Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Livia Eftimie, lovită din nou de prietenii lui Bordea! Acuzații grave despre Spike și accidentul ei auto

Livia Eftimie, lovită din nou de prietenii lui Bordea! Acuzații grave despre Spike și accidentul ei auto

De: Irina Vlad 30/07/2024 | 15:16
Livia Eftimie, lovită din nou de prietenii lui Bordea! Acuzații grave despre Spike și accidentul ei auto
Soția lui Radu Bucălae i-a dat replica Liviei Eftimie. Cele două au fost prietene bun/ sursă foto: Facebook

În urmă cu doar două zile, Livia Eftimie a ieșit public și a spus și partea ei de poveste în legătură cu divorțul de Cătălin Bordea. Declarațiile sale nu au rămas fără ecou, iar apropiații comediantului au fost pe poziție și au reacționat. De data aceasta, Alexandra Bucălae, soția comediantului Radu Bucălae, cea care îi este și fină, a transmis un mesaj acid despre declarațiile făcute de nașa ei. 

Deși a trecut mai bine de un an de când Cătălin Bordea și Livia Eftimie au divorțat, se pare că – în tot acest timp – conflictul încă ardea mocnit. Recent, Livia Eftimie a fost dispusă să vorbească public – pentru prima dată – despre acea perioadă. Acuzată că l-a înșelat pe comediant cu Spike, prietenul lui cel mai bun, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, bruneta a simțit nevoia să își spună partea ei de poveste.

Declarațiile sale au stârnit un val de reacții acide din partea prietenilor – cândva comuni – ai lui Cătălin Bored. Primul care a reacționat a fost Nelu Cortea – care a sărit în apărarea lui Bordea (vezi AICI declarațiile), urmat reacțiile acide ale lui Radu Bucălae (Vezi AICI declarațiile) și ale soției sale, Alexandra Bucălae, cei doi fiind finii de căsătorie ai cuplului Cătălin Bordea – Livia. De altfel, Livia și Alexandra Bucălae au fost prietene foarte bune, însă până la un anumit punct.

Citește și: RADU BUCĂLAE ÎI PUNE LA ZID PE LIVIA EFTIMIE ȘI SPIKE. COMEDIANTUL SARE ÎN APĂRAREA LUI BORDEA: ”MĂ ABȚIN SĂ ZIC CE SPUNEA ACTUALUL TĂU IUBIT DESPRE TINE”

Livia Eftimie, făcută praf de fina ei, Alexandra Bucălae

Soția comediantului Radu Bucălae a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri uluitoare despre Livia, insinuând că începutul relației cu Spike s-ar fi desfășurat cu doi ani înainte de divorț. În carul unei postări pe Instagram, Alexandra Bucălae a dat de pământ cu fosta ei prietenă, încercând să demaște intențiile sale bune despre care a vorbit public. (Citește AICI declarațiile Liviei Eftimie)

”Nu s-a uitat nimic, Livia! Ba chiar momentele frumoase m-au ajutat să tac până acum. La Racing, tu aveai nevoie de un om, iar eu tocmai îmi dădusem demisia de la un job în care nu mă mai regăseam. Și începând cu acea perioadă, noi două am vorbit mult despre regăsire, despre scop. Eu îți vorbeam cat de important este să împărtășim aceste gânduri și cu soții noștri, și tu mereu ziceai ca nu vrei sa ii spui asta lui Cătălin. Îți vorbeam des despre cat de mult îmi doresc sa mă echilibrez profesional și tu mereu ziceai că nu ai această nevoie! Îți propuneam mereu și mai târziu să faci ceva al tău. Ca asta te va ajuta să îți găsești acel țel în viața și tu mereu ziceai ca nu ai chef sa muncești.

Ba chiar, în momentele mele cele mai grele, în care îmi organizam singură nunta, aveam un job foarte solicitant și în același timp niște proceduri medicale care mă făceau să stau pe picioare doar cu Ketonal. Și un business la început de drum, tu puneai storyuri cu cana ta pe care scria “DOAR FRAIERII MUNCESC”. Tu, viitoarea mea nașă! Mereu spuneai ca tu nu vrei nici sa gătești, ca faci miros in casă. Iar discuțiile tale erau frecvent în ultima perioadă despre ce branduri ți-ai mai cumpărat. Prietenia noastră a început să se dilueze NU când te-ai despărțit de soțul tău, ci cu 2 ani înainte”, spune soția lui Bucălae.

sursă foto: Facebook

”În acea perioadă încercai să strici prietenia soților noștri”

Printre alte dezvăluiri, Alexandra Bucălae susține că tot timpul a încercat să îi fie aproape, să o susțină și să o îndrume către cele mai bune decizii, însă a simțit că buna voință nu îi este apreciată. Mai mult de atât, aceasta a adus în discuție o perioadă destul de ciudată din perioada în care erau prietene. Mai exact, momentul în care Livia ar fi încercat să distrugă prietenia dintre Radu Bucălae și Bordea.

”Când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă. Și când tu ai intrat în tramvai, (nu el în tine, ca tramvaiul are șine și nu deraiase). Am venit într-un suflet la tine la spital și am stat cu Radu pe holuri și în frig jumătate de zi. Deși în aceeași perioadă încercai să strici și prietenia soților noștri! Draga mea fostă prietenă, noi toți din jurul tău am făcut terapie și la toți a funcționat. Noi ne-am desprins de tine. Se pare că singura care nu a vrut niciodată să meargă la terapie ai fost tu. Și încă nu te-ai desprins de noi, deși tu ai ales să pleci din toate relațiile.

Let it go, toți greșim, important e cum ne comportăm DUPĂ ce greșim. Nu acoperi o prietenie frumoasă pe care am avut-o la un moment dat, cu aceste meschinării! Sper să îți găsești liniștea și claritatea și să ai încredere că narcisismul se poate repara cumva, cu multă muncă!” se mai arată în postarea Alexandrei Bucălae, soția comediantului Radu Bucălae.

Citește și: CĂTĂLIN BORDEA, TOPIT DUPĂ ELENA! NU-L INTERESEAZĂ CĂ A FOST AMANTA LUI CAZACU: ”NE ESTE FOARTE DRAG UNUL DE ALTUL!”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub...
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie. Te bucuri de hoteluri cu condiții bune și multe locuri de vizitat
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie....
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit despre relația amoroasă. ”Sunt împlinită”
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Adriana Trandafir, adevărul despre nunta fiului său: A fost o mare mizerie
Adriana Trandafir, adevărul despre nunta fiului său: A fost o mare mizerie
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată în afaceri
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată...
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică odihna
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică...
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în legătură cu schimbarea orei
Mai trecem la ora de iarnă în 2024? Ce s-a decis la nivelul UE în...
În ce stare se află Mihai Albu, după ce a dus o luptă grea cu cancerul: „Am o frică foarte mare”
În ce stare se află Mihai Albu, după ce a dus o luptă grea cu...
×