O porție de aripioare de pui și cartofi prăjiți a ajuns să coste destul de mult anul acesta într-un restaurant din Vama Veche. Prețurile au atins cifre record în majoritatea localurilor, uneori acestea fiind mai mari chiar și decât cele din Mamaia.
Anul acesta a fost clar anul scumpirilor pentru români, mai ales în plin sezon estival. Toate restaurantele și hotelurile au modificat tarifele și meniurile pentru a încasa mai mulți bani din partea turiștilor, în speranța că vor reuși să mai recupereze din pierderile suferite în perioada pandemiei.
VEZI ȘI: CÂT COSTĂ O SIMPLĂ PIZZA ÎNTR-UN RESTAURANT DIN IBIZA. E MULT MAI SCUMPĂ CA ÎN MAMAIA
Turiștii români s-au distrat anul acesta în diferite stațiuni de la malul mării. Printre cea mai vizitată a fost și Vama Veche, după ce Mamaia a devenit un loc pustiu. Restaurantele și hotelurile au început să se scumpească din ce în ce mai mult în momentul în care au descoperit valul de clienți care venea la mare încă din luna iunie.
Într-un restaurant din Vama Veche, prețul unei porții de aripioare de pui cu cartofi prăjiți și salată i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Se pare că acest preparat culinar a ajuns să coste 57 de lei într-un restaurant destul de frecventat de români.
Din păcate, acesta nu este cel mai scump preparat pe care doritorii l-ar putea încerca. Bucătarul ar putea să gătească rapid o porție de degețele de pui aurii crispy, cu cartofi prăjiți și salată, pentru care vei fi nevoit să scoți din buzunar aproximativ 67 de lei/ 1 porție de 350 gr. Iar dacă sunteți fanii aripioarelor de pui, însă doriți ceva mai crocant, puteți încerca și aripioarele de pui aurii crispy, cu cartofi prăjiți și salată, pentru care va trebui să achiți 63 de lei, pentru o porție de 550 de grame.