Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » L-a ”tradus” cu celebrul crai Cătălin Cazacu, dar nici el nu a fost ușă de biserică… Și acum vine BOMBA! Se pregătesc de nuntă!

L-a ”tradus” cu celebrul crai Cătălin Cazacu, dar nici el nu a fost ușă de biserică… Și acum vine BOMBA! Se pregătesc de nuntă!

De: Delina Filip 16/10/2024 | 23:40

Bianca Iordache are o relație cu un controversat afacerist din Mediaș, Nicu Gavrilă, și pe care l-a făcut tată în urmă cu două luni, atunci când Bianca a adus-o pe lume pe fiica lor, Mia Nicolle. Între ei au existat mai multe episoade tensionate și se ajungea, de fiecare dată la despărțire. Și în ultimele luni de sarcină șatena era separată de bărbat, însă Nicu a decis să-i fie alături când a născut. În plus, nu putem uita episodul în care afaceristul Nicu Gavrilă a surprins-o pe Bianca în timp ce îl traducea cu nimeni altul decât celebrul crai Cătălin Cazacu. Incidentul s-a petrecut într-o perioadă de tensiuni între cei doi, iar Nicu a decis să o urmărească pe Bianca. Surpriza pe care a avut-o a fost colosală! Bărbatul a aflat că femeia îl înșela cu nimeni altul decât Cătălin Cazacu. A fost scandal mare între Bianca și afacerist atunci, dar totul a fost dat uitării. Șatena și-a cerut și ea scuze, Nicu a închis și el ochii la escapada vedetei, mai ales că, din spusele Biancăi, nici el nu era ușă de biserică. Acum, cei doi s-au împăcat, au făcut botezul fetiței și urmează nunta! Când va avea loc evenimentul, dar și cum au ajuns cei doi la un consens, aflați dintr-un interviu exclusiv CANCAN.RO

Se spune că dragostea este oarbă și poate trece peste orice: distanță, probleme…. sau în cazul Biancăi Iordache și a lui Nicu, tatăl copilului ei, peste înșelat sau minciună. Chiar șatena ne povestea într-un interviu exclusiv că tatăl copilului ei este un om toxic care o minte și înșală, așa că nu voia să mai audă de el. Nu a zis niciodată că îi va interzice accesul la fiica lor, însă ea nu voia să mai audă de el. Doar că între timp s-au împăcat. Acum Bianca și Nicu încearcă să treacă peste toate episoadele dificile din trecut, peste infidelități și minciuni și să își mai dea o șansă iubirii.

După ce l-a tradus cu Cătălin Cazacu, Bianca Iordache s-a împăcat cu tatăl copilului

Momentul în care Bianca Iordache a fost prinsă ieșind din mașina lui Cătălin Cazacu
Momentul în care Bianca Iordache a fost prinsă ieșind din mașina lui Cătălin Cazacu

(CITEȘTE ȘI: Cum a fost prinsă Bianca Iordache de iubit în timp ce îl ”traducea” cu vestitul crai, Cătălin Cazacu! ”Pentru ăsta îmi ceri tu bani?!” + Diva s-a lipit de perete)

„Eu și Nicu am avut perioade mai tensionate, așa este. Amândoi am făcut pași spre împăcare. Noi ne certăm amândoi și ne trece și foarte repede pentru că nu putem să stăm unul fără altul. Deși de multe ori am spus că este definitivă despărțirea, că așa este cel mai bine pentru amândoi, dar nu putem. Iar acum că a venit fetița în viața noastră s-au schimbat multe. Este greu acum să ajungem să ne mai despărțim vreodată, mai ales că datorită copilului suntem legați pe viață. Cu bune, cu rele, găsim soluții să fie bine pentru fetiță, în primul rând”, a spus Bianca Iordache pentru CANCAN.RO.

Bianca a dezvăluit că ea și partenerul ei au luat în calcul să apeleze la ajutor specializat pentru a-și rezvolva problemele. Așadar, terapia de cuplu este opțiunea la care cei doi s-au gândit. În plus, Bianca Iordache a mai susținut că eforturile pe care cei doi le-au făcut în ultimul timp pentru a salva relația sunt substanțiale.

„Ne-am gândit să mergem la terapie de cuplu, dar în primul rând noi trebuie să ajungem să ne înțelegem unul pe altul și să lăsăm unul de la altul. Noi suntem două firi foarte tari, suntem foarte încăpățânați și nu lăsăm niciunul de la el. Încercăm să facem eforturi să ne maturizăm, să ne înțelegem nevoile unul celuilalt și să trecem peste probleme.

Eu oricum nu sunt genul de femeie care face compromisuri, dacă nu mă simt confortabil într-o situație, nu stau din obligație. Nu ar fi bine nici pentru copil, decât să crească într-o familie în care ar fi certuri și neînțelegeri, mai bine ne despărțim și aia este. Dar nu este cazul pentru că în momentul de față facem totul ca să fie bine. Și, cel mai important aspect este că ne iubim, așa că este păcat să dăm cu piciorul la tot” , a mai spus ea.

Fosta lui Alex Bodi urmează să facă nunta: „Vreau să iau numele lui”

Bianca Iordache și Nicu au devenit părinți în urmă cu două luni
Bianca Iordache și Nicu au devenit părinți în urmă cu două luni

(ACCESEAZĂ ȘI: Bianca Iordache a născut! Iubitul i-a fost aproape, deşi l-a „tradus”)

Fosta lui Alex Bodi și tatăl copilului ei sunt în vacanță în Ibiza, acolo unde au ales să plece doar ei doi pentru a rezolva problemele și a repara relația. În plus, șatena și afaceristul vor să își acorde constant timp pentru a petrece doar ei, fără copil.

” Încerc să îmi petrec cât de mult timp pot cu ea. Mai plecăm două, trei zile în vacanță. Și acum suntem în vacanță, suntem în Ibiza. Am plecat doar noi doi, fetița este la bunici, la părinții mei care sunt topiți după ea. Mama este leșinată efectiv după ea. De multe ori mă cert cu ea să o mai las să stea la ea. Ei stau la curte și este mai bine pentru ea să crească așa, dar nici eu nu pot să stau fără ea.

Plănuim să ne mutăm și noi la o casă, să avem mai mult spațiu. Plus că ea va crește, vreau să crească în curte, să-i luăm animăluțe. Nu vreau să crească în fața televizorului și la calculator. Nu sunt deloc de acord cu modul în care unii părinți aleg să-și crescă copiii, cu Tiktok, Instagram și alte platforme. Voi încerca cât mai mult să evit să aibă contact cu televizorul, calculatorul și telefonul” , a mai spus șatena pentru CANCAN.RO.

Bianca Iordache și Nicu Gavrilă au făcut botezul fiicei lor pe 9 august, iar alături le-au fost doar câțiva apropiați. Cei doi au vrut ca fiica lor să fie creștinată cât mai repede, așa că nu au avut posibilitatea să facă nunta și botezul în aceeași zi. Totuși, șatena nu mai are răbdare și abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă.

„Mi s-a schimbat mult viața, prioritățile, toate s-au schimbat la 180 de grade. Am ceva timp de când nu am mai văzut un club. Ne-am distrat la botez acum două luni și cam atât. Eu sunt foarte perfecționistă, m-am stresat foarte mult să fie totul bine și la botez, dar și în general.  Luăm în calcul să facem și nunta cât de curând. Vrem încă un copil și să facem nuntă. Fetița este pe numele lui și vreau să iau și eu numele lui. Nu o să păstrez numele de Iordache”, a mai spus Bianca.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
IREAL! Daniela Crudu are 2 copii, dar pozează iar provocator. A slăbit enorm și și-a arătat formele perfecte: „Nu îmi mai e poftă!”
IREAL! Daniela Crudu are 2 copii, dar pozează iar provocator. A slăbit enorm și și-a...
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Floarea care nu trebuie să-ți lipsească din casă. Acționează ca un remediu natural și îți va salva locuința de gândacii de bucătărie
Floarea care nu trebuie să-ți lipsească din casă. Acționează ca un remediu natural și îți...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Cum arată cizmele gonflabile de lux create de un designer american: Costă peste 3.500 de euro și provoacă isterie pe internet
Cum arată cizmele gonflabile de lux create de un designer american: Costă peste 3.500 de...
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți deghizați în instalatori au bătut o femeie și i-au ucis soțul
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți...
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Inginerii de la RAR au crezut că e o banală Dacia dar au avut o MARE SURPRIZĂ - FOTO
Inginerii de la RAR au crezut că e o banală Dacia dar au avut o...
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Gestul total interzis pe care Prințesa de Wales l-a făcut în public
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Gestul total interzis pe care Prințesa de Wales l-a...
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări:
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini.
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini. "Așa cum am visat. Simplu și cu sens!"
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Detalii tulburătoare în cazul copiilor dispăruţi ai lui Adrian Marțian. DGASPC avea ordin să-i preia, dar i-a lăsat în grija bonei.
Detalii tulburătoare în cazul copiilor dispăruţi ai lui Adrian Marțian. DGASPC avea ordin să-i preia,...
BANCUL ZILEI.  Bulă: – Frate.. cum este în Anglia .. te-ai obișnuit să conduci cu volanul pe dreapta?
BANCUL ZILEI. Bulă: – Frate.. cum este în Anglia .. te-ai obișnuit să conduci cu...
Gadget-ul inovator ambalat ca o veritabilă bijuterie - VIDEO
Gadget-ul inovator ambalat ca o veritabilă bijuterie - VIDEO
Totul a fost MINCIUNĂ! Marele ADEVĂR despre Columb, aflat abia ACUM
Totul a fost MINCIUNĂ! Marele ADEVĂR despre Columb, aflat abia ACUM
Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei pentru pensia alimentară a fiicei lor, din ultimii trei ani: ”Am apelat la un executor judecătoresc. I s-a pus poprire și sechestru pe tot ce are...”/ EXCLUSIV
Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei pentru pensia alimentară a fiicei lor, din...
Patru zodii se îmbogățesc până la finalul lunii octombrie. Dau lovitura pe plan financiar și se umplu de bani pe neașteptate
Patru zodii se îmbogățesc până la finalul lunii octombrie. Dau lovitura pe plan financiar și...
Județele din România unde oamenii au cele mai mari șanse să-și găsească locuri de muncă. Către ele fug majoritatea românilor
Județele din România unde oamenii au cele mai mari șanse să-și găsească locuri de muncă....
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. Schimbare în Europa
Dispar banii cash? Ce se întâmplă cu plata în numerar. Schimbare în Europa
Anamaria Prodan locuiește într-un palat, la Snagov. Vila de lux e lângă lac și are cinci etaje. Costă 1 milion de euro / GALERIE FOTO
Anamaria Prodan locuiește într-un palat, la Snagov. Vila de lux e lângă lac și are...
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Zelenski a prezentat Planul de victorie Parlamentului ucrainean. Reacţia Kremlinului
Zelenski a prezentat Planul de victorie Parlamentului ucrainean. Reacţia Kremlinului
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu ignora!
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu...
Ipoteza siluriană. A existat o civilizație avansată înaintea oamenilor?
Ipoteza siluriană. A existat o civilizație avansată înaintea oamenilor?
Sfaturile grădinarilor pentru crescătorii de HORTENSII. Sunt ușor de îngrijit, dar există unele reguli stricte care trebuie respectate
Sfaturile grădinarilor pentru crescătorii de HORTENSII. Sunt ușor de îngrijit, dar există unele reguli stricte...
Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani: Un proiect la un cu totul alt nivel
Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani: Un proiect...
Ce echipă a părăsit Asia Express, chiar înainte de cursa din Indonezia. Irina Fodor a izbucnit în lacrimi pe Drumul Zeilor: „Nu cred!”
Ce echipă a părăsit Asia Express, chiar înainte de cursa din Indonezia. Irina Fodor a...
Acuzații grave împotriva lui Kanye West legate de o petrecere organizată de P. Diddy! Fosta asistentă a rapperului face dezvăluiri șocante: ”Îl ruga să se oprească”
Acuzații grave împotriva lui Kanye West legate de o petrecere organizată de P. Diddy! Fosta...
Zodiile care câștigă pe toate planurile până pe 23 octombrie. Gemenii sunt pe val
Zodiile care câștigă pe toate planurile până pe 23 octombrie. Gemenii sunt pe val
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Cătălin Botezatu, declarații fără perdea despre vârsta la care o femeie ar trebui să devină mamă: „Nu ai de ce să o distrugi din prima”
Cătălin Botezatu, declarații fără perdea despre vârsta la care o femeie ar trebui să devină...
×