Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Iubirea de la Insulă e doar de faţadă! Diandra nu-l mai suportă pe Andrei şi a recunoscut tot: „Mă simt sufocată”

Iubirea de la Insulă e doar de faţadă! Diandra nu-l mai suportă pe Andrei şi a recunoscut tot: „Mă simt sufocată”

De: Irina Vlad 01/08/2024 | 08:19
Iubirea de la Insulă e doar de faţadă! Diandra nu-l mai suportă pe Andrei şi a recunoscut tot: Mă simt sufocată
Diandra și Andrei Rotaru nu se mai feresc să-și declare sentimentele în fața camerelor de vedere/ sursă foto: captură video

Diandra Doros (27 de ani) este prima ispită de pe Insula iubirii care a reușit să-l cucerească pe Andrei Rotaru (38 de ani), singurul concurent însurat, într-un timp record. Bruneta și-a luat în serios rolul din show-ul de la Antena 1, iar rezultatele au luat-o prin surprindere până și pe ea. După ce și-au asumat ”relația” și nu s-au mai ferit de camerele de vederi, bruneta își dorește acum să se detașeze – încet, dar sigur – de idila amoroasă în care a intrat cu bună știință.

Diandra Doros a mărturisit că s-a înscris la Insula iubiri după o perioadă în care a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste. Sătulă să mai pună suflet în relații fără viitor, bruneta și-a încercat norocul în rolul de ispită în show-ul de la Antena 1. Ei bine, ademenirea bărbaților – care au venit să-și testeze relațiile cu partenerele lor – s-a dovedit o misiune mult prea ușoară pentru ea. Încă de la primele ore petrecut pe Insula iubirii, Andrei Rotaru, singurul concurent însurat, i-a căzut imediat în ”plasă”. Bărbatul a dat uitării căsnicia de 10 ani pe care o are cu Ciristina, s-a lăsat purtat de val și s-a îndrăgostit iremediabil de Diandra.

Citește și: Imagini halucinante la Insula Iubirii! Concurenta a leșinat după ce și-a văzut iubitul cu o ispită: ”Ajută-mă, repede!”

 Diandra Doros și-a regândit planurile pe care le avea cu Andrei Rotaru

Totuși, după doar câteva zile petrecute în compania lui Andrei, Diandra a recunoscut că i s-au aprins și ei călcâiele după el. Cei doi au început să petreacă aproape tot timpul împreună, și-au asumat ”relația” și nu s-au mai ferit de camerele video din vilă. În cadrul testimonialelor, soțul Cristinei, a recunoscut în fața întregii țări că s-a îndrăgostit de Diandra.

„Mă simt mai bine ca la 15 ani. La 15 ani nu știam ce îmi doresc să simt. Compatibilitate fizică, atracție de orice fel, de orice culoare, de orice natură. Este ce trebuie. Și n-am mai vrut să pierd timp. Am vrut să mă apropii cât mai tare de ea și să îi arăt ceea ce simt.
Mă gândesc că e ca și cum noi doi am venit împreună, nu eu cu Cristina. Ciudat!”, a afirmat Andrei Rotaru în emisiune.

Se pare că ”relația” dintre cei doi a evoluat nefiresc de repede, motiv pentru care Diandra a început să bată în retragere. Recent, bruneta a simțit nevoia să se distanțeze de Andre și – de ce nu – să-și regândească strategia de pe insulă.

Diandra: Astăzi mi-am propus să îmi iau timp cu mine, n-am făcut asta până acum și nu știu dacă e o idee bună.

Andrei: Toate sunt idei bune.

Diandra: Da? Nu?

Andrei: Da. Nu este nicio idee rea. Tu ia-ți timpul tău și eu îl iau pe al tău. Iubirea mea îndrăgostită. Iubesc zâmbetul tău, ești atât de frumoasă.

Diandra: ”Nu știu dacă îmi doresc să mai continui relația cu Andrei”

După ce s-a retras în camera ei, conștientă că ar putea să se îndrăgostească și ea de Andrei, bruneta i-a recunoscut colegei sale că nu poate nega conexiunea pe care pe care o simte cu Andrei, însă a ajuns într-un punct în care simte că îi este invadat spațiul. Totodată, ispita s-a gândit foarte serios dacă va vrea să continue această relația și după terminarea filmările din Thailanda. Amalgamul de sentimente pe care le-a trăit în ultima perioadă o face să se simtă inconfortabil și nesigură pe viitorul lor.

”Deci îmi place, suntem compatibili, dar este un bărbat căsătorit și am avut discuția asta și aseară cu el când am fost acolo noi și i-am zis ”ce îmi creează mie gânduri și chestii în primă fază: în primul rând ești căsătorit, primul lucru pe care am zis că eu nu l-aș face dacă vine în emisiune să mă culc cu un bărbat căsătorit.

El acum încearcă să mă convingă de chestii, că el nu o să mai fie în peisaj după ce se termină emisiunea, bun atunci nu ne grăbim, nu e nicio grabă, putem să continuăm să discutăm și după emisiune, eu sunt la Cluj, tu ești la București, eu am businessul meu acolo. Adică nici n-are sens să vorbim despre viitor că nu suntem acolo. Deci, bucură-te de moment, trăiește prezentul. Nu mă îndrăgostesc așa ușor. E un bărbat cu care chiar îmi place să stau, îmi face plăcere, rezonez pe multe planuri, mă atrage și fizic, dar exact ce am zis și azi:

Nu știu dacă eu o să-mi mai doresc să continui după emisiune. Facem parte din două lumi aproape total paralele, adică eu nu am de gând să mă mut de la Cluj, nu știu cum vede el toată treaba asta. Poate să schimbe direcția lucrurilor, nu zic că nu, că depinde de el ca și bărbat, dar momentan oricum simt că suntem deja super lipiți. Astăzi i-am zis că ar fi timpul să îmi iau un pic de timp cu mine că nu mi l-am luat de când am venit în emisiune și simt nevoia să fac treaba asta.” i-a spus Diandra colegei sale de cameră.

Citește și: Mama Cristinei Rotaru, foc și pară după ce ginerele ei a căzut în ispită la Insula Iubirii: ”Fără ea ești nul!”

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Vlad este absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea Hyperion din București și activează în prea online de 2 ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Contact: [email protected]
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc la bani pentru ele
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc...
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub...
UE dă ordin. Se schimbă regulile privind mâncarea: Dezvoltăm o nouă viziune
UE dă ordin. Se schimbă regulile privind mâncarea: Dezvoltăm o nouă viziune
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit despre relația amoroasă. ”Sunt împlinită”
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Codul Rutier. Cum se numerotează corect benzile în sensul giratoriu
Codul Rutier. Cum se numerotează corect benzile în sensul giratoriu
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată în afaceri
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată...
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie. Te bucuri de hoteluri cu condiții bune și multe locuri de vizitat
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie....
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică odihna
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică...
De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se recăsătorească. Ce planuri are cu Victor Cornea
De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se recăsătorească. Ce planuri are...
×