚIȘORULUI CATENA ESTE RUGAT SĂ NE SCRIE LA [email protected], SĂ NE SUNE LA 0741 CANCAN (226.226) SAU SĂ NE SCRIE DIRECT PE WhatsApp!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Lucrează de 12 ani în presa centrală și este autorul unor investigații jurnalistice centrate pe domeniul Justiției, dar și pe conexiunile dintre mediul politic și cel de afaceri. S-a alăturat echipei CANCAN în anul 2019, în prezent fiind citeste mai mult
Parteneri
Andreea Bănică, imagini interzise în costum de baie, la 46 de ani: „Arăți ca o puștoaică”
Andreea Bănică, imagini interzise în costum de baie, la 46 de ani: „Arăți ca o...
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț...
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a dispărut și a fost dată în urmărire națională
Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a dispărut și a fost dată în urmărire...
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un...
Nemții au planuri mari cu Duster 3. Aripi evazate și jante uriașe – GALERIE FOTO
Nemții au planuri mari cu Duster 3. Aripi evazate și jante uriașe – GALERIE FOTO
Cum arată mormântul Laurei Stoica la 18 ani de la tragedie. Artista ar fi împlinit 57 de ani luna viitoare
Cum arată mormântul Laurei Stoica la 18 ani de la tragedie. Artista ar fi împlinit...
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”
Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
Ce este un pager. Mii de dispozitive au explodat simultan în Liban: cel puţin 9 morţi şi 3.000 de răniţi
Ce este un pager. Mii de dispozitive au explodat simultan în Liban: cel puţin 9...
BANCUL ZILEI. Bulă:-I-am spus lui fiu-miu să nu se căsătorească cu o orăseancă..
BANCUL ZILEI. Bulă:-I-am spus lui fiu-miu să nu se căsătorească cu o orăseancă..
Lidl te echipază cu scule Parkside: grădinărit, bricolaj și întreținerea mașinii
Lidl te echipază cu scule Parkside: grădinărit, bricolaj și întreținerea mașinii
SPIONII de la Hollywood! Marii ACTORI care au fost informatori
SPIONII de la Hollywood! Marii ACTORI care au fost informatori
S-a aflat! Cine sunt cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezonul 2. Nimeni nu se aștepta la aceste alegeri
S-a aflat! Cine sunt cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezonul 2. Nimeni...
Cele șase zodii care au parte de transformări uriașe pe toate planurile. Sunt modificări vizibile în carieră
Cele șase zodii care au parte de transformări uriașe pe toate planurile. Sunt modificări vizibile...
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Bianca Drăgușanu, paralizată pe partea dreaptă după ultima operație estetică
Bianca Drăgușanu, paralizată pe partea dreaptă după ultima operație estetică
Ce jocuri primesc abonații PlayStation în septembrie 2024?
Ce jocuri primesc abonații PlayStation în septembrie 2024?
Kamala Harris devine ţinta propagandei ruse. Ce naraţiune falsă a fost pusă la cale de o grupare legată de Kremlin
Kamala Harris devine ţinta propagandei ruse. Ce naraţiune falsă a fost pusă la cale de...
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Ce a făcut Lucian din Pașcani, după ce a găsit un PORTOFEL cu 500 € pe o stradă din Italia
Ce a făcut Lucian din Pașcani, după ce a găsit un PORTOFEL cu 500 €...
Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac e ca un al doilea tată s-a însurat cu fiica unui fost ministru al Apărării
Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac e ca un al...
Povestea lui Piki, câinele erou care și-a salvat stăpânul din inundațiile de la Galați. L-a trezit când apa era deja până la brâu
Povestea lui Piki, câinele erou care și-a salvat stăpânul din inundațiile de la Galați. L-a...
Ce pensie primește Adriana Trandafir după o viață dedicată teatrului și filmului: ”Ce să facem? Trebuie să supraviețuim”
Ce pensie primește Adriana Trandafir după o viață dedicată teatrului și filmului: ”Ce să facem?...
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo din anii ’60”
Ce a putut să găsească un bărbat într-o cameră ascunsă din podul casei. ”Erau acolo...
Amenzi usturătoare pentru șoferii care nu au aceste obiecte în mașină. Ce spune Codul Rutier de fapt
Amenzi usturătoare pentru șoferii care nu au aceste obiecte în mașină. Ce spune Codul Rutier...
Oana Zăvoranu a rupt tăcerea despre perioada neagră din viața ei. Ce avere colosală a...
×