Ioana Ginghina face paine acasa! Uite ce sfaturi ofera actrita!
Ioana Ginghina nu vrea sa isi expuna familia la atatea riscuri si a decis sa cumpere un aparat de facut paine. Astfel, ea decide ce ingrediente foloseste si in ce cantitati.
„De curand, mai bine zis de vreo 3 saptamani, mi-am achizitionat o masina de facut paine. Am luat aceasta decizie , de a-mi cumpara una, dupa ce am vazut ce se baga in painea noastra cumparata de la supermarket. Nu mi-a venit sa cred cand l-am ascultat pe domnul doctor Mencinicopschi care spunea ce otravuri bagam in noi doar printr-o felie de paine. Asa am decis sa nu mai cumpar paine, dar timpul nu imi permite sa fac zilnic paine la cuptor asa ca mi-am achizitionat acest aparat de care sunt foarte multumita”, a declarat Ioana Ginghina.
„In principiu respect retetele din cartea aparatului insa acolo unde reteta imi indica 4 cani de faina, eu combin faina bio de secara, cu faina bio de graham, tarate si faina alba. Astfel ca painea mea iese o combinatie din mai multe cereale. Mai adaug, atunci cand imi indica aparatul, seminte de in, seminte crude de dovleac sau floarea soarelui”, a scris ea pe blog.
Reteta de paine cu faina combinata:- paine mare de 900g
Apa : 1+ 1/2 caniUlei ( eu folosesc de masline) : 3 linguriZahar brun: 1 linguraSare de mare: 2 linguriteFaina combinata: 4 caniDrojdie: 1+1/4 lingurite.Atunci cand imi permite programul mai adaug seminte.
Se pot pune si condimente ca: maghiran uscat, busuioc, cimbru.Daca faceti ca un fel de cozonac se pot pune fructe uscate diverse,nuca si migdale.Nu trebuie sa va fie frica sa experimentati, nu se intampla nimic daca gresiti.