Masa tradiţională de Paşte este cu siguranţă cât se poate de însemnată, însă mulţi dintre români nu au uneori timp să se pregătească, aşa cum şi-ar dori, cu prea multe preparate. Tocmai din acest motiv, micii întreprinzători au făcut acest lucru în locul celor care nu au avut prea multă vreme la dispoziţie sau din contră, au vrut să salveze din timpul petrecut în bucătărie şi să-l petreacă alături de familie.
Cum de pe masa de Paşte nu pot lipsi preparatele din carne de miel, pasca sau ouăle roşii, cei care nu au timp să le pregătească pot foarte simplu să şi le comande de pe diferite site-uri. Iar varietatea există, pentru că pofticioşii au la alegere diferite sortimente de drob, pască sau cozonaci. Aşadar, românii aflaţi în criză de timp, care şi-au dat seama că le lipsesc anumite feluri de mâncare de pe masă pot alege să comande totul acasă. Asta deoarece la absolut toate produsele există şi opţiunea ca acestea să fie frumos împachetate şi livrate până la uşă.
În acest an, preţul pentru pasca cu brânză dulce şi stafide e de 60 de lei/ kilogramul, iar cei care comandă pot opta şi pentru diverse sortimente de cozonac sau prăjituri. Spre exemplu, tot 60 de lei ajunge să coste şi-un cozonac de aproape un kilogram. Cât despre prăjituri, cele mai scumpe sunt cornuleţele cu gem şi nucă, pentru că un kilogram şi jumătate se vinde pe site-urile cu anunţuri şi la 70 de lei.
În ceea ce priveşte bunătăţile mai „serioase“, drobul din carne de miel este şi-n acest an considerat un preparat „top“ şi ajunge să fie vândut de către comercianţii de pe diverse site-uri şi cu 120 de lei / kilogramul. Nici friptura de miel nu lipseşte, iar pentru aceasta clienţii pot să aleagă varianta „mini“ sau „maxi“, dar trebuie să scoată din buzunar aproximativ 100 de lei, cât ajunge să coste kilogramul. De asemenea, foarte multe site-uri care vând asemenea produse tradiţionale au opţiuni precum „puţin sărat“, „fără ulei“ sau „fără sare“, în funcţie de gusturile fiecăruia.
De asemenea, despre ouăle roşii sau cele încondeiate îţi povesteam AICI că pot fi găsite şi cu modele specifice pentru zone din Bucovina sau Vrancea, preţurile pornesc de la 8 lei / bucata şi pot ajunge să coste şi între 150-200 de lei, iar în ofertă intră şi ouăle de struţ personalizate sau cele cu diverse motive religioase.