La 19 ani, Pescobar a lucrat la o fermă de flori și trăia într-o rulotă în Londra. Acum, patronul Tavernei Racilor își deschide restaurant acolo!

Publicat: 05/08/2024 | 18:51

Paul Nicolau, alias Pescobar, are în plan să își extindă afacerea, de data aceasta la nivel internațional. Bărbatul se pregătește să plece la Londra, acolo unde urmează să deschidă o nouă locație. Pe rețelele de socializare, afaceristul a făcut anunțul așteptat de mulți români! Iată detaliile mai jos!

Paul Nicolau se pregătește să își extindă afacerea și pe plan internațional. Pescobar are în plan să deschidă o nouă locație, de data aceasta în Londra. Pe rețelele de socializare, afaceristul a precizat că marți, 6 august, va avea o întâlnire de afaceri peste hotare, acolo unde mulți români au așteptat vestea că se vor putea înfrupta din preparatele care sunt gătite în restaurantele sale. Desigur, va vizita câteva locații și, apoi, va decide unde să deschidă restaurantul.

„Gata cu marea! Mâine la Londra, elegant, ușor, călătorim! Merg să văd niște locații, așa cum am promis. Acolo va fi prima locație pe care o voi deschide în Europa”, a spus Paul Nicolau, alias Pescobar, pe Instastory.

Vezi și Reacția virală a lui Pescobar, după ce a fost acuzat că nu i-a trimis 100 de euro unei eleve care a luat 10 la BAC. VIDEO

Vezi și Ce salarii au, de fapt, angajații de la Taverna Racilor. Paul „Pescobar” Nicolau a dezvăluit sumele pe care le primesc angajații veniți din Sri Lanka

Pescobar a lucrat în Anglia

În urmă cu mai mulți ani, Paul Nicolau lucrase în Anglia, la o fermă de flori și a fost spălător de vase. Trăia într-o rulotă, la vârsta de 19 ani, încercând să își câștige existența. A lucrat în King’s Lynn, un orășel din Estul Angliei, în 2007.

„Am ajuns acolo. Un viscol… era toamnă, ploaie… Anglia! Un aer rece, o negură… Vai de capul meu de știu unde m-am băgat, la munca pământului… Eu în viața mea nu pusesem mâna pe sapă. Eram departe de Londra, în câmp, la unul cu o fermă de flori. Locuiam în rulotă, câte 2 într-o rulotă. Cu baia afară și în niște condiții vitrege… Exact ca pe plantație eram”, a povestit Paul Nicolau, într-un podcast, potrivit stiridiaspora.ro.

Ulterior, a decis să găsească o idee de afacere care să îi genereze un venit constant. Astfel, în anul 2015, Pescobar avea să urmeze un drum care să îi aducă nu doar popularitate, ci și profit. Atunci, a decis să pună bazele unei ferme cu raci. Încet și sigur, afacerea a început să crească și, ulterior, a dus totul la un alt nivel – lanț de restaurante în România. Acum, dorește să se extindă și în afara țării. Vezi AICI povestea fabuloasă cu balta de raci de la Sibiu și cum a păcălit jurnaliștii, în urmă cu 11 ani! La momentul actual, are locații deschise în București, Timișoara, stațiunea Mamaia, Cluj și Craiova.

„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Acum vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, a spus Pescobar, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Sursă foto: Instagram