Acasă » Știri » Sport » România-Belgia 0-2 la EURO 2024. Calificarea se joacă în meciul cu Slovacia

România-Belgia 0-2 la EURO 2024. Calificarea se joacă în meciul cu Slovacia

De: Cristina CruceruIrina Rasoveanu 22/06/2024 | 23:45
România-Belgia 0-2 la EURO 2024. Calificarea se joacă în meciul cu Slovacia

România cedează în faţa celei mai bune echipe din grupă, Belgia. „Tricolorii” au încasat unul dintre cele mai rapide goluri din acest sezon de EURO, după ce Tielemans a marcat în secunda 73. Lukaku a avut şi un gol anulat, în mod corect, pe motiv de offsaid, însă belgienii fac 2-0 în cele din urmă prin Kevin De Bruyne.

Echipa naţională a României încă are şanse de calificare în optimile competiției, iar totul se decide miercuri, în ultimul meci din grupă, cu Slovacia. În acest moment, toate echipele din grupa noastră au câte trei puncte, dar elevii lui Iordănescu Jr au cel mai bun golaveraj.

România-Slovacia se joacă miercuri, de la 19:00, la Frankfurt.


Final de meci. Belgia se impune cu 2-0.

Min. 90: Avem patru minute de prelungiri.

Min. 89: Iese Andrei Raţiu, intră Deian Sorescu. Fanii români s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda pe Raţiu în momentul ieşirii de pe teren.

Min. 80: Denis Alibec îl schimbă oe Drăguş.

Min. 80: GOL! De Bruyne marchează un gol uşor, printre picioarele lui Florin Niţă, de lângă Drăguşin.

Min. 76: Încă o schimbare la Belgia, intră Debast iese Theate.

Min. 75: Cei peste 20.000 de fani „tricolori” cântă imnul României pe arena din Koln (detalii aici).

Min. 71: Şi belgienii mută: Ies Tielemans şi Doku, intră Mangala şi Carrasco.

Min. 68: Dennis Man reatează cea mai mare ocazie a meciului, după ce şutul său este respins de Casteels.

Min. 67: Dublă schimbare în tabăra României: Intră Ianis Hagi şi Darius Olaru, ies Marius Marin şi Valentin Mihăilă.

Min. 64: Marius Marin vede cartonaşul galben.

Min. 63: Romelu Lukaku înscrie, dar golul este anulat pe motiv de offsaid.

Min. 60: Nicuşor Bancu vede cartonaşul galben.

Min. 59: Pasă superbă a lui Răzvan Marin pentru Raţiu, dar Vertonghen îi fură balonul.

Min. 56: Prima schimbare a meciului: Trossard îl înlocuieşte pe Lukebakio.

Min. 55: Niţă ne salvează din nou şi prinde şutul lui De Bruyne.

Min. 48: Mihăilă, incursiune fabuloasă. Din păcate, şutul său este poartă.

Min. 46: România începe mai cu vână a doua parte a jocului. Şutul lui Dennis Man ajunge în braţele portarului belgian.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+1: E pauză la Koln.

Min 39: Casteels iese în faţa lui Drăguş, după explozia românului. Portarul belgienilor reţine balonul. Peste 20.000 de românii prezenţi la Koln scandează „Ro-mâ-nia”.

Min. 37: Dennis Man şutează pe jos, mingea este prinsă cu uşurinţă de Casteels.

Min. 30: Florin Niţă, intervenţie excelentă şi respinge şutul exploziv al lui Doku.

Min. 24: Fază controversată la marginea careului belgienilor. Mihăilă este călcat pe mână de Lukebakio

Min 18: De Bruyne se distrează cu apărarea României şi pasează către Lukebakio, aflat în poziţie periculoasă. Şutul său este respins de Florin Niţă.

Min. 5: Elevii lui Edward Iordănescu pun presiune. Lovitura de cap a lui Drăguşin este trimisă în corner de Casteels.

Min. 2: GOL! Este 1-0 pentru Belgia, după golul lui Tielemans. Este primul gol al naţionalei belgiene la EURO 2024.

Min. 1: A început partida. Hai, România!


UPDATE 21:20: De douăsprezece ori s-au mai întâlnit cele două reprezentative care joacă în această seară la Koln, de cinci ori s-a impus România, de cinci ori a câştigat Belgia şi de două ori au remizat. Este egalitate absolută, până acum.

UPDATE ora 20:50: Echipele de start din meciul România – Belgia:

BELGIA: 1. Casteels – 3. Theate, 4. Faes, 5. Vertonghen, 7. De Bruyne-cpt., 8. Tielemans, 10. Lukaku, 14. Lukebakio, 21. Castagne, 22. Doku, 24. Onana. Selecționer: Domenico Tedesco
Rezerve: 12. Kaminski, 13. Sels – 2. Debast, 9. Trossard, 11. Carrasco, 16. Vranckx, 17. De Ketelaere, 18. Mangala, 19. Bakayoko, 20. Openda, 23. Vermeeren, 25. De Cuyper

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man, 21. Stanciu-cpt. Selecționer: Edward Iordănescu
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Hagi, 14. Olaru, 17. Fl. Coman, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia). Asistenți: Tomasz Listkiewicz, Adam Kupsik (Polonia). Al patrulea oficial: Donatas Rumšas (Lituania). Arbitru VAR: Tomasz Kwiatkowski (Polonia). Asistenți VAR: Bartosz Frankowski (Polonia), Nejc Kajtazovic (Slovenia).

UPDATE ora 20:35: Românii care nu au putut să-și ia bilet pentru meciul din această seară, s-au adunat la Ateneu în Capitală pentru a urmări meciul. Suporterii prezenți așteaptă cu sufletul la gură ca arbitrul să fluiere începutul de meci. România va întâlni Belgia, în cel de-al doilea meci de la EURO 2024, astăzi, de la ora 22:00, la Koln. 

Suporterii români s-au întâlnit la Ateneu, înainte de meciul cu Belgia / Foto: CANCAN

UPDATE ora 17:30: Suporterii care au ajuns la Koln fac spectacol pe străzile orașului. Înainte de partida România – Belgia, românii flutură drapelul nostru în văzul tuturor și strigă cât pot de tare „Hai, România”. Imnul național este cântat de zeci de mii de oameni care au mers în Germania, să-i susțină pe tricolori. Au dansat pe ritmurile melodiei Ciuleandra și au dat „mână cu mână” într-o horă mare.

Suporterii Echipei Naționale / Foto: Facebook Echipa Națională

UPDATE ora 17:20: Înainte de partida România – Belgia din această seară de la ora 22:00, Edi Iordănescu a transmis un mesaj important tuturor suporterilor și nu numai. Selecționerul României a mulțumit, în primă fază, românilor care au fost alături de Echipa Națională în primul meci de la EURO 2024 contra Ucrainei, unde prima reprezentativă a avut un scor zdrobitor, de 3-0. Antrenorul Echipei Naționale a făcut un apel pentru toată lumea, înainte de meciul cu Belgia.

„(…) Am avut nevoie de mult mai mult decât am arătat în preliminarii ca să învingem Ucraina. Și am reușit asta. Acum, avem nevoie de mult mai mult decât am arătat cu Ucraina pentru a lupta în meciul cu Belgia și a obține ceea ce ne dorim. Așadar, e nevoie de calm și echilibru. Trebuie să fim ponderați ca să putem rămâne conectați și inteligenți, cu o luciditate realistă care să ne protejeze resursele de orice fel înaintea acestui al doilea meci din grupă.

Fac acest apel și pentru că venim după un adevărat carusel de emoții în receptare trăit doar la extreme. De la starea dinaintea preliminariilor, la euforia calificării din postura de echipă neînvinsă și câștigătoare de grupă. Apoi, la reacțiile diametral opuse de după amicalele dinaintea turneului final. Acum, după 3-0 cu Ucraina, riscăm să ne fixăm în altă extremă. Și nu cred că drumul cel bun e unul al extremelor. Niciodată și nicăieri!

Tot ce am obținut împreună până acum s-a făcut plecând de la realism. Am fost realiști cu limitele noastre, ni le-am asumat curajos ca să ni le putem depăși. Și am făcut-o! O dată în calificări, încă o dată cu Ucraina. E un apel personal: acum, trebuie să fim iarăși realiști. Ca să le depășim din nou, în fața unui adversar extrem de valoros și rănit după 0-1 cu Slovacia.

Și am convingerea că le vom depăși iar! Prin echilibru, prin disciplina muncii și sacrificiul care ne caracterizează, prin spiritul de luptă neîncetată pentru fiecare bucată de teren, din prima secundă și până la capăt! Echilibrați, uniți și cu tot sufletul pe teren, până la capăt!”, se arată în mesajul transmis de Edward Iordănescu, potrivit FRF.

Știrea inițială:

Sâmbătă, 22 iunie, va avea loc al doilea meci al echipei naționale a României din Campionatul European. Tricolorii se vor întâlni cu Belgia. Partida, din grupa E de la EURO 2024, va putea fi urmărită de la ora 22:00, pe Pro TV, iar online va fi live pe Voyo. Românii speră ca fotbaliștii să se descurce la fel de bine cum au făcut-o în confruntarea cu Ucraina, unde au învins cu un scor zdrobitor de 3-0.

Citește și: SUMA COLOSALĂ CÂŞTIGATĂ DE ROMÂNIA, DUPĂ VICTORIA DE LA EURO 2024 CU UCRAINA! CÂŢI BANI ÎI AŞTEAPTĂ PE „TRICOLORI”, DACĂ IES DIN GRUPE

Toate detaliile despre meciul România-Belgia, de la EURO 2024

După 24 de ani, lotul lui Edi Iordănescu a adus a doua victorie a României la un Campionat European. Echipa națională a mai câștigat în fața grupelor pe 20 iunie, la ediția din 2000, cu Anglia, obținând scorul de 3-2.

Până acum, țara noastră a mai participat la 6 ediții, inclusiv cea actuală din Germania, în cadrul cărora a jucat 17 meciuri. Jucătorii echipei naționale a României au avut, de-a lungul timpului, zece înfrângeri, cinci remize și două victorii.

Una dintre partidele câștigătoare a fost cea din 17 iunie 2024, cu Ucraina. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au înscris golurile victoriei la EURO 2024, pe Allianz Arena, la München.

Partida din această seară se joacă pe stadionul din Koln, iar suporterii au decis să se întâlnească pe la Josef Lammerting-Allee pentru a merge împreună către arenă. De asemenea, fanii echipei naționale vor avea parte și de câteva surprize.

Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie”

UEFA l-a desemnat pe polonezul Szymon Marciniak (43 de ani) pentru a arbitra partida dintre Belgia și România de la EURO 2024. La cele două linii, Szymon Marciniak va fi ajutat de asistenții Tomasz Listkiewicz și Adam Kupsik. Donatas Rumsas, din Lituania, va fi arbitrul de rezervă. În camera VAR se vor afla polonezii Bartosz Frankowski și Tomasz Kwiatkowski, dar și slovenul Nejc Kajtazovic.

Edi Iordănescu este încrezător în jucătorii săi și a mărturisit că aceștia sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pe teren, la partida cu Belgia. Selecționerul își dorește ca echipa să iasă învingătoare din grupe, aducând României o calificare istorică.

„Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru sport și pentru alte domenii. După primul joc mi s-a părut că românii s-au alăturat din nou echipei naționale, că acest rezultat a adunat poporul, am simțit încredere, unitate, speranță și bucurie. Asta ne motivează.

Suntem gata să dăm ce avem mai bun, acest grup dă totul. Asta îmi doresc și pentru jocul cu Belgia. Suntem pregătiți pentru orice, dar intrăm în teren cu gândul de a câștiga meciul și de a da totul. Sperăm ca la final să fim fericiți. Dacă vom fi calificați, vom putea gestiona mai bine și meciul cu Slovacia. Dar să o luăm pas cu pas.

Ne studiem foarte bine adversarul. Dacă suntem aici, înseamnă că am făcut-o bine până acum. Am studiat Belgia, am studiat-o în campania de calificare, dar și înainte de campanie pentru a vedea schimbările. Am studiat foarte bine și jocul cu Slovacia. Orice jucător poate face diferența. Trebuie să fim eficienți, pragmatici și echilibrați.

Ne dorim calificarea, vrem să ieșim din grupă. O luăm pas cu pas. Dacă un punct ne va fi suficient, e binevenit. Dar vrem să scoatem cât mai mult, chiar dacă suntem conștienți de valoarea adversarului.”, a spus Edi Iordănescu în cadrul unei conferințe de presă, potrivit GSP.

Lotul echipei naționale a României pentru EURO 2024

În meciul cu Ucraina, Edi Iordănescu a ales să debuteze cu Florin Niță, Andrei Rațiu, Andrei Burcă, Nicușor Bancu, Marius Marin, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Florinel Coman și Denis Drăguș.

Momentan nu se știe cum va arăta echipa în meciul cu Belgia, însă Ciprian Marica a mărturisit că, cel mai probabil, selecționerul nu va face schimbări majore, ținând cont de succesul pe care l-au avut în această formulă, potrivit Sport.ro. Iată lotul complet!

Portari

1. Florin NIȚĂ
12. Horațiu MOLDOVAN
16. Ștefan TÂRNOVANU

Fundași

2. Andrei RAȚIU
3. Radu DRĂGUȘIN
4. Adrian RUS
5. Ionuț NEDELCEARU
11. Nicușor BANCU
15. Andrei BURCĂ
22. Vasile MOGOȘ
24. Bogdan RACOVIȚAN

Mijlocași

6. Marius MARIN
8.Alexandru CICÂLDĂU
10. Ianis HAGI
13. Valentin MIHĂILĂ
14. Darius OLARU
17. Florinel COMAN
18. Răzvan MARIN
20. Dennis MAN
21. Nicolae STANCIU
23. Deian SORESCU
26. Adrian ȘUT

Atacanți

7. Denis ALIBEC
9. George PUȘCAȘ
25. Daniel BÎRLIGEA
19. Denis DRĂGUȘ

Lotul Belgiei la EURO 2024

Belgia se poate lăuda cu fotbaliști buni. Înainte să piardă cu Slovacia, echipa era favorită să fie câștigătoarea grupei E, în care se mai află România și Ucraina. Iată lotul complet al lui Domenico Tedesco, selecționerul belgienilor:

Portari

  • Koen Casteels (Wolfsburg)
  • Thomas Kaminski (Luton)
  • Matz Sels (Nottingham Forest)

Fundași

  • Timothy Castagne (Fulham)
  • Zeno Debast (Anderlecht)
  • Wout Faes (Leicester)
  • Thomas Meunier (Trabzonspor)
  • Arthur Theate (Rennes)
  • Jan Vertonghen (Anderlecht)

Mijlocași

  • Kevin De Bruyne (Manchester City)
  • Maxim De Cuyper (Club Brugge)
  • Orel Mangala (Lyon)
  • Amadou Onana (Everton)
  • Youri Tielemans (Aston Villa)
  • Leandro Trossard (Arsenal)
  • Arthur Vermeeren (Atlético de Madrid)
  • Aster Vranckx (Wolfsburg)
  • Axel Witsel (Atlético de Madrid)

Atacanți

  • Johan Bakayoko (PSV Eindhoven)
  • Yannick Carrasco (Al-Shabab)
  • Charles De Ketelaere (Atalanta)
  • Jérémy Doku (Manchester City)
  • Romelu Lukaku (Roma)
  • Dodi Lukebakio (Sevilla)
  • Loïs Openda (Leipzig)

Citește și: NOUL IMN AL NAȚIONALEI ROMÂNIEI FACE SENZAȚIE! LOREDANA GROZA, MARIUS MOGA ȘI IONUȚ CERCEL AU REINTERPRETAT MANEAUA VIRALĂ ”MADE IN ROMANIA”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Cinci zodii vor BENEFICIA de ajutorul astrelor în iulie. Ce spun astrele pentru acești nativi
Cinci zodii vor BENEFICIA de ajutorul astrelor în iulie. Ce spun astrele pentru acești nativi
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins din viață. Ce spune despre relația cu Oana Roman: „Dragoste cu sila nu se poate”
Marele regret al Catincăi Roman, la 5 luni distanță de când mama sa s-a stins...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu o înșală pe Antonia! : „Ar afla...”
Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre infidelitate! Artistul a dezvăluit de ce nu...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
Magazin, filmat cum vinde ţigări unui minor. Reacţia vânzătorului când e luat la întrebări
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cele trei legume pe care nu e bine să le mănânci crude. La ce riscuri te expui dacă faci acest lucru
Cele trei legume pe care nu e bine să le mănânci crude. La ce riscuri...
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro. Are două băi, două balcoane, iar proprietarul primește și o boxă
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 3 camere la doar 7.000 de euro....
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
S-a decis interzicerea telefoanelor mobile. Se aplică deja în România. Te prinde, îl confiscă
Cum arată soția lui Florin Niță. Portarul Naționalei și Laura sunt căsătoriți de 10 ani
Cum arată soția lui Florin Niță. Portarul Naționalei și Laura sunt căsătoriți de 10 ani
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să transmită informaţii publice despre caz, sub pretextul că şi-ar periclita o anchetă în desfăşurare. Surse: pe interceptări ar fi „picat” şi fostul prim adjunct SRI
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să...
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Ungurii, STĂPÂNII Europei. Noua alianță în care au intrat. Împreună, blochează tot
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Rețetă perfectă cu creveți. Are mici secrete care o fac delicioasă
Experiența neplăcută a unor turiști români, în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să VOMIT”
Experiența neplăcută a unor turiști români, în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să VOMIT”
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București:
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
Cine sunt bărbații celebri cu care s-a iubit Iulia Vântur. De cine a fost îndrăgostită vedeta
Cine sunt bărbații celebri cu care s-a iubit Iulia Vântur. De cine a fost îndrăgostită...
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța în Grecia. Metoda bărbatului a generat mari controverse în mediul online
Cum a reușit un român să cheltuie de 6 ori mai puțini bani pentru vacanța...
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești în rafturile din față și vei fi tentant să le cumperi: ”Ar trebui să aibă un avertisment”
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești...
×