Lucian Viziru, surpriză uriaşă pentru fani! Actorul a făcut anunţul recent: „Cei care mă știu cu adevărat…”
Lucian Viziru a devenit cunoscut publicului în urmă cu trei decenii, atunci când a apărut pentru prima dată pe scenă cu trupa „Gaz pe Foc”. Ulterior, artistul s-a îndreptat şi spre domeniul actoriei, acolo unde a avut roluri în producţii de mare succes. Deşi a fost extrem de apreciat de-a lungul timpului, în urmă cu câţiva ani a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Recent însă, a venit cu o surpriză pentru toţi fani lui. Iată despre ce este vorba.
Lucian Viziru a fost mereu apreciat în cariera sa de actor, însă, chiar dacă se bucura de succes, a decis să se retragă din spaţiul public. Timp de 13 ani, s-a reîntors la o pasiune mai veche și anume tenisul. Totuși, recent a reuşit să îşi surprindă fanii după ce a apărut pe micile ecrane interpretând un rol într-un serial de succes din țara noastră.
CITEŞTE ŞI: „NE-AM CERTAT DE LA TOATE TREI!” TRUPA GAZ PE FOC RUPE TĂCEREA, LA 30 DE ANI DE CÂND S-A DESTRĂMAT
În cadrul unui interviu recent, fratele lui Augustin Viziru a recunoscut că el și-a dorit mereu să interpreteze roluri negative, de „băiat rău”, însă nu a fost niciodată privit astfel. Mai mult, Augustin spune despre el că ar putea să intre în pielea oricărui personajului, însă acest lucru depinde foarte mult și de câți bani i se oferă.
„Eu dintotdeauna am vrut să fiu băiatul rău și le-am zis tuturor că sunt băiatul rău, dar nimeni nu m-a crezut. Pot să am și privire de om rău. Depinde de cât plătești.
Dacă îi întrebi pe cei care mă știu cu adevărat o să vezi că m-au văzut și în ipostaze de băiat rău, dar la TV, într-adevăr, trebuie să fii cuminte, să dai bine, știi cum e.”, a mărturisit Lucian Viziru pentru ego.ro.
Lucian Viziru: „Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi”
În continuare, Lucian Viziru a dezvăluit că că sunt puțini scenariști în țara noastră care reușesc să contureze bine rolurile personajelor pozitive.
De asemenea, acesta consideră că publicul din România nu apreciază astfel de roluri, iar acesta este unul dintre motivele pentru care nu se regăsește într-un scenariu de acest gen.
„Problema este că, și aici vorbesc de o problemă de-a mea, personală. Noi avem puțini oameni în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi, ăia care stau cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive de la Hollywood sunt supereroi care dau cu capul în gură, care împușcă, omoară dacă e cazul, dar de fiecare dată cu un gând în spatele acțiunii.”, a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.