În plină pandemie de coronavirus, Victor Slav și-a deschis un restaurant într-o zonă selectă din Capitală, mai cu seamă în zona Decebal. Îndrăzneț din fire, prezentatorul de televiziune și-a deschis localul împreună cu un asociat, însă acum se confruntă cu probleme de ordin financiar.
Lovitură uriașă pentru Victor Slav în pandemie. După ce și-a deschis un local într-o zonă selectă a Capitalei în urmă cu câteva luni, mai cu seamă pe Decebal, în plină pandemie de coronavirus, acum prezentatorul TV se confruntă cu probleme de ordin financiar.
În luna februarie, Victor Slav vorbea cu entuziasm despre noua locație pe care și-a deschis-o împreună cu un asociat. Însă, dacă o perioadă a avut clientelă, acum pare să fie aproape de faliment. Sectorul HoReCa a trecut și încă trece printr-o perioadă grea, având o rată mare a șomajului. Multe persoane și-au pierdut locurile de muncă, iar mai multe restaurante și localuri și-au tras obloanele sau au intrat în faliment. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a asumat acest risc, însă, în pandemie.
“În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, anunța Victor Slav, la emisiunea Teo Show, la finele lunii februarie.
Citește și SĂRACII N-AU CE CĂUTA! CÂȚI LEI COSTĂ O SIMPLĂ OMLETĂ ÎN RESTAURANTUL LUI VICTOR SLAV DIN BUCUREȘTI
Potrivit Playtech.ro, Victor Slav s-ar afla la un pas de faliment cu bistro-ul pe care îl are în zona Decebal din Capitală. De mai bine de o săptămână, numărul de telefon destinat comenzilor este închis, iar în această perioadă nu ar mai fi avut clientelă. Pe rețelele de socializare, promovarea a fost atractivă, căci doreau să facă teste Covid clienților care aveau o comandă de cel puțin 100 de lei.
Locația se află pe bulevardul Decebal din Capitală, iar meniul este internațional. De asemenea, se fac și livrări la domiciliu. Pentru bunul mers al business-ului, Victor muncește cot la cot cu angajații săi, fiind implicat 100% în acest nou proiect. Fostul prezentator TV și-a dorit de foarte mult timp ca totul să se concretizeze și de patru ani căuta spațiu pentru a-și deschide restaurantul. Meniul este destul de diversificat și rezonabil în ceea ce privește prețurile, dacă ar fi să ne raportăm la alte restaurante din Capitală.
Sursă foto: captură video Youtube