Poți să dai jos kilogramele în plus foarte repede și ușor, consumând o legumă banală, pe care o găsești în toate supermarketurile. Nutriționistul Mihaela Bilic a dezvăluit secretul și a explicat detaliat cum funcționează dieta recomandată de ea.
Sărbătorile de iarnă se apropie, iar asta înseamnă un program încărcat, cu multe vizite și mese bogate. Multe persoane își doresc să dea jos foarte repede kilogramele în plus acumulate în această perioadă. Mihaela Bilic recomandă o metodă ușoară, unde „vedeta” este o legumă la îndemâna tuturor. Acest aliment este ideal pentru cei care vor să aibă un stil de viață sănătos. Mai mult, nutriționistul a explicat că poți slăbi 5 kilograme în 7 zile.
Mihaela Bilic a dezvăluit că fasolea păstăi are proprietăți nebănuite și te poate ajuta să slăbești repede și ușor. Mai mult, nutriționistul a explicat ce avantaje are în dietă, dar și cum poate fi preparată pentru a beneficia se ât mai multe vitamine şi substanţe sănătoase.
„Fasole păstăi… de orice culoare! Niciodată nu a fost mai ușor de demonstrat cât de dietetice și sănătoase sunt legumele pentru siluetă, ca atunci când vorbim despre fasolea verde… sau albă: niciun strop de grăsime, urme de proteine, aproape 3,5% glucide și acestea reprezentate majoritar de fibre (2,5g la 100g produs).
Ce nutrienți găsim în fasolea verde? Apă în principal și fibre în special, un pic de vitamina C plus satisfacție maximă – nu e de colea să ai burta plină cu doar 35cal/100g. Acesta e rolul legumelor în alimentația umană: să aducă vitamine, minerale, apă și fibre.
Să fie clar, nu din legume creștem, ci din produse hrănitoare, bogate in grăsimi și proteine. Cât despre energia pentru mișcare, ea vine din alimentele bogate în carbohidrați/amidon, adică din făinoase si leguminoase (de ex. fasolea boabe)”, a spus Mihaela Bilic, pe Facebook.
Nutriționistul a mai explicat că fasolea păstăi este garnitura perfectă, dându-ne satisfacția că am consumat o porție generoasă de mâncare. Însă, dacă o consumăm singură, fără alt aliment, nu ține prea mult de foame. Ea poate fi combinată cu unt sau ulei, pesto verde sau roșu, parmezan sau bacon, dar și sub alte forme.
„Merge perfect cu usturoi si pătrunjel, dar și cu o bucată de carne sau pește. Proaspătă, congelată sau în conservă, rece (ca salată) sau caldă (tocăniță sau garnitură), fasolea verde ne colorează si ne umple farfuria indiferent de sezon. Profitați!”, a adăugat Mihaela Bilic.
Citește și: DE NECREZUT! CÂŢI LEI COSTĂ UN KILOGRAM DE ŞORICI, ÎN DECEMBRIE 2024?