Juratii MasterChef te ajuta sa pregatesti un gratar pe cinste de 1 Mai! Ce te sfatuiesc sa faci

De: Cancan
Publicat: 29/04/2014 | 15:53

Sorin Bontea a oferit cateva sfaturi culinare despre prepararea micilor: „Când eram tânăr, mergeam mereu de 1 mai la munte. Asta ar fi locaţia ideală pentru mine, probabil că şi anul acesta vom ajunge la munte dacă nu ne vom face alte planuri. Cât despre mici, mie îmi plac cei suculenţi, nu vreau să fie prea uscaţi. Vă dau un pont: puneţi pâine la prăjit pe grătar, apoi puneţi carne de mici crudă peste felia de pâine, după care daţi din nou la grătar, cu carnea în jos. Lăsaţi să se facă carnea. E demenţială!”, a declarat pentru protvmagazin.ro.

Juratii au fost darnici si au tinut sa imparta cu toti cei care isi doresc o masa speciala de 1 Mai o reteta care sa completeze perfect gratarul de Ziua Internationala a Muncii.

____
CITESTE SI:

Maria Secrieriu de la Masterchef o pune la punct pe Oana Roman! „E prietena caloriilor, si…” Vezi ce retete ii recomanda!

Un indian a gatit o SUPER RETETA si i-a lasat masca pe juratii de la Masterchef! A reusit sa obtina sortul si merge mai departe

____

Florin Dumitrescu: Frunze de spanac şi busuioc, cu crutoane şi dressing de citrice. Simplu şi foarte gustos!

Sorin Bontea: Am o recomandare pentru cine nu mănâncă mici: salată verde mixtă, oţet balsamic, piept de pui la grătar, ulei de măsline, roşii cherry, smântână, sare şi piper.

Cătălin Scărlătescu:
Recomand o salată foarte, foarte, foarte lihght doar cu salată verde, roşii şi castraveţi. Nimic mai mult, nici măcar ceapă.

A.P