Juratul de la "Arena leilor", DRAGOȘ ANASTASIU, despre cum să obții 1.000.000 €
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Ioana State, dezvăluiri fără perdea: “M-am întors la iubiții mei”. Participarea la Asia Express i-a adus succesul în dragoste

Ioana State, dezvăluiri fără perdea: “M-am întors la iubiții mei”. Participarea la Asia Express i-a adus succesul în dragoste

De: Loriana Dasoveanu 05/10/2024 | 23:40

Întoarsă de ceva timp din Asia Express, acolo unde a stat mai bine de două luni pe Drumul Zeilor, Ioana State a fost prezentă la ziua lui Codin Maticiuc. Actrița de comedie a și jucat în câteva secvențe din noua producție Cursa, așadar nu avea cum să lipsească de la un eveniment atât de important. CANCAN.RO nu putea rata ocazia de a sta de vorbă cu cea despre care v-am divulgat în exclusivitate că a ajuns până în finala Asia Express. Și, în cadrul discuției, am aflat cât de mult i-a crescut popularitatea Ioanei după participarea la emisiunile Antenei 1, are o listă lungă de potențiali iubiți, dar și de ce s-a separat de Mane Voicu după Asia. În plus, fire sinceră și directă, stand-upperița a vorbit și despre comentariile negative pe care le primește de la public.

Pe Ioana State am ajuns să o vedem în multe ipostaze: de la fata timidă care spunea pentru prima dată glume pe o scenă, la femeia luptătoare care este pregătită să înfrunte orice obstacol îi pregătește competiția Asia Express. Bruneta nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și să facă lucruri mai puțin convenționale, indiferent de reacțiile oamenilor. Publicul îi apreciază sinceritatea și naturalețea, dar printre urmăritorii ei mai sunt și cârcotași care așteaptă orice ocazie pentru a o pune la punct. Chiar recent, actrița a primit comentarii răutăcioase. Iată cum le răspunde haterilor.

Ioana State: „El s-a întors la iubita lui, eu la iubiții mei…Să vedem ce trag la pufuleți”

Ioana State și Mane Voicu formează una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul show-ului Asia Express
Ioana State și Mane Voicu formează una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul show-ului Asia Express  Sursa: Instagram.com/Ioanastate_

(CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri suculente în primul interviu al Ioanei State, finalista Asia Express, după întoarcerea în România: ”Am câțiva iubiți care m-au așteptat!” + Legătura cu Mane)

CANCAN.RO: Prieteni, distracție, toate bune și frumoase, este și normal, îl sărbătorim pe Codin. Și apropo de filmul Cursa, spune-mi dacă ești genul care conduce cu viteză? 

Ioana State: Nu. Eu sunt o persoană foarte responsabilă și precaută din punctul asta de vedere. Sunt de trei ori mai responsabilă când am persoane în mașină și eu sunt la volan. Nu pot să zic că sunt neapărat în energia filmului, dar îmi place și îl voi urmări cu drag. Știu scenariul, știu ce se întâmplă, am participat la filmări, fiind și eu parte din ce se întâmplă, dar tot sunt curioasă să văd produsul final și să văd cum se așază pe marile ecrane.

CANCAN.RO: Nu ți-ai consumat toată energia în Asia? La cât ai alergat acolo, și la câte probe ați făcut și la câte nebunii vi s-au întâmplat, mai ai nervi? 

Ioana State: Am consumat energie în Asia, dar m-am și încărcat cu foarte multă energie bună pentru că ne ajutau oamenii cu căldura lor, cu energia lor. Reușitele pe care le aveam, clasare bună în vreo cursă, faptul că depășeam momentele grele și condițiile…de fapt, ce condiții că nu erau. Eram total privați de orice urmă de confort și privați de rutina noastră, dar cu toate astea am rezistat până în etapa a cincea. Suntem mândri de parcursul nostru de până acum, atât eu, cât și colegul meu Mane, care este pe aici pe undeva, a venit și el.

CANCAN.RO: Nu mai stați împreună? Gata? 

Ioana State: Nu mai, el s-a întors la iubita lui, eu m-am întors la iubiții mei. Mă rog, la potențialii iubiți.

CANCAN.RO: Ai ochit pe cineva pe aici? 

Ioana State: Nu, aici sunt prietenă cu toată lumea.

CANCAN.RO: Cum este bărbatul care ar putea să o cucerească pe Ioana? 

Ioana State: Trebuie să fie om și atât. Bineînțeles că am și eu pretențiile mele, să am cu cine sta de vorbă, să fie un om cu o perspectivă de viitor care își dorește mai mult de la viață. Când spun mai mult nu mă refer la lucruri materiale, ci la un om care să muncească, să evolueze sau să fie deja bine, să fie un om matur și cam atât că mai încolo cine știe ce tragi la pufuleți.

Comedianta pusă la punct de hateri  după emisiune: „Nu-mi place să vorbesc picior peste picior”

Cum răspunde Ioana State haterilor
Cum le răspunde Ioana State haterilor care îi trimit comentarii la postări

(ACCESEAZĂ ȘI: Ioana State, finalista ”Asia Express”, casting pentru viitorul iubit. “Să nu mă caute de…” + Ce spune despre prestația din cadrul show-ului)

CANCAN.RO: Mi-a plăcut mult cum ai punctat pentru că practic ai devenit cunoscută destul de repede, fulminant putem spune. Cum ai simțit că ți-ai schimbat viața? 

Ioana State: A fost un parcurs. Într-adevăr participarea la iUmor mi-a oferit expunere la acel moment, după care a depins de mine să muncesc și să văd dacă sunt făcută pentru scenă. Apar reacții, dar nu reacții de care să mă tem pentru că sunt un om normal, nu sunt o persoană controversată și nu îmi este teamă să mă expun. Nu am secrete, nu am lucruri de care să mă rușinez. Sunt o fată simplă, muncitoare.

CANCAN.RO: Și asta poate fi o controversă pentru că, în momentul în care oamenii văd un om atât de real care mai spune câte un cuvânt nelalocul lui, care are o reacție nu cum suntem obișnuiți să vedem la televizor așa, stârnește controverse.

Ioana State: Da, dar nu mă tem. Mie nu îmi place să vorbesc picior peste picior așa. Știu să vorbesc, am făcut o școală, lucrez în mediu și de business, și de artă, așa că nu ar fi o problemă. Dar prefer, ca atunci când sunt într-un reality-show, să fiu eu autentică așa cum sunt cu prietenii mei și cu familia mea. Nu tot ce apare la TV ar trebui să fie ca scos din cutie. Mi se pare că ne îndepărtăm prea mult de autenticitate și este foarte greu de păstrat.

CANCAN.RO: Oamenii nu înțeleg și mai dau și comentarii, mai puțin plăcute, de hate.

Ioana State: Vreau să se înțeleagă că acele comentarii sunt cazuri destul de izolate. Majoritatea mesajelor și comentariilor pe care le primesc, sunt de la oameni educați, care știu să-și expună părerea cu bun simț. Există și categoria de care nu ne putem feri și dacă nu ar exista ei, nu am ști să îi apreciem pe cei care știu să spună cuvinte frumoase, să îți dea curaj, să te susțină.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Cosmina Păsărin a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum fosta vedetă Playboy
Cosmina Păsărin a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum fosta vedetă Playboy
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Actorul român din Generația de Aur care a asistat la moartea fraților săi gemeni. Ce drame ascundea în spatele zâmbetului irezistibil
Actorul român din Generația de Aur care a asistat la moartea fraților săi gemeni. Ce...
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul,...
Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică
Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică
VIDEO Cum arată averea confiscată din bagajul „pensionarului” Adriean Videanu. Imagini cu bijuteriile de 650.000 de euro
VIDEO Cum arată averea confiscată din bagajul „pensionarului” Adriean Videanu. Imagini cu bijuteriile de 650.000...
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Semafor verde VS. verde intermitent - Obligațiile șoferilor în cele două situații
Semafor verde VS. verde intermitent - Obligațiile șoferilor în cele două situații
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”....
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut:
Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de...
Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din
Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au...
Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, în Argeş. Primise zeci de amenzi în 2 ani de permis
Pasiunea pentru viteză l-a trimis în Cer. Octavian a murit după ce a intrat cu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
Noua actualizare Samsung blochează telefoanele Galaxy. Modele vizate
Noua actualizare Samsung blochează telefoanele Galaxy. Modele vizate
Un economist DĂ VERDICTUL! Câte joburi VA FURA Inteligența Artificială?
Un economist DĂ VERDICTUL! Câte joburi VA FURA Inteligența Artificială?
Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu! Detaliile care stârnit un val de reacții pe Internet: „Am plâns, dar...”
Ce nu s-a văzut la nunta Lorei cu Ionuț Ghenu! Detaliile care stârnit un val...
Cele 5 zodii pentru care se întoarce roata norocului în octombrie și noiembrie. Taurii și Fecioarele, printre cele mai avantajate
Cele 5 zodii pentru care se întoarce roata norocului în octombrie și noiembrie. Taurii și...
De ce se strâmbă pisica ta atunci când miroase ceva. Explicația te va uimi
De ce se strâmbă pisica ta atunci când miroase ceva. Explicația te va uimi
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă ora în România. Cum dăm ceasurile
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă ora în România. Cum dăm ceasurile
Valentin Sanfira și Codruța Filip, în culmea fericirii. Vestea minunată dată fanilor. ”Mulțumim, Doamne!”
Valentin Sanfira și Codruța Filip, în culmea fericirii. Vestea minunată dată fanilor. ”Mulțumim, Doamne!”
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
Competiția ce provoacă liceenii din București să dezvolte jocuri video
PNL vs PSD după decizia CCR în cazul Dianei Şoşoacă. Florin Roman acuză că e o „făcătură marca PSD”. Răspunsul lui Lucian Romaşcanu
PNL vs PSD după decizia CCR în cazul Dianei Şoşoacă. Florin Roman acuză că e...
Se schimbă neapărat la mașină. Șoferii, obligați la service înaintea iernii. Nu sunt anvelopele
Se schimbă neapărat la mașină. Șoferii, obligați la service înaintea iernii. Nu sunt anvelopele
La cât timp se spală așternuturile, dacă ai animal de companie. Regula te scapă de neplăceri
La cât timp se spală așternuturile, dacă ai animal de companie. Regula te scapă de...
Cei 700.000 de pensionari care vor pierde 300 lei la pensie, începând cu 1 ianuarie 2025
Cei 700.000 de pensionari care vor pierde 300 lei la pensie, începând cu 1 ianuarie...
Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan
Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce...
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect...
Caz șocant în București! O tânără de 27 de ani a murit la locul de muncă după ce șefii au ignorat starea ei și au refuzat să cheme ambulanța sau să o trimită acasă
Caz șocant în București! O tânără de 27 de ani a murit la locul de...
Colosul mondial care a lăsat în spate toate celelalte țări puternice ale lumii. Deține 90% dintr-o bogăție rară, care va avea un impact major în viitor
Colosul mondial care a lăsat în spate toate celelalte țări puternice ale lumii. Deține 90%...
Gigantul elvețian care deschide o nouă fabrică în România. Va fi a treia unitate de producție principală la nivel global a companiei, iar salariile vor fi pe măsură
Gigantul elvețian care deschide o nouă fabrică în România. Va fi a treia unitate de...
Schimbare radicală de situație. Alexandru Ciucu vrea să se împace cu Alina Sorescu: „Părinții ar trebui să rămână împreună”
Schimbare radicală de situație. Alexandru Ciucu vrea să se împace cu Alina Sorescu: „Părinții ar...
×