La ce foloseşte ”fundul” chef-ului Cătălin Scărlătescu. Ceilalţi bucătari toacă zarzavaturile pe el..
Nu mai e niciun mister… are burtă şi e chel, toate femeile mor după el. Şarmul chefului Scărlătescu le face pe cele mai multe dintre doamne să-şi dorească să-i între nu doar în bucătărie ci şi în aşternuturi. Un lucru e cert, nu le cucereşte cântându-le serenade la balcon.
Trecut bine de 40 de ani, burlacul Cătălin Scărlătescu a mers şi în acest an la vanătoare de căprioare, în cluburile cu pretenţii de pe litoral. Devenită, parcă, o tradiţie, la fel ca şi-n anii trecuţi, chefu’ a incăltat conduri roşii… poate pentru că-i consideră norocoşi, ori ca să scape de deochiul petrecăretelor care-i fac ochi dulci. După ce a verificat reţetele cluburilor, Scărlătescu s-a relaxat şi la restaurantele cu pretenţii de pe malul mării. Prins în poveşti, probabil pescăresti, alături de câţiva prieteni, chefu’ pare că începe să se gâdile în locuri ruşinoase. Prezenţa prietenilor nu-l opreşte, insă, să se scarpine… chiar de mai multe ori.
Dacă acum şi-a folosit intens mâinile, sezonul trecut Scărlătescu şi-a băgat adânc şi picioarele. Într-un taxi! Replicile au fost atunci savuroase ”Nu vezi în … că mă calci?! Bă! Cum n-ai vrut să mă calci Du-te-n … mea, uite-te-n…Dă-te-n … mea! Dă-l dracu că m-a călcat.” Aşa s-a terminat cursa spre dormitor alături de domnişoara pe care a cules-o din clubul unde a tras şi-un pui de somn. Moş Ene i-a venit, pesemne, pe la Gene, după ce domnişoarele din club l-au stors ca pe lămâie de toate energiile.
This browser does not support the video element.