Acasă » Exclusiv » Întoarcerea istorică la PRO TV i-a făcut pe “MasterChefi” să ia o decizie! Cum a ajuns Gina Pistol, din nou, alături de jurați?!

Întoarcerea istorică la PRO TV i-a făcut pe “MasterChefi” să ia o decizie! Cum a ajuns Gina Pistol, din nou, alături de jurați?!

De: Mihai Popa 03/07/2024 | 14:00

S-a produs întoarcerea istorică la Pro TV a celor mai cunoscuți chefi din România. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor face echipă cu Gina Pistol la cârma show-ului „MasterChef”, din această toamnă. Filmările deja au început, iar CANCAN.RO a mers pe platouri, unde a obținut un interviu de senzație cu „rebelul” dintre jurați.

Cu sensibilitate și jovialitate deopotrivă, Florin Dumitrescu a vorbit deschis despre reînceperea proiectului său de suflet. Chef-ul a trecut prin mai multe subiecte de maximum interes pentru public, punctul culminant fiind povestea despre prima sa pereche de „adidași”, echivalentă a două salarii.

( NU RATA: FLORIN DUMITRESCU, MAI SINCER CA NICIODATĂ DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU SORIN BONTEA ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU. „CEL PUȚIN EU AȘA CONSIDER” )

Chef Florin Dumitrescu a acordat un interviu de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Chef Dumitrescu face mărturisiri impresionante despre tranziția de la tipul rebel către profesionistul responsabil: „Mi-am dat seama că nu celebritatea este răspunsul!”

CANCAN.RO: Pari „golanul bucătăriei”, însă aș vrea să știu când simți că te-ai liniștit?!

Florin Dumitrescu: Știu exact momentul când m-am liniștit. Momentul în care m-am liniștit a fost toamna 2014, când mi-am dat seama că nu celebritatea este răspunsul. Și nici celebritatea nu e întrebarea.

CANCAN.RO: Care a fost declicul, ce s-a întâmplat atunci?

Florin Dumitrescu: A fost un moment în care mi-am dat seama că cei mai importanți sunt oamenii cu care te închizi în casă. Pentru ei trebuie să fii dispus să faci orice și atunci mi-am ales foarte atent oamenii cu care m-am închis în casă. Și sunt puțini, îi numeri pe degetele de la o mână. Și nu mi-am mai dorit mai mult, ăla a fost momentul în care s-a făcut declicul. M-am asumat pe mine cu totul. Realitatea e doar acolo, în spatele ușilor închise.

( CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU FACE DECLARAȚII, ÎN PREMIERĂ, DESPRE NUNTĂ! LA CE SĂ SE AȘTEPTE DOINA TEODORU: “CE MAMA DRACU’, STAU DREPȚI?!” )

„MasterChef” debutează din toamnă, la Pro TV, cu sezonul 9 (Foto: Instagram)

Revenirea la „MasterChef” alături de Gina Pistol, emoționantă pentru juratul de la Pro TV: „Noi am cerut-o!”

CANCAN.RO: Partenera de viață mi-a comunicat că ai fost foarte emoționat de dimineață. De ce?

Florin Dumitrescu: După 12 ani, în cap, am reușit să mă întorc într-un alt loc din Ilfov, că înainte se filma în Buftea. M-am întors în platoul Masterchef, unde am văzut concurenții. Am ajuns aici, am văzut platoul, am rămas impresionat.

CANCAN.RO: Ai văzut-o pe Gina, ai rămas impresionat…

Florin Dumitrescu: Am văzut-o pe Gina, am rămas impresionat.

CANCAN.RO: Voi ați cerut-o pe Gina?

Florin Dumitrescu: Destinul a adus-o. Dar da, și noi am cerut-o. Așa s-a întâmplat, a fost sincronizarea perfectă. Și ce m-a emoționat pe mine foarte tare a fost momentul în care am intrat la concurenți. Mă uitam în zare, vedeam concurenții plângând, mă uitam în stângă, vedeam echipa de filmare plângând. Mă uitam în dreapta, o vedeam pe Gina plângând. Am zis «bă, ăsta e un moment»!

CANCAN.RO: Ai plâns și tu?

Florin Dumitrescu: Da, eu plâng, chiar plâng. Ultima oară când am plâns, am plâns la „Matilda”, la Opera Comică pentru Copii.

CANCAN.RO: De unde atât de multă emotivitate într-o carcasă atât de dură?

Florin Dumitrescu: N-ai cum să fii dur dacă nu ești emotiv. Ce e în spatele unui ou?! Ai o coajă tare, iar înăuntru este moale. Toată viața asta este vorba despre emoție.

( VEZI ȘI: GINA PISTOL, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A SEMNAT CU PRO TV! CUM A DECURS REVEDEREA CU BONTEA, DUMITRESCU ȘI SCĂRLĂTESCU )

Cei trei chefi s-au declarat emoționați și entuziasmați de întoarcerea la Pro TV (Foto: Instagram)

Nici viața de familie nu a lipsit din discursul celebrului bucătar: „Sunt foarte mulțumit, mândru și fericit că am fete!”

CANCAN.RO: Și în farfurie e vorba despre emoție?!

Florin Dumitrescu: Da, emoția primului pumn în gură primit, emoția primului sărut, emoția primei dăți, emoția primei dăți când mănânci ceva nou, emoția primului copil născut, emoția celui de-al doilea.

CANCAN.RO: Te întrebau și colegii mai devreme, dacă ți-ai mai dori un băiețel…

Florin Dumitrescu: Eu și soția am mai putea fizic, dar suntem bine așa. Dar eu sunt foarte mulțumit, mândru și fericit că am fete.

CANCAN.RO: Era și o piesă cu „Fetele lu’ tata”…

Florin Dumitrescu: Eu chiar folosesc acest hashtag pe Instagram, cu „le-aș da orice mi-ar cere”.

CANCAN.RO: Vei avea emoțiile doar în prima zi de filmări, după care îți vei intra în ritm. Tu ești „storyteller-ul” dintre ei…

Florin Dumitrescu: Singura diferență e că eu îmi aduc aminte. Ăia doi sunt prea bătrâni să-și mai aducă aminte de chestii.

( ACCESEAZĂ ȘI: PRIMELE IMAGINI DE LA FILMĂRILE MASTERCHEF, DE LA PRO TV! GINA PISTOL VA PREZENTA NOUL SEZON )

Juratul de la „MasterChef” a relatat povești memorabile, în exclusivitate pentru CANCAN.RO (Foto: Instagram)

Pasionat de încălțări, Florin Dumitrescu relatează povestea senzațională a primei perechi de adidași. A costat echivalentul a două salarii!

CANCAN.RO: Ești „sneakerhead”?

Florin Dumitrescu: Da. Dacă vrei îți povestesc despre prima mea pereche de adidași. În anul 1997, taică-miu lucra pentru cineva. Țin minte și acum, salariul pe lună în 1997 era în București undeva la 1.800.000 lei. Atât câștigau oamenii normali. Patronul unde lucra taică-miu, care este și naș de cununie, i-a zis lui tata să mă ia să mă ducă să îmi cumpăr o pereche de adidași de care vreau eu. Meritam, nu știu ce am făcut. Eram la magazinul de la Romană, primul magazin original de la noi din oraș. Și era un perete mare numai cu adidași. Am pus ochii pe o pereche de adidași, cât crezi că costau?

CANCAN.RO: 1.800.000 lei?

Florin Dumitrescu: 3.600.000 lei, două salarii. Și mi-a luat perechea aia de adidași, erau Nike.

CANCAN.RO: Mai știi modelul?

Florin Dumitrescu: Nu mai există, l-am tot căutat. Ca bărbat, nu poți să-ți iei multe haine, tricoul trebuie să fie basic, ieftin. Ceasul este cel mai important și încălțările.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
PNL caută soluții pentru a evita DEZASTRUL / Se prefigurează un congres pentru DEBARCAREA lui CIUCĂ? / Cine l-ar putea înlocui
PNL caută soluții pentru a evita DEZASTRUL / Se prefigurează un congres pentru DEBARCAREA lui...
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cât costă un sejur de 8 zile la mare, în România. Un român a făcut calculul exact: „Cu banii ăia mergi în Grecia liniștit”
Cât costă un sejur de 8 zile la mare, în România. Un român a făcut...
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant...
Cum a ajuns un bărbat din Olanda să aibă 1.000 de copii cu sute de femei din toată lumea. „Cred că am exagerat puțin”
Cum a ajuns un bărbat din Olanda să aibă 1.000 de copii cu sute de...
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana. Mama ei spune că nu se mai oprea din râs
O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat...
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui...
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”
Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
Ţara din Europa în care un şofer a rămas fără maşină după ce a condus cu 247 km/h
Ţara din Europa în care un şofer a rămas fără maşină după ce a condus...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
Noul update pentru Android Auto este live. Cele mai importante schimbări
Noul update pentru Android Auto este live. Cele mai importante schimbări
Această INVENȚIE de acum 40.000 de ani a SCHIMBAT ISTORIA MODEI pentru totdeauna!
Această INVENȚIE de acum 40.000 de ani a SCHIMBAT ISTORIA MODEI pentru totdeauna!
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență,...
Cu ce medicamente nu trebuie să pleci în vacanță în 2024. Sunt interzise în aceste țări
Cu ce medicamente nu trebuie să pleci în vacanță în 2024. Sunt interzise în aceste...
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
WOW, e şocul momentului în toată lumea, s-a oprit TOTUL VIDEO
WOW, e şocul momentului în toată lumea, s-a oprit TOTUL VIDEO
Ubisoft a anunțat finalizarea unui joc așteptat. Studioul din București a participat la dezvoltare
Ubisoft a anunțat finalizarea unui joc așteptat. Studioul din București a participat la dezvoltare
Viktor Orban s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Kremlin, în ciuda criticilor din partea liderilor europeni:
Viktor Orban s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Kremlin, în ciuda criticilor din partea liderilor...
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Cât câștigă un vânzător la o COVRIGĂRIE celebră din Capitală? Se caută cu disperare angajați noi într-o piață unde nu mai e „nimeni la ușă”
Cât câștigă un vânzător la o COVRIGĂRIE celebră din Capitală? Se caută cu disperare angajați...
Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi îşi acuză amanta pentru acest lucru!
Probleme mari pentru un celebru milionar român! E în pericol să îşi piardă compania şi...
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă. Actrița demonstrează că e o femeie superbă
Vero Căliman, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fosta Fetiță Zurli la plajă....
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
Despărțirea momentului în showbiz. Ilie Năstase și Ioana și-ar fi spus „adio”
Despărțirea momentului în showbiz. Ilie Năstase și Ioana și-ar fi spus „adio”
Animalul misterios surprins în adâncurile mării. Pe mulți îi sperie înfățișarea lui, puțini știu de ce e în stare
Animalul misterios surprins în adâncurile mării. Pe mulți îi sperie înfățișarea lui, puțini știu de...
Orașul cu apartamente ieftine în care se mută tot mai mulți tineri și familiști. E la o aruncătură de băț de București și are cea mai mare creștere a populației din Europa
Orașul cu apartamente ieftine în care se mută tot mai mulți tineri și familiști. E...
×