Acasă » Vedete » ”Mă enervează! Eu nu sunt așa!” Gabriela Prisăcariu, la momentul adevărului: nu e totul numai lapte și miere în casa lui Dani Oțil

”Mă enervează! Eu nu sunt așa!” Gabriela Prisăcariu, la momentul adevărului: nu e totul numai lapte și miere în casa lui Dani Oțil

De: Loriana Dasoveanu 31/05/2024 | 13:33

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2021 a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago. Deși ambii părinți sunt foarte ocupați, el este la cârma celui mai longeviv matinal al Antenei 1, iar Gabriela este model în prezentările lui Cătălin Botezatu și are deseori evenimente, cei doi se implică mult în creșterea și educarea fiului lor în vârstă de doi ani și jumătate. Gabriela a spus într-un interviu CANCAN.RO cum stau lucrurile la ei în casă, cine este părintele autoritar, dar și ce o enervează la soțul ei, Dani Oțil. 

Ce o enervează pe Gabriela la soțul ei, Dani Oțil

Se spune că nu există un manual care să te învețe cu exactitate cum să fii părinte, este o meserie pe care o înveți în timp. Gabriela Oțil este și ea de acord cu acest lucru. Fiul ei și al lui Dani Oțil are doi ani și jumătate și este o explozie de energie, fapt care îi consumă mult pe cei doi. Iar, în privința educației lui Tiago, Gabriela și Dani sunt uneori pe lungimi diferite de undă. Iată ce a mărturisit Gabriela Oțil despre soțul ei și cât de mult se contrazic în privința educației micuțului lor.

Gabriela spune ce o deranjează la soțul ei, Dani Oțil Sursa Instagram.com
Gabriela spune ce o deranjează la soțul ei, Dani Oțil Sursa Instagram.com

(VEZI ȘI: GABRIELA PRISĂCARIU I-A PUS INTERDICȚIE LUI DANI OȚIL! ESTE VORBA DESPRE BĂIATUL LOR: ”NU-MI DORESC SĂ MEARGĂ ACOLO!”)

CANCAN.RO: Ești peste tot, așa te menții practic, cu alergatul asta de zi cu zi și cu stilul acesta de viață atât de agitat care face din viața ta. 

Gabriela Oțil: Așa mă mențin. Nu apuc să mănânc sau mai bine spus, mănânc ce îi revine lui Tiago, dar nu mă plâng. Este bine să avem de lucru.

CANCAN.RO: Cu siguranță, însă până la un punct. Nu este cazul să ne epuizăm, mai ales că îmi spuneai că nu mănânci atât de mult. De unde îți iei energia? 

Gabriela Oțil: Beau foarte multă cafea, îmi place cafeaua la maximum, fac o oră de sport pentru energie și mă încarc de la Tiago. Oricât de obosită aș fi, când îi văd moaca, mă încarc.

CANCAN.RO: Să-nțeleg că nu ești nici acum autoritară cu Tiago. Știu că mi-ai mai spus în trecut că nu te lasă sufletul să fii, dar acum a mai crescut și el și poate lucrurile sunt altfel. 

Gabriela Oțil: Încerc să fiu autoritară pentru că acum el începe să-și dea seama de niște lucruri și până unde poate merge și atunci încerc să mă impun, dar nu prea îmi iese. Nu am cum, când îi văd fața, îmi e greu. Dar încerc să respectăm o limită. Vreau să fie un copil educat, nu alintat. Parenting, parenting, dar până la o anumită limită.

CANCAN.RO: Am văzut că a început grădinița, cum a fost în primele zile? 

Gabriela Oțil: Primele două săptămâni au fost bune. Mă așteptam să fie mult mai rău pentru că el este super atașat de mine și atunci îmi imaginam ceva extrem de rău, dar este nine. Nu trebuie să-l conving să meargă. Toată lumea îmi spune că va fi și mai rău, dar sunt pregătită.

CANCAN.RO: Deci ești înarmată cu multă răbdare. Erai așa și în adolescență sau ai învățat în timp să fii așa? 

Gabriela Oțil: Eu nu știam ce înseamnă cuvântul răbdare. La mine totul este pe repede înainte și vreau acum să se întâmple. De când îl am pe Tiago încerc să învăț ce înseamnă să ai răbdare.

CANCAN.RO: Dar Dani, nu pare nici el să fie foarte răbdător, spune-mi tu cum este. 

Gabriela Oțil: El are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbadre, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: „Haideți mai repede!”

CANCAN.RO: Am văzut că ați fost în vacanță în Marrakech.

Gabriela Oțil: Da, am fost acum de Paște în Marrakech. Mi-am dorit de foarte mult timp să ajung în locația asta și mă bucur că în sfârșit am reușit.

CANCAN.RO: Care este următoarea destinație de vacanță? Mă gândesc că aveți deja un program făcut? 

Gabriela Oțil: Da, o să mergem cu Tiago undeva la mare o săptămână, și o săptămână noi doi. Am învățat de anul trecut când am fost la mare cu el că nu este vacanță cu Tiago, dar ne bucurăm de fiecare moment alături de el, mai ales că vedem cât de mult contează pentru el aceste experiențe. El ne zice ce s-a întâmplat anul trecut când noi am fost la mare. Ține minte și ne-am dat seama cât de mult contează pentru el aceste experiențe. Are foarte multă energie, de când se trezește până adoarme el aleargă doar.

Cât a suferit Gabriela în cariera de model: „Am plâns direct! Mă durea extrem de tare”

Gabriela Prisăcariu Oțil spune cât de mult a suferit în cariera de model Foto: CANCAN.RO Loriana Dasoveanu
Gabriela Prisăcariu Oțil spune cât de mult a suferit în cariera de model Foto: CANCAN.RO

(VEZI ȘI: CE SPUNE BOTEZATU DESPRE SOȚUL GABRIELEI PRISĂCARIU: “MIȘTOCĂREALA AIA FOARTE FINĂ, FOARTE RAFINATĂ!”)

CANCAN.RO: Se spune că în funcție de cum este primul copil, îl faci sau nu pe al doilea? 

Gabriela Oțil: Nu îl mai facem pe al doilea, ne este suficient. Nu a fost un copil care să doarmă noaptea, se trezește în continuare în timpul nopții. După aproape trei ani nu avem o noapte dormită cap-coadă.

CANCAN.RO: Cine stă cu el noaptea? Bănuiesc că tu, din moment ce Dani are program matinal

Gabriela Oțil: Eu stau cu el pentru că Dani trebuie să fie la muncă, dar când am nevoie se trezește și Dani.

CANCAN.RO: Vreau să-mi spui care a fost cea mai ciudată experiență pe care ai trăit-o ca model? 

Gabriela Oțil: Emisiunea și prezentările pentru Cătălin m-au călit, dar cea mai dureroasă a fost o prezentare la Cătălin Botezatu. Mi-a prins părul în coc cu agrafa și când mi-a dat drumul la păr am plâns direct pentru că mă durea extrem de tare. Încă am sensibilitate după atâta timp, nu pot să-mi țin părul prins. A fost o prezentare dureroasă. S-a întâmplat acum zece ani, dar nu-mi pot ține părul prins în coadă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Cinci zodii vor BENEFICIA de ajutorul astrelor în iulie. Ce spun astrele pentru acești nativi
Cinci zodii vor BENEFICIA de ajutorul astrelor în iulie. Ce spun astrele pentru acești nativi
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins din viață. Ce spune despre relația cu Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Dana Roba, față în față cu fostul soț. Ce a întrebat-o Daniel Balaciu pe make-up artistă în sala de judecată: „Astăzi au fost cele zece întrebări”
Dana Roba, față în față cu fostul soț. Ce a întrebat-o Daniel Balaciu pe make-up...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro....
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța...
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
Cum a reacționat Monica Bîrlădeanu, după ce s-a aflat data nunții cu Valeriu Gheorghiță! Cei doi urmează să se căsătorească în scurt timp! „Vorbește lumea”
Cum a reacționat Monica Bîrlădeanu, după ce s-a aflat data nunții cu Valeriu Gheorghiță! Cei...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să transmită informaţii publice despre caz, sub pretextul că şi-ar periclita o anchetă în desfăşurare. Surse: pe interceptări ar fi „picat” şi fostul prim adjunct SRI
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să...
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Experiența neplăcută a unor turiști români, în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să VOMIT”
Experiența neplăcută a unor turiști români, în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să VOMIT”
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București:
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
Motivul pentru care Fuego a vrut să renunțe la muzică. Greutățile care l-au marcat: „M-au sabotat, m-au făcut să plâng. N-am avut ce mânca”
Motivul pentru care Fuego a vrut să renunțe la muzică. Greutățile care l-au marcat: „M-au...
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești în rafturile din față și vei fi tentant să le cumperi: ”Ar trebui să aibă un avertisment”
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești...
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe...
×