In general, romanii sarbatoresc 1 Mai muncitoresc cu mici, scaricica si, bineinteles, bere. Juratii MasterChef iti pot da cateva sfaturi pentru a realiza o masa copioasa in minivacanta ce urmeaza.
Sorin Bontea a oferit cateva sfaturi culinare despre prepararea micilor: „Când eram tânăr, mergeam mereu de 1 mai la munte. Asta ar fi locaţia ideală pentru mine, probabil că şi anul acesta vom ajunge la munte dacă nu ne vom face alte planuri. Cât despre mici, mie îmi plac cei suculenţi, nu vreau să fie prea uscaţi. Vă dau un pont: puneţi pâine la prăjit pe grătar, apoi puneţi carne de mici crudă peste felia de pâine, după care daţi din nou la grătar, cu carnea în jos. Lăsaţi să se facă carnea. E demenţială!”, a declarat pentru protvmagazin.ro.
Juratii au fost darnici si au tinut sa imparta cu toti cei care isi doresc o masa speciala de 1 Mai o reteta care sa completeze perfect gratarul de Ziua Internationala a Muncii.
____
CITESTE SI:
____
Florin Dumitrescu: Frunze de spanac şi busuioc, cu crutoane şi dressing de citrice. Simplu şi foarte gustos!
Sorin Bontea: Am o recomandare pentru cine nu mănâncă mici: salată verde mixtă, oţet balsamic, piept de pui la grătar, ulei de măsline, roşii cherry, smântână, sare şi piper.
Cătălin Scărlătescu: Recomand o salată foarte, foarte, foarte lihght doar cu salată verde, roşii şi castraveţi. Nimic mai mult, nici măcar ceapă.
A.P