Juratul de la "Arena leilor", DRAGOȘ ANASTASIU, despre cum să obții 1.000.000 €
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Interviul în care Adela Popescu nu le ”iartă” nici pe viitoarele…nurori: ”Nu o să facă diferența între roșie și ardei gras!” De ce trebuie să fie, musai, bogătașă

Interviul în care Adela Popescu nu le ”iartă” nici pe viitoarele…nurori: ”Nu o să facă diferența între roșie și ardei gras!” De ce trebuie să fie, musai, bogătașă

De: Loriana Dasoveanu 10/10/2024 | 23:40

Adela Popescu a împlinit recent 38 de ani și se poate declara, fără doar și poate, o femeie împlinită. Are o carieră frumoasă, recent fiind protagonista celui mai nou film românesc – Retreat la Vama Veche, un soț care o iubește nespus și trei băieți care îi umplu inima de bucurie. În plus, actrița și soțul ei trag tare pentru casa din Șușani, unde actrița a copilărit și unde locuiesc în prezent părinții ei. Locuința va fi de vacanță, însă Adela nu exclude posibilitatea ca pe viitor să se mute definitiv și să se întoarcă la locurile natale. Dar nu singură, ci cu soțul, copiii și…nurorile. Cum va fi în postura de soacră, dar și cât de protectivă este cu cei trei băieți, aflăm din rândurile de mai jos. Adela Popescu a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO în care a vorbit despre modalitatea prin care își va face nurorile să o iubească. 

Adela Popescu: „Copiii m-au făcut să fiu vulnerabilă”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

(CITEȘTE ȘI: Locul din România pe care Adela Popescu îl vizitează des: „Este o energie aparte acolo”)

CANCAN.RO: Adela, mă bucur tare mult că ne întâlnim la premiera filmului Retreat Vama Veche. La mulți ani! Ce cadou frumos de ziua ta, iată! 

Adela Popescu: Chiar la asta mă gândeam și m-am și supărat puțin: Hai mă, nu puteam să o punem chiar pe 8?! Să știu o treabă, îmi fac machiaj și păr de ziua mea. Da, este un cadou foarte frumos, și sunt două zile emoționante. Ieri ziua mea, astăzi lansarea filmului pe care o așteptăm de atâta timp.

CANCAN.RO: Zi-mi puțin despre personajul tău din film. Te asemeni cu el? 

Adela Popescu: Nu, nu mă asemăn deloc! Personajul meu este Corina, este o tipă fixistă, exigentă, obsedată de control, care are un copil micuț, dar încă nu a depășit perioada de depresie post-natală. Are o relație stricată cu soțul ei pe care îl cam asuprește, îl controlează permanent, vrea mereu să știe unde este. E pusă pe harță, e doar o aparență, asta este motivul pentru care se întâmplă tot ce se întâmplă în Vama Veche. Însă ce este foarte interesant este faptul că după ce o să o cam urăști, i se întâmplă o răsturnare de situație în care viața îi dă o palmă peste față și se trezește.

CANCAN.RO:  Poți să-mi spui care a fost momentul în care s-au schimbat lucruri în viața ta și ți-au schimbat traiectoria sau poate gândirea? 

Adela Popescu: Pe mine cel mai tare profesional m-a schimbat lucrul la telenovele, atunci am muncit foarte mult și am înțeles cum stă treaba cu maturitatea. Până atunci eram un copil și m-am maturizat brusc, având responsabilități multe și trebuia să mă ridic la nivelul așteptărilor uriașilor actori cu care lucram. Un alt om care m-am schimbat enorm a fost Radu sau mai bine spus, nu m-a schimbat, ci m-a acceptat așa cum sunt și asta m-a făcut să fiu în forță. Pe mine nașterile în sine, m-au făcut un om mult mai puternic. Mă simt imbatabilă de când am născut.

CANCAN.RO: Și în același timp ți-a atins și o altă latură…

Adela Popescu: Da, m-a făcut în același timp și foarte vulnerabilă pentru că nu există un punct mai vulnerabil pe care îl au părinții cu copiii lor pe care nu îi pot proteja tot timpul.

CANCAN.RO: Ești o mamă ultra-protectivă? 

Adela Popescu: În niciun caz. Dintre noi doi, categoric Radu este mult mai posesiv, protector. Eu sunt destul de relaxată, în general. Am încredere și că noi nu putem controla lucrurile și cumva, îi înmânezi Divinității și spui: „Doamne, ai tu grijă de ei că eu nu am cum”. Spre exemplu, pleacă un copil în tabără și nu ai ce să faci. Sunt atâtea lucruri care se pot întâmpla, așa că las pe mâna lui Dumnezeu. Normal, tu clădești tot ce poți, îi hrănești sănătos, îi culci devreme, îi porti în scaunele cu centură, dar sunt atâtea lucruri pe care nu le poți controla.

CANCAN.RO: Dar a existat vreun sfat sau vreo învățătură pe care ai ținut morțiș ca ai tăi copii să o știe? 

Adela Popescu: Eu cred foarte tare că trebuie să le alimentăm de când sunt mici, cu bunătatea te naști, dar raportarea la oameni trebuie să o explici. Cred că ceea ce faci, ți se întoarce. Atât lucrurile bune, cât și cele rele. Până la urmă poruncile din Biblie sunt unele după care trebuie să ne ghidăm cu totul, sunt lucruri de moralitate. Vreau să fie cinstiți. Și aș vrea să nu aibă gândirea aceea tenebroasă. Sunt oameni care construiesc o problemă în mintea lor, chiar dacă nu există. Ne uităm la aceeași situație, unora li se pare ceva îngrozitor, alții spun e ok, o rezolvăm. Mi-ar plăcea să fie așa, să pună capul pe pernă și să reușească seara să adoarmă liniștiți.

CANCAN.RO: Tu și Radu sunteți așa optimiști, sau este vreunul mai prăpăstios? 

Adela Popescu: De regulă, el este mai prăpăstios, dar în momentele cheie în care am avut emoții în niște situații grele din viața noastră, el a fost suportul. Și a contat enorm. Nu se întâmplă des, dar se întâmplă când trebuie.

Adela Popescu vrea să termine repede casa de la Șușani: „Trebuie să fiu bogată! Vreau să mă iubească nurorile”

Ce face Adela Popescu pentru a o iubi nurorile
Ce face Adela Popescu pentru a o iubi nurorile

(ACCESEAZĂ ȘI: Ce îi ține împreună pe Adela Popescu și Radu Vâlcan, de fapt: ”Avem perioade foarte complicate”)

CANCAN.RO: Zi-mi ce faceți cu casa de la Șușani?

Adela Popescu: Nu ajungem, din păcate, foarte des, dar sunt părinții mei acolo și supraveghează lucrurile. Suntem aproape gata, sper ca până de Crăciun să fie funcțională.

CANCAN.RO: Dar la bătrânețe, ai de gând să îți iei familia și să te întorci la locurile natale? 

Adela Popescu: Eu casa nu am făcut-o pentru bătrânețe, am făcut-o pentru tinerețea copiilor, pentru copilăria lor. Să aibă copilărie la țară este un lucru foarte valoros și dacă, apropo de nurorile acelea, dacă ne trimit la țară, asta e, ne ducem. Există posibilitatea ca la un moment dat să spună: „Hai, gata, părinți! Eliberați casa și duceți-vă la țară că noi trebuie să locuim aici, în Pipera!”

CANCAN.RO: Păi le iei și pe nurori: Haideți să muncim puțin pământul!

Adela Popescu: Cred că… Îmi este teamă că generațiile care vin nu o să mai facă diferența între roșii și ardei gras, dar vedem. Mi-am dat seama, uitându-mă în jur, cred că trebuie să fiu bogată ca să mă iubească nurorile că altfel nicio șansă nu am.

CANCAN.RO: Cred că stăm bine la capitolul acesta, sau după încasările de la film. 

Adela Popescu: Exact! Fac un apel către toți cei care ne urmăresc: Veniți la film! Plătiți bilet pentru o cauză nobilă: Vreau să mă iubească nurorile!

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Are 60 de ani, dar a avut curaj să pozeze NUD! Vedeta din România, imagini incendiare fără haine
Are 60 de ani, dar a avut curaj să pozeze NUD! Vedeta din România, imagini...
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare...
A MURIT! Gică Hagi, în doliu
A MURIT! Gică Hagi, în doliu
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani,  la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. De ce a izbucnit în lacrimi Mirabela Dauer „Mi-am dorit foarte tare să...”
Angela Similea, lecție de eleganță la 78 de ani, la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru....
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin care preferă să fie executat
Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin...
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră. Imagini din satelit
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră....
Momentul în care șoferul accelerează și mașina cade în gol, la Pasajul Lujerului
Momentul în care șoferul accelerează și mașina cade în gol, la Pasajul Lujerului
Cum semnalizezi corect în sensul giratoriu dacă mergi pe direcția înainte?
Cum semnalizezi corect în sensul giratoriu dacă mergi pe direcția înainte?
Un nou cutremur în  România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat...
Gabriela Cristea sare în apărarea fiicelor sale. “Nu mai faceți diferențe între copiii mei!”
Gabriela Cristea sare în apărarea fiicelor sale. “Nu mai faceți diferențe între copiii mei!”
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
Sudor, instalator sau lăcătuş, noile meserii căutate de Generaţia Z. Ce salarii primesc la angajare
Sudor, instalator sau lăcătuş, noile meserii căutate de Generaţia Z. Ce salarii primesc la angajare
BANCUL ZILEI. Două pițipoance: – Fato, azi am fost la medic să cer ceva pentru v*nturi!
BANCUL ZILEI. Două pițipoance: – Fato, azi am fost la medic să cer ceva pentru...
Originea surprinzătoare a celui mai cunoscut ringtone din istoria telefoanelor mobile
Originea surprinzătoare a celui mai cunoscut ringtone din istoria telefoanelor mobile
Cel mai mare AMFIBIAN din lume s-a dovedit a fi mai multe specii într-una!
Cel mai mare AMFIBIAN din lume s-a dovedit a fi mai multe specii într-una!
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu a mai fost văzută așa, val de reacții
Sătulă de critici, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a postat imagini fără machiaj! Niciodată nu...
Unde se află cel mai vechi sat din România. Este atestat încă de pe vremea dacilor și are o frumusețe idilică
Unde se află cel mai vechi sat din România. Este atestat încă de pe vremea...
Cum scapi de musculițele mici și negre din bucătărie. Soluția banală care are un efect instant
Cum scapi de musculițele mici și negre din bucătărie. Soluția banală care are un efect...
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
De necrezut! Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai după despărţirea de Alexia Eram
De necrezut! Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai după despărţirea de Alexia Eram
După 14 ani de așteptare, primul Red Dead Redemption va fi lansat pe PC
După 14 ani de așteptare, primul Red Dead Redemption va fi lansat pe PC
Pelerini români internaţi în Grecia după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare pe Muntele Athos
Pelerini români internaţi în Grecia după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare pe Muntele Athos
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
Plata în numerar. Interzis pentru românii care folosesc bani cash. Te arestează preventiv
Așteptarea ia sfârșit. 1 noiembrie vine cu mai mulți bani pentru acești pensionari
Așteptarea ia sfârșit. 1 noiembrie vine cu mai mulți bani pentru acești pensionari
Cine este soția lui Horia Brenciu și ce meserie are. Câți copii are juratul de la Vocea României
Cine este soția lui Horia Brenciu și ce meserie are. Câți copii are juratul de...
George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali. Cât a costat: E în declarația de avere!
George Simion, dezvăluiri rare despre cadoul de două tone primit de la Gigi Becali. Cât...
Un român a cucerit toate cele 14 vârfuri montane din lume de peste 8.000 de metri. Cine este alpinistul de 61 de ani
Un român a cucerit toate cele 14 vârfuri montane din lume de peste 8.000 de...
VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a putut stăpâni lacrimile:
VIDEO. Angela Similea, prezență rafinată la spectacolul dedicat lui Dan Spătaru. Mirabela Dauer nu și-a...
Ce se întâmplă dacă freci varza 30 de secunde cu sare. Trucul genial pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Ce se întâmplă dacă freci varza 30 de secunde cu sare. Trucul genial pe care...
Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă, dar sigur nu te-ai gândit să o folosești în acest mod
Băutura delicioasă care te scapă de gândacii de bucătărie. O ai și tu în casă,...
De ce nu primește fiica Oanei Roman alocația. Vedeta a lansat acuzații dure: „Vreau să știu unde sunt virați banii. Nu am avut acces niciodată”
De ce nu primește fiica Oanei Roman alocația. Vedeta a lansat acuzații dure: „Vreau să...
×