Locurile din Romania despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca. Lucruri TERIBILE se petrec acolo, iar oamenii sunt inspaimantati!

De: Cancan
Publicat: 24/01/2016 | 11:55

 

Oamenii cred in tot felul de superstitii, dar uneori se petrec lucruri mai presus de credintele populare!

Astfel, oamenii din apropierea orasului Hunedoara cred ca lacul Cincis, la 15 kilometri de localitate, este blestemat. Cu 45 de ani in urma, autoritatile comuniste au decis ca toata populatia de 150 de persoane, care locuiau in zona, sa fie stramutati pentru a se amenaja un lac de acumulare.
 

Oamenii cred ca Lacul Cincis este blestemat

In acest proces, au fost acoperite cu apa toate casele, doua biserici si doua cimitire. De atunci localnicii sustin ca locul e blestemat si ca se intampla lucruri paranormale. Animalele nu se apropie de apa, iar in timpul noptii, sufletele mortilor bantuie pe acest lac. Un alt fenomen ciudat este faptul ca in mijlocul unei ape statatoare, cum este acest lac, se declanseaza furtuni.

In 1970, un fotbalist s-a inecat iar trupul sau nu a fost niciodata gasit. Mai mult scafandrii au vorbit ca pe fundul lacului au intalnit serpi uriasi, iar unul dintre scafandrii care s-a apropiat de cimitirul de sub apa, a stat apoi internat un an intr-un spital de boli nervoase.

 

La Suhulet au cazut cele mai multe avioane

Un alt loc care ridica multe semne de intrebare este zona Carpatilor Meridionali, Susovat, comuna Smeeni, unde exista o fantana miraculoasa cu apa careia mii de oameni s-au vindecat, dar si „perdele” invizibile in atmosfera, sub care pilotii au vazut fiinte stranii. Mai mult, aparatele de zbor nu raspund la comenzi.

In podisul moldovenesc, la cea mai mare altitudine, se afla localitatea Suhulet, la 463 metri altitudine. Localitatea intra in istorie prin faptul ca s-au prabusit multe avioane in timpul celui de-al doilea razboi mondial, fara sa se traga niciun proiectil. Mai mult, s-au mai prabusit doua IAR-uri si un avion sovietic. Oamenii se feresc sa calce pe deal in noaptea de Paste sau de Anul Nou, cand se aprind flacari.
 

Picturile de pe pereti au scapat neatinse in ruinele Bisericii Ocnele Mari

O alta zona stranie este cea a Ocnelor Mari, situate la 8 km de Ramnicu Valcea. La cutremurul din 1940, biserica din localitate a fost distrusa. Au ramas doua ziduri, dar in ciuda vremii, frescele de pe ziduri au ramas intacte. Aici, la Lacul Doamnei a fost punctul cu vizibilitate maxima a eclipsei din 1999. in timpul eclipsei a aparut lilieci care au zburat minute in sir haotic.

Localitatea Sumuleu Ciuc, Harghita, loc de pelerinaj pentru romano-catolici, este comparat cu Fatima si Lourdes. Complexul baroc de aici cuprinde o serie de ciudatenii. Statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria este cea mai mare statuie din Europa, facuta dintr-o singura bucata de lemn. Pietrele pagane ale secuilor au simboluri stelare. In abatie exista de asemenea ceasuri solare. Pe frontispiciul capelei Salvator, exista o inscriptie care prezinta un fenomen ceresc neconventional.


Extraterestrul de pe caramida

Varful 12 Apostoli din Muntii Caliman este cunoscut pentru stancile megalitice cu aspect uman sau zoomorf. Unii cercetatori considera aceste statui ca facand parte din civilizatia pelasga.

In muzeul din Gura Haitii, care se afla la poalele varfului, sunt prezentate relicve stranii. in comuna Tutana din judetul Arges exista o biserica din secolul al XVII lea, construita de Mihnea Turcitul. Pe peretele exterior se afla o caramida zgariata inainte de ardere care infatiseaza un personaj umanoid ciudat, imbracat in costum de astronaut, cu casca de protectie si clesti in loc de maini.Nimeni nu a putut explica mesajul de pe aceasta caramida.
 

La schitul Cetateni se gasesc…dovezi ale unor uriasi!

Tot in judetul Arges in comuna Cetateni, exista un schit monahal. In stancile de langa schit s-au descoperit urme de uriasi imprimate in stanci.

Voronetul sau Capela Sixtina a Europei de Est – Cu toate ca s-au facut cercetari cu privire la sursa albastrului de pe picturi nu s-a gasit raspunsul. La fel de misterioase sunt si anumite picturi care reprezinta care de foc sau reptile cu aripi. Histria, localitate in judetul Constanta, este renumita pentru gusteri, miriapozi uriasi, paianjenul vaduva neagra, scorpioni si serpi uriasi. Aici a fost filmat un sarpe de doi metri care provine dintr-o specie necunoscuta.

(Gabriel Niculescu)