Job-ul din România, plătit cu aproape 1000 de euro pe lună. Se lucrează şi de acasă
În prezent, există 437 de locuri vacante pentru un job în România, unde poți câștiga aproape 1000 de euro lunar. Și asta nu este tot! Dacă ocupi această poziție, ai și alte beneficii, iar cireașa de pe tort este faptul că poți lucra de acasă.
Din 35.000 de anunțuri de angajare active pe platforma bestjobs, 437 de posturi vacante sunt pentru poziția de editor. Astfel, dacă ai cunoștințe întemeiate ale limbii române, poți primi aproape 1000 de euro lunar, dar poți beneficia și de alte beneficii. În plus, unii angajatori oferă posibilitatea de a lucra de acasă.
Lucrezi de acasă și primești aproape 1000 de euro pe lună
Peste 400 de posturi vacante pentru poziția de editor sunt puse sunt disponibile în România. Un astfel de job este plătit, în medie, cu un salariu care variază între 600 și 800 de lei. În plus, angajatorii oferă și alte tipuri de beneficii, precum tichete de masă sau abonament la o clinică medicală privată. Mai mult decât atât, în unele cazuri, poți chiar să lucrezi de acasă. Cele mai multe astfel de anunțuri se găsesc în București și în Timișoara.
Citește și: CE SALARIU ARE UN ANGAJAT MEGA IMAGE CARE PUNE MARFA PE RAFT. CE ATRIBUȚII ARE LUCRĂTORUL COMERCIAL
„Editorul este o persoană responsabilă de revizuirea şi îmbunătăţirea conţinutului scris, fie în formă tipărită, online sau în alte medii. Rolul principal al unui editor este de a se asigura că textul este clar, coerent, corect din punct de vedere gramatical și stilistic, că respectă standardele și scopul publicației sau proiectului. Editorii lucrează într-o varietate de domenii, inclusiv publicații tipărite, redacții de știri, edituri, marketing, publicitate, comunicare tehnică, blogging și multe altele.”, a spus Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.
Totuși, trebuie menționat și studiile de care ai nevoie pentru un astfel de job. Dacă îți dorești să fii editor, trebuie să ai cunoștințe precum Google Analytics sau Seo, dar și să fi terminat o școală de jurnalism sau comunicare.
„Pentru rol, candidații au nevoie de studii superioare în limba engleză, jurnalism sau comunicare, cunoștințe despre aplicații ca Google Analytics, SEO, instrumente de social media și o bună cunoaștere a pachetului MS Office. Oferta salarială este de 600 – 800 de euro net lunar”, a adăugat Ana Vișian.
Ce se întâmplă cu sporul de salariu
Simona Bucura-Oprescu, ministrul muncii, aduce românilor o veste bună în ceea ce privește sporul de salariu, iar Blocul Național Sindical este de acord cu decizia luată de aceasta. Hotărârea a fost luată după ce s-a observat că există anumite diferențe salariale, iar modificarea legii va îi va încânta, cu siguranță, pe cei care lucrează în weekend și în timpul sărbătorilor legale.
„Am adus la cunoștință d-nei ministru că în prezent sunt discriminări și inechități în ceea ce privește actuala Lege 153/2017, în cadrul aceleiași unități administrative sunt salarii diferite pentru aceeași funcție din cadrul unor instituții locale, precum și că unii polițiști locali beneficiază de indemnizație de hrană cu toate că în lege se stabilesc drepturi de hrană conform OG 26/1994, iar în unele localități nu beneficiază deloc.
Citește și: CE SALARII AU PREOȚII DIN ROMÂNIA ACUM, ÎN 2023. CÂȚI BANI ÎNCASEAZĂ LUNAR, DE FAPT
Principalele propuneri ale Federației noastre au fost : compensarea cu timp liber corespunzător sau cu plata unui spor, pentru munca prestată în zilele de sâmbete, duminici și sărbători legale de personalul poliției locale, acordarea obligatorie a drepturilor de hrană personalului poliției locale, obligarea UAT-urilor, de a efectua determinările privind desfășurare activității în condiții vătămătoare și acordarea sporului aferent, precum și menținerea în plată a coeficienților stabiliți de consiliile locale fără a fi diminuați atunci când crește valoarea salariului minim pe economie, precum și după aplicarea noii legi a salarizării unitare, niciun salariu aflat în plată să nu scadă”, a informat Blocul Național Sindical.