Madalina Draghici isi rasfata iubitul cu tagliatele cu sunca! Afla care este metoda ei de preparare!
Ingredientele folosite de actrita Madalina Draghici sunt: tagliatele cu ou (se gasesc in supermarketuri la punga de 250g), 1/2 ceapa mica, muschi afumat sau sunca, ciuperci, unt, lapte, parmezan.
„Tagliatele se fierb 3-5min in apa cu sare si putin ulei. Separat se caleste in unt ceapa tocata marunt, pana devine usor transparenta, apoi se adauga ciupercile si sunca taiate fasii si se lasa la prajit pret de aprox. 7 min. Daca devine uscat se mai adauga unt. Se pun apoi 5-6 linguri de lapte (la ochi se vede cat intra, grija sa nu facem ciorba de lapte, dar nici sa ramana uscat) si o lingura de parmezan ras amestecand incontinuu. Se amesteca tagliatele cu sosul obtinut in tigaie si se serveste cu parmezan ras pe deasupra! Sper sa va iasa bun, eu m-am lins pe degete!”, a scris Madalina pe blogul personal modalitatea de preparare.
Madalina Draghici se marita la vara pe malul marii! Vrea sa fie o mireasa desculta!