Acasă » Știri » Sport » LIVE VIDEO EURO 2024 | România-Slovacia 1-1. România se califică în optimile EURO 2024

LIVE VIDEO EURO 2024 | România-Slovacia 1-1. România se califică în optimile EURO 2024

De: Cristina CruceruIrina Rasoveanu 26/06/2024 | 18:40

Va fi nebunie în tribune și-n teren, miercuri seara, de la 19:00, în meciul dintre România-Slovacia! Ultimul meci din grupa E al tricolorilor se va disputa la Frankfurt, acolo unde suporterii români vor merge să-i susțină pe elevii lui Edi Iordănescu. Prima noastră reprezentativă a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, însă a pierdut în fața Belgiei, scor 0-2. Echipa Națională a României se află pe primul loc în grupa E, meciul din seara aceasta fiind decisiv pentru „optimi”. Partida se poate vedea în direct la Pro TV, dar și pe platforma Voyo. CANCAN.RO va reda live text toate detaliile din teren, așa că stai aproape!

Update 23:40: În Piața Universității, unde sărbătoresc suporterii români, se vinde porumb și vată de zahăr pe băț.

Update 23:35: Ionuț Varodi alias Bucătărașul Lulu, fostul membru al trupei de copii Gașca Zurli, a sărbătorit în Piața Universității.

Update 23:28: Jandarmii intervin în Piața Universității pentru a menține ordinea.

Update 23:25: Suporterii români sunt „neobosiți”.

Update 23:22: Calificarea României este sărbătorită cu focuri de artificii în Piața Universității.

Update 23:20: Suporterii români au dat cu artificii în Piața Universității.

Update 23:12: Sute de oameni sărbătoresc în Piața Universității calificarea echipei naționale a României în optimile Campionatului European.

Update 23:10: Poliția a împânzit străzile Capitalei.

Update 23:05: Sute de steaguri sunt fluturate în Piața Universității.

Update 23:00: Continuă sărbătoarea în Piața Universității.

Update 22:50: Toată lumea cumpără alcool de la supermarket pentru a sărbători calificarea în optimi.

Update 22:45: Suporterii echipei naționale au golit frigiderul magazinului din Piața Universității. Românii sărbătoresc victoria cu bere.

Update 22.40: S-a format o coadă uriașă la un supermarket din Piața Universității.

Update 22:30: Este nebunie totală în Capitală! Suporterii români nu au mai ținut cont de nimic. Câțiva tineri s-au urcat pe statuia din Piața Universității.

Update 22:10: Fotbaliștii lui Edi Iordănescu petrec în vestiar. Florinel Coman s-a filmat alături Denis Drăguș, Alex Cicâldău și Adi Șut.

Update 22:00: Elena Lasconi a ieșit în Piața Universității să sărbătorească victoria României, alături de suporteri. Primarul de la Câmpulung Muscel a venit însoțită de un fotograf care a surprins imagini cu ea din mai multe unghiuri.

Update 21:30: Florin Salam a sărbătorit, în stradă, cu suporterii calificarea României în optimile EURO 2024.

Update 21:00: Românii au ieșit pe străzile Capitalei pentru a sărbători calificarea echipei naționale în optimile EURO 2024.

Update: S-a auzit fluierul final! România se califică în optimile Campionatului European!

Min.45+3: Bancu a primit cartonaș galben la ultima fază a primei reprize. Dacă ajungem în optimi, fundașul stânga va fi suspendat!

Min.43: Denis Drăguș a pornit pe un contraatac promițător. Ianis Hagi se afla în dreapta, dar atacantul a preferat să șuteze. Mingea s-a dus mult pe lângă poarta Slovaciei.

Min 37: GOOOOOOOL ROMÂNIAAAAAAAAAA! Răzvan Marin a marcat din penalty și a egalat scorul. Este 1-1.

Min 36: Este penaltyyyyyy pentru România! Răzvan Marin va executa lovitura.

Min 34: Ianis Hagi este blocat un careu. Fotbaliștii așteaptă să afle dacă va fi penalty.

Min 24: Slovacia deschide scorul! Duda a marcat cu capul din interiorul careului. Este 1-0 pentru echipa adversă.

Min.22: Slovacii au beneficiat de o lovitură liberă și au fost la un pas de a înscrie. Mingea a trecut la limită pe lângă poarta lui Niță.

Min.16: Slovacii au executat un corner, însă nu au putut trece de Florin Niță.

Min.13: Răzvan Marin a executat o lovitură liberă de la aproape 30 de metri, dar mingea s-a dus mult pe lângă.

Min 11: România, la un pas de 1-0. Andrei Rațiu s-a îndreptat amenințător către poarta adversă, dar Dubravka a respins lateral. Ianis Hagi a avut șansa de a marca, însă mingea s-a dus peste poartă.

Min.7: Stanciu a executat o fază fixă, dar slovacii au preluat mingea.

Min 1: Slovacia a beneficiat de lovitura de start și a avut un început curajos.

Update 19:00: Au fost momente emoționante pe stadionul din Frankfurt, unde aproape 30.000 de români au intonat imnul național. Hai, România!

Update 18:40: Wesley Lopes da Silva, celebrul jucător de fotbal brazilian, susține echipa națională a României. Starul și-a arătat suportul pe pagina sa oficială de Instagram

Știrea inițială

Partida dintre România – Slovacia urmează să fie disputată, miercuri seara, de la ora 19:00, la Frankfurt, pe Deutsche Bank Park, stadionul lui Eintracht. Meciul dintre tricolori și slovaci este decisiv pentru „optimi”, fiind ultimul din grupa E de la EURO 2024. Andrei Preotu, reporter special Prosport, se află la Ateneu și transmite live informații din timpul meciului România-Slovacia.

Prima noastră reprezentativă a avut un debut perfect la Campionatul European de Fotbal, când a bătut Ucraina cu scor 3-0, fiind un rezultat zdrobitor pentru vecinii noștri. Tricolorii au dat piept cu un „colos” al fotbalului mondial, Belgia, în fața cărora au pierdut cu 0-2. Chiar și așa, suporterii români au fost extrem de mândri de evoluția jucătorilor noștri, pentru că au luptat până la capăt, au avut ocazii, însă nu și noroc suficient. Niță a fost aplaudat la scenă deschisă pentru toate figurile spectaculoase pe care le-a făcut în poarta Naționalei!

CITEȘTE ȘI: ROMÂNIA – FRANȚA, MECIUL-ȘOC DIN “OPTIMILE” DE LA EURO 2024. CE TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE ÎN PARTIDA CU SLOVACIA PENTRU A JUCA ÎMPOTRIVA LUI MBAPPE

Echipa Națională a României ocupă primul loc în grupa E de la EURO 2024, având trei puncte ca restul adversarilor. Doar că, tricolorii au cel mai bun golaveraj (+1, precum Belgia, însă echipa noastră a dat mai multe goluri, 3 față de 2). Pentru ca România să încheie grupa pe unul dintre primele două locuri, atunci nu trebuie să piardă meciul cu Slovacia. Nu este singurul scenariu în care Naționala poate trece mai departe, în „optimi”. În cazul în care România pierde meciul cu Slovacia, pentru ca tricolorii să încheie grupa pe locul 3, atunci Belgia trebuie să bată Ucraina. Meciul dintre ultimele două este programat tot astă seară, la aceeași oră.

Meciul de fotbal disputat de Romania si Ucraina in grupa E a EURO 2024 / Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Care sunt echipele de start în meciul dintre România – Slovacia

Potrivit GSP, echipele probabile de start sunt:

România (4-3-3): Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – R.Marin, M. Marin, Stanciu – Ianis Hagi, Drăguș, Coman

Slovacia (4-3-3): Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Duda, Lobotka, Kuka – Skranz, Strelec, Haraslin

Cine arbitrează partida dintre România – Slovacia, de la ora 19:00

UEFA l-a desemnat pe Daniel Siebert drept arbitru în meciul dintre România și Slovacia. Echipa Națională a României n-a mai fost antrenată până acum de neamț. Arbitrul, în vârstă de 40 de ani, va conduce de la centru a doua partidă de la EURO 2024. Prima pe care a arbitrat-o a fost cea dintre Georgia – Cehia, din 22 iunie, încheiată cu remiză.

Germanul va primi ajutor din partea lui Jan Seidel şi a lui Rafael Foltyn. Reprezentanții UEFA anunță că în camera VAR se vor afla germanii Bastian Dankert şi Christian Dingert, dar și italianul Massimiliano Irrati.

Arbitru: Daniel Siebert (GER). Asistenți: Jan Seidel, Rafael Foltyn (GER). Al patrulea oficial: Felix Zwayer (GER). Arbitru VAR: Bastian Dankert (GER). Asistenți VAR: Christian Dingert (GER), Massimiliano Irrati (ITA).

Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de partida dintre România – Slovacia

Edi Iordănescu le-a fost recunoscător suporterilor care au străbătut mii de kilometri în această perioadă, doar pentru a fi alături de echipa lor. Selecționerul României a transmis un mesaj și înainte de meciul de astăzi, dintre tricolori și slovaci.

„Meciul de miercuri va fi o răscruce și un moment de adevăr pentru toți românii. Am simțit un sprijin și un entuziasm incredibil din partea tuturor, dar acum este momentul să strângem rândurile. Această generație de jucători își va răsplăti suporterii printr-o calificare”, spunea selecționerul.

Nu este pentru prima data când România întâlnește Slovacia. Echipa Națională a țării noastre a jucat un meci amical împotriva slovacilor, în anul 2013. La acea vreme, partida se încheia cu un egal, scor 1-1. Dacă vorbim de un meci oficial, atunci cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 1999, când tricolorii câștigau cu un scor zdrobitor de 5-1, în preliminariile Campionatului European.

Tricolorii, întâlnire cu suporterii înainte de meci

Cu câteva ore înainte ca partida să înceapă, jucătorii României au ieșit la o scurtă plimbare în jurul hotelului unde sunt cazați, pentru o întâlnire cu suporterii. Imaginile au fost postate în mediul online, spre bucuria românilor.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Sfinții Petru și Pavel. Ce să nu faci niciodată în această zi de mare sărbătoare. Tradiții și superstiții
Sfinții Petru și Pavel. Ce să nu faci niciodată în această zi de mare sărbătoare....
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Gabi Bădălău rupe tăcerea și spune adevărul despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu: „Mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau”
Gabi Bădălău rupe tăcerea și spune adevărul despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu: „Mi se...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Au găsit o avere în pivniţa bunicului, însă bucuria lor a fost curmată brusc. Cea mai fericită zi s-a transformat într-un coşmar
Au găsit o avere în pivniţa bunicului, însă bucuria lor a fost curmată brusc. Cea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Magazinul din România cu produse la 1 leu se extinde. Vezi unde s-a deschis o nouă locație. Patronii sunt din Ucraina și clienții mai mult decât mulțumiți
Magazinul din România cu produse la 1 leu se extinde. Vezi unde s-a deschis o...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 30 iunie 2024. Iepurele trebuie să se bucure de timpul liber
Zodiac chinezesc pentru duminică, 30 iunie 2024. Iepurele trebuie să se bucure de timpul liber
A murit cel mai iubit actor. Adio, maestre!
A murit cel mai iubit actor. Adio, maestre!
Elena Mateescu, director ANM, anunță schimbări bruște de temperaturi în iulie: ziua ne topim la umbră, iar npţile vor fi tropicale
Elena Mateescu, director ANM, anunță schimbări bruște de temperaturi în iulie: ziua ne topim la...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Panică în tabăra democrată! Se vorbeşte de retragerea lui Biden din cursa prezidenţială
Panică în tabăra democrată! Se vorbeşte de retragerea lui Biden din cursa prezidenţială
Veste tristă despre Celine Dion. Imaginile cu artista îți rup sufletul
Veste tristă despre Celine Dion. Imaginile cu artista îți rup sufletul
Maria Dragomiroiu, tarife de star internațional. Cât cere pentru o cântare la nuntă
Maria Dragomiroiu, tarife de star internațional. Cât cere pentru o cântare la nuntă
Temperaturi URIAȘE în România! Meterologii Accuweather au modificat prognoza. Ce se va întâmpla în următoarele zile
Temperaturi URIAȘE în România! Meterologii Accuweather au modificat prognoza. Ce se va întâmpla în următoarele...
Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta. A pierdut 150 de milioane de euro
Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe...
Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2024. Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica
Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2024. Urări și felicitări pentru cei care își serbează...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu:
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta: „Nu are iubit, are prieten”
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta:...
Amenda uriașă pe care o riscă toți șoferii din România. Este o greșeală banală, dar polițiștii nu mai au milă pentru așa ceva
Amenda uriașă pe care o riscă toți șoferii din România. Este o greșeală banală, dar...
Ultima plajă cu nudiști din România. Cum se ajunge la ea și ce așteptări să aveți
Ultima plajă cu nudiști din România. Cum se ajunge la ea și ce așteptări să...
×