Prezentatoarea emisiunii ”Chefi fără limite” a făcut un anunț pe pagina sa de Instagram referitor la noua emisiune de pe Antena 1. Show-ul culinar are premiera în seara aceasta.
Emisiunea culinară ”Chefi fără limite” începe în seara aceasta, de la 20.30, la Antena 1. Înainte de debutul pe micul ecran al emisiunii, Irina Fodor, în calitate de prezentatoare a acestui proiect de televiziune, a făcut câteva declarații.
”În sfârșiiit!!! Azi, de la 20.30, începe @chefifaralimite ??? De abia aștept să faceți cunoștință cu echipele celor trei chefi, o să îi iubiți pe concurenți pentru spiritul lor de aventură și pentru pasiunea pentru bucătărie! Se va găti intens, se vor dezvălui rețete locale delicioase, chefii și concurenții vor lupta pentru fiecare avantaj și se vor întrece în misiuni fără limite! ? Fiecare etapă se va desfășura pe o altă insulă a Greciei, așa că veți vedea locuri absolut magnifice!☀️ Sunteți gata? Ne vedem diseară, dragii mei”, a scris pe Instagram vedeta.
Show-ul culinar va avea loc în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Întreaga acțiune se va desfășura pe unele dintre cele mai frumoase insule din Grecia: Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos. Acestea sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor.
În cadrul emisiunii „Chefi fără limite” vor participa 18 concurenți. Aceștia sunt împărțiți în cate trei echipe.
Echipa lui Florin Dumitrescu: Arkanian – artist, Iman Abushov – director comercial, Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tănasie – bucătar, Mariana Tarbuc – consilier primărie și Daniel Tudor – antreprenor.
Sorin Bontea are echipa formată din: Laura Eremia – cofetar, Valentina Cornescu – cofetar, Daniela Tănase – solist vocal, Daniel Jumuga (Nobo) – cofetar, Andrei Stoian – bucătar, Francisc Șandor – fotograf.
Cea de-a treia echipă, cea a lui Scărlătescu: Rebecca Bumpuțu – dansatoare, Tanya Povenscaia – trainer în domeniul unghiilor, Lucian Pupăzan – făuritor de fundulețe, Carmen Dîrvariu – corporatist, Istvan Kozocsa – bucătar și Raul Bodoșcă – bucătar.